EU Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EU Business School

EU Business School (EU), opgericht in 1973, is een internationale, professioneel erkende, hooggeplaatste bedrijfsschool met campussen in Barcelona, Genève, Montreux en München. We bieden kleine, dynamische lessen in het Engels, met het beste van zowel Noord-Amerikaanse als Europese academische curricula. Onze pragmatische benadering van bedrijfseducatie bereidt studenten voor op een carrière in de snel evoluerende en geglobaliseerde zakelijke wereld van vandaag.

116204_Capture2.PNG

EU biedt stichting-, bachelor-, master-, MBA- en doctoraatsprogramma's, zowel op de campus als online met bedrijfsadministratie, communicatie, toerismebeheer, internationale betrekkingen, sportbeheer, digitaal mediabeheer, internationaal zakendoen, marketing, financiën, ondernemingen en personeelsbeheer, onder andere.

  • De online MBA van de EU staat bovenaan in de online wereldwijde ranglijst van CEO Magazine
  • Vermeld als een top 20 business school door China Economic Review magazine
  • Zesde beste business school voor vrouwelijke studenten volgens Capital magazine
  • Gerangschikt in de toplaag voor wereldwijde en Europese MBA-programma's door CEO Magazine
  • Op plaats 5 in de QS MBA Guide Return on Investment Report voor salarisverhoging in Europa

Via ons wereldwijde netwerk van academische partners kunnen studenten door de staat erkende diploma's behalen op EU-campussen bij de University of Roehampton in Londen, de University of Derby in het VK en de Universidad Católica de Murcia (UCAM) in Spanje. Partnerschappen met Pace University in New York, de University of California in Riverside, Fisher College in Boston en Shinawatra University in Bangkok bieden studenten de kans om een tweede kwalificatie te behalen tijdens hun studie in diverse en verrijkende omgevingen. Programma's van de EU-groep zijn geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) en de International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), erkend door de Council for Higher Education Accreditation (CHEA). We hebben ook International Quality Accreditation (IQA) toegekend door de Central and East European Management Development Association (CEEMAN). De EU-groep is ook geaccrediteerd door EduQua, het eerste Zwitserse kwaliteitslabel gericht op volwasseneneducatie.

EU-campussen bevinden zich aan de Middellandse Zeekust , tussen de Zwitserse Alpen en in de economische hoofdstad van Duitsland, en bieden studenten de mogelijkheid om in vier verschillende en verrijkende omgevingen te leven. Studenten kunnen overstappen tussen campussen en de diversiteit van Barcelona, Genève, Montreux en München verkennen. Dit biedt een geweldig excuus om een taal te leren en een verscheidenheid aan mensen te ontmoeten terwijl ze nieuwe zakelijke mogelijkheden ervaren. Daarnaast kunnen studenten deelnemen aan uitwisselingen met onze partnerinstellingen in onder andere de VS, China, het VK, Spanje, Thailand, Maleisië, Taiwan, Mexico, Brazilië, Kazachstan, Canada en Rusland.

116213_Capture4.PNG

Locaties

Barcelona

EU Business School

Telefoonnr.
+34 932 01 81 71

Genève

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 Genève, Genève, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 21 964 84 64

München

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 München, Beieren, Duitsland
Telefoonnr.
+49 89 55029595

Zwitserland Online

Address
Zwitserland Online, Zwitserland