Lees de Officiële Beschrijving

De International School of Protocol Het is één van de eerste centra in Spanje die haar plannen training biedt universitaire studies zowel undergraduate en graduate en specialisatie cursussen in Evenement Organisatie, protocol en Institutionele betrekkingen. Deze kwalificaties worden ondersteund door de Europese Universiteit van Madrid.

Maar de school is niet alleen een opleidingscentrum. Het is een particuliere entiteit, gerund door een groep van gerenommeerde deskundigen op het gebied van het Protocol heeft:

Research Center.
Data Center.
Uitgevers Service.
gespecialiseerde bibliotheek.
Advisory Service aan openbare en particuliere instellingen.
Door gespecialiseerd in de sector van de communicatie protocol en evenementen.

Het is ook de organisator van grote internationale evenementen Protocol:

Internationale Congres van Protocol
Protocol International Prize

De Internationale School van Protocol, dat bestaat uit een netwerk van kantoren in Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Granada, Asturias, La Coruna, Buenos Aires en Paraguay heeft zich gevestigd als 's werelds centrum gespecialiseerd in het opleiden in Protocol, institutionele betrekkingen en event management. Meer dan 15.000 studenten hebben doorgegeven via de verschillende klaslokalen. Van deze 60% nu bezetten posities in afdelingen protocol. Een heel belangrijk percentage dat de groeiende activiteit belicht in deze sector, de professionele rijden heb je, de toenemende zakelijke en institutionele vraag en zo interessant toekomst biedt.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Escuela Internacional de Protocolo

De master in PROTOCOL, ONTWERP, REALISATIE EN ADRES VAN zakelijke en institutionele EVENTS, de International School of Protocol is een sterk concurrerende programma dat v ... [+]

Wanneer we praten over gebeurtenissen, verwijzen we naar de handelingen van de sociale relaties die worden georganiseerd om een ​​boodschap over te brengen naar een doelgroep met als doel het bereiken van een resultaat in deze doelgroep.

Om een ​​evenement goed te ontwikkelen, moeten we een groot aantal disciplines, creativiteit, enscenering, productie, protocol, onderzoek van onze publieke, marketing, natuurlijk corporate communicatie van de instelling en ga zo maar door te verenigen.

De master in Protocol, ontwerp, de realisatie en adres van zakelijke evenementen en INSTITUTIONAL, The International School of Protocol Het is een sterk concurrerende programma dat voorbereidt en stelt de student aan professionele ontwikkeling Creatie, Management en Design Evenementen en Institutionele Betrekkingen.... [-]

Spanje Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia  + 2 Meer
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands

Anuncio EIP