Escuela Europea de Salud

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EUROPESE SCHOOL VAN DE GEZONDHEID Ondernemend en innovatief INSTELLING

Alle graduate programma's aangeboden worden aangepast aan de eisen van de markt, zowel publieke National Health System particuliere en leiden onze studenten voor de praktische toepassing van de nieuwste ontwikkelingen in de verschillende specialiteiten, de opleiding van professionals met een hoog niveau van kwalificatie de diverse technische en leidinggevende functies aangeboden door bedrijven en instellingen, als aanvulling op het onderwijs gebieden met een uitgebreide en persoonlijke voorbereiding op het zoeken naar werk en loopbaanontwikkeling.

Centrum uitsluitend gewijd aan graduate opleiding van professionals die streven naar uitmuntendheid. Breed scala van programma's gericht op de professionele en de huidige en toekomstige eisen van de markt te voldoen. Methodologie aangepast aan de behoeften van professionals waar elke persoonlijke situatie is anders dan alle andere. Een faculteit van de hoogste wetenschappelijke-technische en bevestigd prestige met bewezen ervaring in lesgeven niveau. De hoge mate van kwaliteit en de vraag in de gegeven programma's, samen met de bij uitstek praktische begeleiding programma's, de meerderheid hebben verdiend erkenning van de respectieve sectoren, wordt onderschreven het prestige van de Europese School van Volksgezondheid door de studenten van vorige promoties , die de toonaangevende bedrijven verenigd in de industrie. Een boek materiaal in pdf-formaat en naast een laptop of iPad mini keuze. Een onderwijssysteem op basis van permanente evaluatie van de student door docenten met een hoge mate van specialisatie. Garantie publicatie van het werk onder de knie, na het publiceren contract volgens de Auteurswet en aangepast aan de wetenschappelijke methode en normen Vancouver. Met deze, zal de auteur / s een boek met ISBN Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport voor RCA Group Editor of in het tijdschrift formaat ISSN hebben.

INSTITUTIONELE REGELING Europese School van Volksgezondheid heeft de steun en de medewerking van diverse instellingen, beroepsverenigingen en bedrijven, geïntegreerd in de Academische Raad, zorgen voor de kwaliteit van het onderwijs en samen te werken bij het uitvoeren van diverse cursussen.

VOORBEREIDEN VAN DE BAAN Studenten van de Europese School of Health ontvangen, uit het gebied van persoonlijke marketing die wordt onderwezen in alle graduate programma's, een solide en uitgebreide training op de steeds complexere processen recruiters die de bedrijven en instellingen volgen ontmoeten nationaal en internationaal. Personeel en management development. Binnen de onderwijsfilosofie van de Europese School van Volksgezondheid neemt een prominente plaats in het aanpakken van de opleiding vanuit een holistische visie, werkt het verbeteren van de bestuurlijke vaardigheden van studenten om hen te overwegen als professionals, waarbij speciale interesse gebieden zo belangrijk als onderhandelen, communicatieve vaardigheden, enz.

Locaties

Madrid

Address
Centro Empresarial El Coloso
28013 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje