Lees de Officiële Beschrijving

Maak kennis met de School of Design in Barcelona

We trainen professionals zet ze in de motor van verandering die hen in staat stelt de transformatie van het milieu en het creëren van nieuwe ruimte, het ontwikkelen van creativiteit en innovatie.

Waarom studeren in ESDESIGN?

Hogere School of Design Barcelona (ESDESIGN) is een instelling opgericht met als doel tegemoet te komen aan de opleidingsbehoeften van design professionals, in staat om te anticiperen op trends, situaties en opkomende sociale behoeften te analyseren door het verstrekken van de meest innovatieve oplossingen .

uitzicht

Omdat de school online internationale referentie-ontwerp, met de beste kwaliteit in de voorhoede van het ontwerp en de online training.

missie

Train professionals, draaien ze in verandering motor die hen in staat stelt de transformatie van het milieu en nieuwe ruimtes genereren, de ontwikkeling van creativiteit, innovatie, ondernemerschap en kwaliteit van het ontwerp.

onze waarden

Barcelona

Cradle design, het merk Barcelona is een wereldleider in design en innovatie, het bevorderen van internationalisering en het aantrekken van talent en investeringen. Het is uitgegroeid tot een van de motoren van de kenniseconomie en innovatie.

Methodologie 100% online en flexibel

Dit educatieve voorstel is het resultaat van de combinatie van werk van studenten zowel praktisch als theoretisch niveau, op basis van sociaal leren en actieve participatie van studenten met hun meningen en eerdere ervaringen over verschillende onderwerpen.

Curricula zijn ontworpen om studenten in staat stellen hun vaardigheden, kennis en vaardigheden van elk specifiek programma te ontwikkelen.

Een leerervaring in staat om te reageren op deze veranderende wereld en de eisen van de markt en lopende zaken vanuit het perspectief van innovatie en continue verbetering.

Wij passen de inhoud bijna in real time

Alles wat er gebeurt van invloed op de richting waarin dingen te verplaatsen. Vrijwel geen tijd of publiceren in een boek. Alles heeft invloed op alles, zodat de inhoud van vandaag zal ongetwijfeld anders zijn dan die binnen één jaar.

Uit de eerste hand ervaring

Leerkrachten van de verschillende modules zijn de belangrijkste actoren van verandering, en niet louter toeschouwers. Een deel van die uitbreiding van de grenzen, nieuwe wegen te verkennen en relaties tussen merken en consumenten te bouwen consistent en duurzaam in de tijd.

Leraren 100% actief

Niet alleen geeft ons de relevantie van de inhoud van de modules, ook stelt ons in staat om de remmen te wonen en met hen te delen en kansen zijn voortdurend op de markt verschijnen.

Value diversiteit en internationalisering

In een wereld als creativiteit, hebben verschillende opvattingen over dezelfde kwestie is niet alleen noodzakelijk, maar ook verrijken. We delen ervaringen met mensen uit verschillende landen, culturen en werkelijkheden die als ooit de resultaten zal versterken.

Leven met het gevoel van vertigo

Iets wat je moet leren leven vanaf de eerste dag. veranderende omgevingen, nieuwe technologieën, sociale revoluties; niets is permanent en je moet leren om te werken op deze manier.

loopbaanbegeleiding

Alle programma's hebben van de doelstellingen van de professionele status van degenen die reeds werken te verbeteren en het bevorderen van de inzetbaarheid van hun studenten. Om dit aspect te bevorderen, in aanvulling op een docententeam dat zal helpen studenten in de huidige realiteit van de arbeidsmarkt, een materiaal dat hen in staat stelt om een ​​digitaal portfolio te creëren om hen te helpen positie wordt gecreëerd.

Aanmoedigen van ondernemerschap en zorgen voor business management vaardigheden

het ontwerpproces en de communicatie met bedrijven uit het oogpunt van het management, conceptuele en praktische niveau moeten worden aangepakt. Aangezien contact met het bedrijf om het product op de markt te verlaten, de student door de verschillende fasen van het project, juridische nuances en economische omstandigheden zullen worden geleid. Omdat kennis van de stappen van het project, zullen de studenten de mogelijkheid om tijd en middelen te beheren.

inspiratie

vrijheid zal worden gegeven aan studenten om hun identiteit in de wereld van design. We zullen je leren om te kijken naar de omgeving anders, te analyseren, om inspiratie te vinden overal (overal maar waarschijnlijk in dezelfde wereld van design). We motiveren u om te kijken naar de wereld van de kunst, in de natuur, in de meest alledaagse gebaren ... om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen.

