Lees de Officiële Beschrijving

De School of Design is in 2009 verhuisd naar de huidige locatie aan de Avenida de María Zambrano nº 3, aan de linkeroever van de rivier de Ebro.

Het nieuwe gebouw is het werk van de architect Joaquin Sicilia en maakt deel uit van een architectonische groep van drie onafhankelijke volumes die de School of Art, de School of Design en multifunctionele zalen hosten: auditorium, cafetaria, tentoonstellingshal en terras .

De ruimtes van de Superior School of Design zijn gedefinieerd in een begane grond plus drie.

De eerste hiervan zijn de ontvangstruimten, de conciërge, de managementkantoren, het hoofd van de studies en het secretariaat, twee specifieke workshops, een fotostudio en een laboratorium.

Theoretische en theoretisch-praktische klaslokalen worden verdeeld over drie verdiepingen, evenals de afdelingskantoren, het Erasmus-kantoor, het bureau voor culturele activiteiten, de studentenhal, de magazijnen en de lerarenkamer.

De klaslokalen zijn uitgerust met ultramoderne computerapparatuur, projectoren en specifieke apparatuur voor de ontwikkeling van ontwerpprojecten en onderzoekswerkzaamheden.

Het centrum heeft ook een gespecialiseerde bibliotheek die deze cursus heeft opgenomen in het netwerk van universiteitsbibliotheken met specifiek ontwerpmateriaal en meer dan 3000 volumes bevat.

De school heeft een Wi-Fi-netwerkservice en glasvezelfaciliteiten.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Escuela Superior de Diseño de Aragón

De meester in het kunstonderwijs: ruimtelijke en grafische creativiteitstrategieën in efemere installaties, weerspiegelt de noodzaak om multidisciplinair werk in de werel ... [+]

registratie

Van 2 juli tot 12 juli 2018

registratie

Van 13 tot 18 juli 2018.

Uitbreidingsdata september

Registratie en registratie september: van 3 september tot 28 september 2018.

Basisgegevens

Master's Degree in Artistic Teaching: ruimtelijke en grafische creativiteitstrategieën in efemere installaties.

duur

van 1 oktober 2017 tot 30 juni 2018. Jaarlijks, mogelijkheid tot gedeeltelijke inschrijving in 2 academische jaren.

credits

60 sp.

taal

Castiliaans.

presentatie

De meester in het kunstonderwijs: ruimtelijke en grafische creativiteitstrategieën in efemere installaties, weerspiegelt de noodzaak om multidisciplinair werk in de wereld van design op een mondiale manier te waarderen, en een structuur te genereren op basis van twee belangrijke concepten:... [-]

Spanje Zaragoza
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Deeltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands