Lees de Officiële Beschrijving

In de ERAM University, dan kunt u de officiële graden in de audiovisuele media en multimedia, Podiumkunsten en onze Masters in creatieve fotografie te bestuderen.

Wij geven meer

University School ERAM na te denken over uw wensen, wij zorgen voor te zorgen dat u zich thuis voelt. Wij werken om uw ervaring perfect te maken.

DE UNIVERSITEIT ERAM

University School ERAM is aan de Universiteit van Girona toelegt op het gebied van design, multimedia, audiovisueel centrum, fotografie en de podiumkunsten bevestigd.

Afgezien van het hebben van een goede infrastructuur, ERAM valt op door zijn human resources, haar studenten, docenten en professionals die een passie delen voor het overdragen van kennis, de tevredenheid van leren voortdurend en, bovenal, toewijding, zowel in ontwikkeling persoonlijke en professionele van elke persoon, het onderhouden van groot respect voor ethische en sociale waarden.

COMA CROS CULTURELE FACTORIA

De school is gevestigd in de voormalige textielfabriek, "de fabriek Coma Cros" in Salt (Girona). De plaats is gerestaureerd en voorzien van moderne infrastructuur en alle benodigde faciliteiten voor wetenschapsbeoefening, en nog steeds de charme van een negentiende-eeuws, modernistische gebouw.

STUDEREN IN GIRONA

Gelegen in een bevoorrechte locatie, gelegen tussen de Middellandse Zee en de bergen van de Pyreneeën, vinden we de stad Girona. Het is de hoofdstad van de provincie en is goed verbonden met de karakteristieke stad Barcelona, ​​op slechts een uur rijden op deze met de auto en 38 minuten met de trein. Het is ook heel dicht bij de Franse grens steden als Perpignan (Frankrijk) De stad Girona, omringd door vier rivieren, is een prachtige stad en een centrale locatie voor vele culturele evenementen het hele jaar. De combinatie van groene gebieden, de bouw van honderdjarigen steen en kostbare verborgen tuinen, geven een bijzonder karakter aan de oude stad van Girona.

De straten van Girona hebben gediend als podium voor de Game of Thrones serie. De stad is vooral bekend om zijn gastronomie, met meer dan dertien restaurants met in totaal 17 Michelin-sterren, als gevolg van zijn prachtige combinatie van culinaire traditie en creatieve geest.

GIRONA, een culturele ervaring

Alle weekends hebben verschillende culturele evenementen of muziekfestivals en andere evenementen, zoals podiumkunsten, zijn culturele attracties worden geleidelijk steeds een referentie wereldwijd.

Girona combineert nachtleven met zijn artistieke en muzikale festivals.

Een kenmerk van deze gebeurtenissen is de veelzijdigheid van zeer verschillende stijlen, zoals de Black Music Festival, het International Music Festival Castell de Peralada, de Vinomi Festival, Girona Capella, Girona Jazz Festival, het Internationale Festival samenbrengen Porta Ferrada, Acoustic festival, concert of evenement Ibercamara Podiumkunsten Hoogseizoen, in Girona.

student Services

University School ERAM samenwerking met de Universiteit van Girona biedt alle activiteiten, diensten die nodig zijn voor de ontwikkeling van studenten, zowel academisch als persoonlijk. Zoals bijvoorbeeld, gespecialiseerd in sportdienst, modern tot de belangrijkste talen van de wereld te leren, gespecialiseerde diensten voor internationale studenten en vele andere talen.

Opleidingen te volgen in:
Spaans
Catalan

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Escuela Universitaria ERAM

Leer fotografie om een ​​verhaal te bouwen, om naar binnen te reizen, om met je medereizigers een authentiek avontuur te delen: vertel gevoelige verhalen met licht. ... [+]

Leer fotografie om een ​​verhaal te bouwen, om naar binnen te reizen, om met je medereizigers een authentiek avontuur te delen: vertel gevoelige verhalen met licht.

leerplan

creativiteit

Creativiteit is inherent aan de menselijke conditie. Daarin ligt de evolutie die de mensheid heeft geleden sinds haar oprichting en in het markeren van haar toekomst. Er zijn verschillende manieren om creativiteit te definiëren, maar ze zijn allemaal gebaseerd op het genereren van originele en innovatieve ideeën als fundamenteel onderdeel van het creatieve proces.

inhoud

Creatief proces (logboek)

Een belangrijk hulpmiddel in het creatieve proces is het logboek. Door een analogie met het logboek te maken, noteert de fotograaf in een notitieblok of plakt deze, al die gebeurtenissen, ideeën, concepten, bezuinigingen, situaties, enz. Kortom, alles dat uw aandacht trekt en dat is het onderwerp van uw interesse. Het logboek wordt een methode binnen het creatieve proces, die de fotograaf kan dienen om originele ideeën te genereren, waarop hij zal werken.... [-]

Spanje Salt
Vraag informatie aan
Spaans,Catalan
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Ambaixadors de l'ERAM

Girona emociona ;)