EU Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EU Business School

EU Business School (EU) is opgericht in 1973 en is een internationale, professioneel geaccrediteerde, hooggeplaatste business school met campussen in Barcelona, Genève, Montreux en München. We bieden kleine, dynamische lessen in het Engels, met het beste van zowel Noord-Amerikaanse als Europese academische curricula. Onze pragmatische aanpak van bedrijfseducatie bereidt studenten voor op een carrière in de snel evoluerende en geglobaliseerde zakenwereld van vandaag.

138233_emailbanner_15july3.png

EU biedt bachelor-, master-, MBA- en doctoraatsprogramma's aan, zowel op de campus als online, met bedrijfskunde, communicatie, toerismebeheer, internationale betrekkingen, sportmanagement, digitaal mediamanagement, internationaal zakendoen, marketing, financiën, bedrijfs- en personeelsbeheer. onder andere.

  • De online MBA van de EU staat bovenaan in de online wereldwijde ranglijst van CEO Magazine
  • Vermeld als een top 20 business school door het tijdschrift China Economic Review
  • Zesde beste bedrijfsschool voor vrouwelijke studenten volgens het tijdschrift Capital
  • Gerangschikt in de toplaag voor wereldwijde en Europese MBA-programma's door CEO Magazine
  • Gerangschikt als vijfde in de QS MBA Guide Return on Investment Report voor salarisverhoging in Europa

Via ons wereldwijde netwerk van academische partners kunnen studenten door de staat erkende graden behalen op EU-campussen bij de Universiteit van Roehampton in Londen, de Universiteit van Derby in het VK en de Universidad Católica de Murcia (UCAM) in Spanje. Partnerships met Pace University in New York, de University of California in Riverside, Fisher College in Boston en Shinawatra University in Bangkok bieden studenten de kans om een tweede kwalificatie te behalen tijdens hun studie in diverse en verrijkende omgevingen. EU Group-programma's zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP) en de Internationale Assemblee voor Collegiate Business Education (IACBE), erkend door de Council for Higher Education Accreditation (CHEA). We houden ook International Quality Accreditation (IQA) toegekend door de Centraal- en Oost-Europese Management Development Association (CEEMAN). De EU-groep is ook geaccrediteerd door EduQua, het eerste Zwitserse kwaliteitslabel dat is gericht op volwasseneneducatie.

EU-campussen bevinden zich aan de Middellandse Zeekust, in de Zwitserse Alpen en in de economische hoofdstad van Duitsland, en bieden studenten de mogelijkheid om in vier verschillende en verrijkende omgevingen te leven. Studenten kunnen overstappen tussen campussen en de diversiteit van Barcelona, Genève, Montreux en München verkennen. Dit biedt een geweldig excuus om een taal te leren en een verscheidenheid aan mensen te ontmoeten terwijl u nieuwe zakelijke kansen ziet. Bovendien kunnen studenten deelnemen aan uitwisselingen met onder meer onze partnerinstellingen in de VS, China, VK, Spanje, Thailand, Maleisië, Taiwan, Mexico, Brazilië, Kazachstan, Canada en Rusland.

116213_Capture4.PNG

Locaties

Barcelona

EU Business School

Telefoonnr.
+34 932 01 81 71

Genève

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 Genève, Genève, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 21 964 84 64

München

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 München, Beieren, Duitsland
Telefoonnr.
+49 89 55029595

Zwitserland Online

Address
Zwitserland Online, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden