Escuela Superior de Diseño de Aragón

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Design is in 2009 verhuisd naar de huidige locatie aan de Avenida de María Zambrano nº 3, aan de linkeroever van de rivier de Ebro.

Het nieuwe gebouw is het werk van de architect Joaquin Sicilia en maakt deel uit van een architectonische groep van drie onafhankelijke volumes die de School of Art, de School of Design en multifunctionele zalen hosten: auditorium, cafetaria, tentoonstellingshal en terras .

De ruimtes van de Superior School of Design zijn gedefinieerd in een begane grond plus drie.

De eerste hiervan zijn de ontvangstruimten, de conciërge, de managementkantoren, het hoofd van de studies en het secretariaat, twee specifieke workshops, een fotostudio en een laboratorium.

Theoretische en theoretisch-praktische klaslokalen worden verdeeld over drie verdiepingen, evenals de afdelingskantoren, het Erasmus-kantoor, het bureau voor culturele activiteiten, de studentenhal, de magazijnen en de lerarenkamer.

De klaslokalen zijn uitgerust met ultramoderne computerapparatuur, projectoren en specifieke apparatuur voor de ontwikkeling van ontwerpprojecten en onderzoekswerkzaamheden.

Het centrum heeft ook een gespecialiseerde bibliotheek die deze cursus heeft opgenomen in het netwerk van universiteitsbibliotheken met specifiek ontwerpmateriaal en meer dan 3000 volumes bevat.

De school heeft een Wi-Fi-netwerkservice en glasvezelfaciliteiten.

Locaties

Zaragoza

Address
Avenida de María Zambrano nº 3.
50018 Zaragoza, Aragon, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden