Lees de Officiële Beschrijving

De School voor Toerisme EUROAULA Het is een instelling opgericht in 1987 en gespecialiseerd in het toerisme training. Sinds 1997 is bevestigd aan de EUROAULA Universitat de Girona, Het onderwijzen van de Degree in toerisme, Double Degree in International Toerisme en Hotel Management, Masters en promovendi. Daarom universitaire toerisme studies zijn volledig officieel en herkend.

Evenzo Euroaula is een centrum erkend door de D'Ensenyament afdeling van de Generalitat de CatalunyaOm te geven HBO, met de kwalificatie officieel goedgekeurde DOGC ENS / 2116/2002 / van 8 juli.

Wij zijn een onderwijsinstelling die gespecialiseerd is in het toerisme roeping pedagogische innovatie. in EUROAULA we trainen toekomstige professionals de toeristische sector met het gebruik van theoretische kennis en echte case studies. onze grote leservaring kwalificeert ons als leiders in de beroepsopleiding, ter beschikking stellen aan onze studenten de tools om de kennis die nodig is voor de opleiding en persoonlijke ontwikkeling te verwerven, voor te bereiden op een concurrerende arbeidsmarkt en verandert voortdurend.

Daarnaast zijn we een deel van de Association Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, Een internationale organisatie die streeft naar hotels en scholen voor toerisme in Europa te bevorderen.

De UNE-EN ISO 9001 is de internationale norm die eisen voor een systeem voor het beheer van de kwaliteit van de opleiding aan de School voor Toerisme Euroaula specificeert. Het voornaamste doel is continue verbetering van de kwaliteit van het onderwijs van plan onze opleidingen.

Daarom zijn onze programma's gecertificeerd sinds 2007 en met succes toetst elk jaar te overwinnen, uitgevoerd door Bureau Veritas.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Euroaula Barcelona

Om potentiële reizigers om te zetten in echte klanten, is het noodzakelijk om hoogwaardige content en producten te genereren in de verschillende kanalen waar de klanten z ... [+]

Programma gedicteerd in het Spaans

Algemene informatie

Om potentiële reizigers om te zetten in echte klanten, is het noodzakelijk om hoogwaardige content en producten te genereren in de verschillende kanalen waar de klanten zich bevinden. Deze inhoud is vaak gebaseerd op het vertellen van verhalen, met behulp van de belangrijkste kenmerken en kenmerken van een toeristisch product of een toeristische bestemming.

Deze master richt zich op het opleiden van professionals die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en goede internationale praktijken in de toeristische sector, om het beheer van communicatie, promotie en public relations van bestemmingen, producten en toeristische diensten te verbeteren.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Euroaula Barcelona

Ons land is een internationale referentie in zakelijk toerisme, in sterke mate gedreven door de aantrekkelijkheid van steden als Barcelona, Madrid, Malaga en Sevilla. Uit ... [+]

Programma gedicteerd in het Spaans

Algemene informatie

Ons land is een internationale referentie in zakelijk toerisme, in sterke mate gedreven door de aantrekkelijkheid van steden als Barcelona, Madrid, Malaga en Sevilla. Uit onderzoek blijkt dat zakelijk en evenemententoerisme een belangrijke indicator is van de dynamiek en de mate van internationale openheid, en naar verwachting zullen de kosten van zakelijke reizen wereldwijd in 2020 1,6 biljoen euro bedragen.

Deze sector is een van de gebieden met de grootste projectie in de sector toerisme en hotel, waarvoor gespecialiseerde en opgeleide professionals nodig zijn.

Deze master richt zich op het bieden van specifieke kennis van de student op het gebied van toerisme, die het professioneel mogelijk maakt om elk soort evenement, publiek of privaat, groot of klein, uit te voeren.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Euroaula Barcelona

Deze masteropleiding in zakelijk toerisme en evenementenbeheer heeft tot doel de nodige training te bieden aan professionals bij het organiseren en beheren van evenemente ... [+]

Deze Master wil de nodige training bieden voor professionals bij het organiseren en beheren van evenementen, vergaderingen en congressen, met een bijzondere focus op zakelijk toerisme en de MICE-sector (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions).

Deze Master's Degree streeft naar

Professionals die de MICE-sector en de zakelijke evenementenindustrie willen betreden.Afgestudeerde en diplomahouders die hun kennis willen uitbreiden in zakelijk toerisme en evenementenbeheer.Professionals die hun eigen evenementenbedrijf willen opzetten en beheren.

Programmaduur

1 academiejaar (9 maanden)

Begin datum

18 februari 2019

ProgrammakenmerkenEvenementen Verwerven van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om evenementen, tentoonstellingen en conferenties te plannen, organiseren en beheren.100% hands-on training De verworven kennis toepassen in de sector evenementen en zakelijk toerisme.trends Leer meer over de nieuwste tendensen in zakelijk toerisme en weet hoe je ze moet beheren en implementeren.Wereldwijde visie Ontwikkel management- en leiderschapvaardigheden die nodig zijn om elk type professioneel evenement te organiseren.Plan van studieMethodologie... [-]
Spanje Barcelona
Februari 2020
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Euroaula Barcelona

Deze Master's Degree heeft tot doel de loopbaan van studenten als directeuren, gebiedsbeheerders of ondernemers te ontwikkelen, waardoor ze de kennis en vaardigheden kunn ... [+]

Deze Master heeft als doel de loopbaan van studenten als directeuren, gebiedsbeheerders of ondernemers te ontwikkelen, waardoor ze de kennis en vaardigheden kunnen verwerven die nodig zijn voor de besluitvorming in de toeristische sector. Binnen de toerisme- en horecasector is kennis van hotelplanning en -beheer essentieel.

Deze Master's Degree streeft naar

Professionals die International Hotel Management en het beheer van Tourist Lodgings willen invoeren.Afgestudeerden en diplomahouders die hun loopbaan willen afstemmen op het hotelwezen en het beheer van toeristische verblijven.Professionals die hun eigen onderneming willen opstarten (hotels, hostels, bed & breakfasts, enz.).... [-]
Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Video for profile page

Location address
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

Barcelona, Catalonië, 08011 ES