Nabijheid en permanente ondersteuning

De student zal voelen vergezeld te allen tijde, zowel door docenten op vragen die zich voordoen in de modules, zoals de directeur van het programma, dat de kwaliteit garandeert op te lossen. Zij zullen ook de figuur van Program Manager, om een ​​uitgebreide controle te ondernemen om optimaal te profiteren van de programma's.

technologie

Elk programma bevat gespecialiseerde software die zullen studenten met kennis en vaardigheden die moeten zowel voor programma-praktijken, en hun werkomgeving. We inzetten door de opkomende software tools voor te bereiden hen voor de toekomst.

double degree

Opleiding aan de School of Design van Barcelona en al de titel van de Valenciaanse International University, die hen gecrediteerd als professionals in de specialiteit bestudeerd.

Methodologie 100% online en flexibel

Masteropleidingen ESDESIGN onderscheiden als zijnde 100% online en volledig flexibele, naast het hebben van een duidelijke internationale roeping. Deze methodologische aanpak is gebaseerd op de constructivistische leren als model en gezamenlijk werk met de leer van het onderwijs door middel van real - tijd videoconferencing en communicatie ruimtes vertraagd.

In ESDESIGN hebben een leerervaring afgestemd op de eisen van de markt en het huidige bedrijf, omdat de programma's zijn ontworpen door een groep van deskundigen op het gebied van design, het kennen van de huidige en toekomstige behoeften van het milieu, en in het bijzonder bedrijven en organisaties.

Hieronder vatten we de voordelen van studeren met ons op:

Sluit altijd en overal

De virtuele campus is tot uw beschikking 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Brengt u alle middelen die u nodig hebt om onderwerpen te volgen: handleidingen, gespecialiseerde software, artikelen, praktijken, prototypes en modellen, video en sociale netwerken.

In Daarnaast heeft u toegang tot deze materialen en middelen hebben wanneer je wilt en waar je wilt: dankzij de Blackboard technologie die onze virtuele campus bevat, kunt u verbinding vanaf elk apparaat, waardoor de geografische en de tijdsdruk in het leerproces.

persoonlijke begeleiding

Elk onderwerp heeft twee belangrijke cijfers te verbeteren en verrijken van de meeste van uw leerervaring: een Program Director en professor, dat alle instructies zal geven aan de activiteiten van permanente evaluatie uit te voeren en correcties en commentaar te ontvangen. En kun je naar je leraar om al uw academische vragen te voldoen.

Je hebt ook de figuur van Program Manager, die zal zorgen voor de verdere ontwikkeling van elk van de edities van het programma. Daarnaast zal de Program Manager u te begeleiden, ondersteuning en het oplossen van uw twijfels in het algemeen, zodat u uw kwaliteit van het onderwijs kan worden voortgezet.

Breed scala aan praktische activiteiten

In aanvulling op de aantekeningen en lesmateriaal die u de virtuele campus, alle masters hebben een verscheidenheid aan activiteiten voor u om te gaan en afiances uitvoering van de inhoud overgenomen door het programma.

 • onderzoek
 • concept maps
 • brainstorming
 • projectontwikkeling
 • Case-analyse
 • Design thinking
 • prototypes
 • presentaties
Twee assen aanvullende evaluatie
 • Permanente evaluatie. Hoofdzakelijk gebaseerd op de periodieke aflevering praktijken in de loop.
 • De eindevaluatie. Presentatie van het uiteindelijke project, dat het niveau van de verwerving van kennis en vaardigheden als bedoeld in het programma zal controleren.
gespecialiseerde software

Versterking van de praktische leer van ESDESIGN, we bieden onze studenten met gespecialiseerde software. Deze tool zal u toelaten om een ​​praktijk te ontwikkelen, en volgens de huidige behoeften, de bevoegdheden van het programma.

Leren ontwikkeld in de Master uw toekomstige ontwikkeling zal vergemakkelijken zowel de specifieke software die door de school als elke andere, met vergelijkbare kenmerken, die bestaat in de markt.

Opleidingen te volgen in:
 • Spaans

Deze school biedt ook: