Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

In haar missie om praktische training op basis van management en leiderschap in verschillende zakelijke ondernemingen te bieden, biedt de EUDE Business School studenten master- en postdoctorale programma's die zijn ontworpen om professionals uit de EUDE te trainen.

We streven naar uitmuntendheid en zijn er trots op dat we vooroplopen in onderwijs en technologie in zakelijke en professionele omgevingen. Onder onze meest populaire master's degree zijn de Master in Business Administration en Management , voor zijn vermogen om leiders te trainen in alle gebieden van het bedrijfsleven; de Master in Marketing , die een opleiding aanbiedt in een van de belangrijkste vakgebieden; de Master in Digital Marketing , die de huidige markt stormenderhand verovert; de Master in International Trade , die de internationalisering van bedrijven bestudeert; en de Master in Human Resources die naar het belang van menselijk kapitaal voor steeds meer bedrijven kijkt.

EUDE business school bevindt zich in Madrid, Spanje.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

De Master in Human Resources Management, naast je voorbereiden als een leider en specialist in het management van Human Capital en je opleiden om globale oplossingen te b ... [+]

De Master in Human Resources Management, naast je voorbereiden als een leider en specialist in het management van Human Capital en je opleiden om globale oplossingen te bieden voor de behoeften van werving en behoud van personeel, maakt je curriculum vitae mogelijk en vergroot exponentieel je kansen op inbrengen en verbeteren arbeid.

Met dit alles is deze Master in Human Resources Management ontworpen voor iedereen die zijn professionele carrière wil ontwikkelen in een van de afdelingen die het meest wordt gewaardeerd door bedrijven van het hoogste niveau.

Kies om te trainen op EUDE Business School, een van de belangrijkste business schools in Europa die al meer dan 100.000 studenten heeft opgeleid, met masters die voorkomen in de topposities van prestigieuze internationale ranglijsten.... [-]

Spanje Madrid
Mei 2020
Spaans
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

Een van de belangrijkste profielen die bedrijven momenteel eisen, heeft te maken met de digitale omgeving. Om deze reden zal een Master in Digital Marketing je niet allee ... [+]

Een van de belangrijkste profielen die bedrijven momenteel eisen, heeft te maken met de digitale omgeving. Om deze reden zal een Master in Digital Marketing je niet alleen voorbereiden op het leiden van online strategieprojecten, maar het zal je ook helpen om je CV te versterken.

De Master in Digital Marketing van EUDE stelt je in staat om alle tools en technieken van Online Marketing op zijn verschillende gebieden te kennen, zoals SEO, SEM, Analytics en Web Usability, Social Media, Big Data, CRM, Mobile Marketing, E-Commerce, etc. .

Kies om te trainen op EUDE Business School, een van de belangrijkste business schools in Europa die al meer dan 50.000 studenten heeft opgeleid, met Masters die in de topposities van prestigieuze internationale rankings voorkomen.... [-]

Spanje Madrid
Maart 2020
Spaans,Engels
Deeltijd
1500 uur
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Arturo Soria 245
Madrid, Gemeenschap van Madrid, 28033 ES