Euroaula Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School voor Toerisme EUROAULA Het is een instelling opgericht in 1987 en gespecialiseerd in het toerisme training. Sinds 1997 is bevestigd aan de EUROAULA Universitat de Girona, Het onderwijzen van de Degree in toerisme, Double Degree in International Toerisme en Hotel Management, Masters en promovendi. Daarom universitaire toerisme studies zijn volledig officieel en herkend.

Evenzo Euroaula is een centrum erkend door de D'Ensenyament afdeling van de Generalitat de CatalunyaOm te geven HBO, met de kwalificatie officieel goedgekeurde DOGC ENS / 2116/2002 / van 8 juli.

Wij zijn een onderwijsinstelling die gespecialiseerd is in het toerisme roeping pedagogische innovatie. in EUROAULA we trainen toekomstige professionals de toeristische sector met het gebruik van theoretische kennis en echte case studies. onze grote leservaring kwalificeert ons als leiders in de beroepsopleiding, ter beschikking stellen aan onze studenten de tools om de kennis die nodig is voor de opleiding en persoonlijke ontwikkeling te verwerven, voor te bereiden op een concurrerende arbeidsmarkt en verandert voortdurend.

Daarnaast zijn we een deel van de Association Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, Een internationale organisatie die streeft naar hotels en scholen voor toerisme in Europa te bevorderen.

De UNE-EN ISO 9001 is de internationale norm die eisen voor een systeem voor het beheer van de kwaliteit van de opleiding aan de School voor Toerisme Euroaula specificeert. Het voornaamste doel is continue verbetering van de kwaliteit van het onderwijs van plan onze opleidingen.

Daarom zijn onze programma's gecertificeerd sinds 2007 en met succes toetst elk jaar te overwinnen, uitgevoerd door Bureau Veritas.

Locaties

Barcelona

Address
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

08011 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden