Lees de Officiële Beschrijving

De missie van de School of Business Training is een toezegging aan de opleidingsbehoeften van onze ondernemers, gericht op het verbeteren van het concurrentievermogen van bedrijven, rekenen op uitstekende professionals die over te brengen aan onze studenten gedurende hun zakelijke ervaring en kennis.

Daarom nemen we een set waarden die onze identiteit te definiëren, te voldoen aan de werkelijke behoeften van de zakelijke en werkomgeving die een training referentie vormen.

Waarden:

  • The Talent. - Methodology. - The Teaching. - Inzetbaarheid. - Institutionele steun.

Het talent

Wij zijn van plan om de ontwikkeling van persoonlijke talenten van onze studenten te bevorderen door middel van training, waardoor winst vaardigheden en persoonlijke vaardigheden die de ontwikkeling van hun professionele profiel en ondernemerschap te betrekken.

Methodologie

Zorg voor training met een bij uitstek praktische structuur, het bevorderen van ten allen tijde de bijdrage van de deelnemer, het stimuleren van teamwork en leiderschap.

Onderwijs

We hebben de deelname van gerenommeerde experts met een uitstekende professionele ervaring naast academische prestige, in elk van de specialiteiten, met behulp van hun ervaring en zorgen voor een training kwalificatie in overeenstemming met de situatie op de arbeidsmarkt.

Employability

Naast professionele verbetering, een prioriteit is om de inzetbaarheid van onze studenten waarvoor wij bieden dezelfde service oriëntatie voor het zoeken naar werk, de ontwikkeling van het profiel en de route gepersonaliseerde inbrengen verbeteren.

De institutionele ondersteuning

De permanente contacten met het bedrijfsleven kunnen onze training aanbod past bij de behoeften van de bedrijven van de productieve sector, in aanvulling op de diensten en ondersteuning van een organisatie die onder andere dient om de economische activiteit te bevorderen in de provincie door middel van training.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Escuela de Negocio Empresarial Cámara de Comercio Málaga

EEN EXCLUSIEF MASTER De MIB bevat functies die het onderscheiden van de traditionele Masters of International Business, zoals de openheid voor dienstverlenende bedrijven ... [+]

EEN EXCLUSIEF MASTER De MIB bevat functies die het onderscheiden van de traditionele Masters of International Business, zoals de openheid voor dienstverlenende bedrijven (toerisme, bouw, techniek, gezondheid, enz.), De integratie van technologische hulpmiddelen, het gebruik van sociale netwerken, de toepassing van Competitive Intelligence technieken voor internationalisering en management training van dochterondernemingen en kantoren in het buitenland.

Het biedt de kennis en vaardigheden die kunnen worden toegepast op elk type bedrijf, waar ook ter wereld.

CARRIERE MOGELIJKHEDEN

Breid uw visie op de zakenwereld en het versterken van uw vermogen om kansen te ontdekken, in staat zijn om overal te verkopen in de wereld. Wanneer de student klaar is deze Master, zal hij in staat zijn om uit te voeren export en import operaties, toekomstige projecten overzeese expansie te ontwikkelen en strategische beslissingen op internationaal niveau.... [-]

Spanje Marbella
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands