ESODE Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat is ESODE?

Het is de eerste business school in Europa die gespecialiseerd is in live communicatie en direct en die continue training biedt in de integrale organisatie van evenementen, training van professionals op het gebied van live communicatie in al zijn aspecten. De school heeft een zak met betaalde stages in toonaangevende bedrijven in Spanje, waardoor de student de geleerde inhoud kan toepassen op de zakelijke realiteit.

Waarom is ESODE geboren?

Livecommunicatie is een strategisch element geworden in het beheer van bedrijven en instellingen in een omgeving van toenemende concurrentie. Communicatie in de 'face to face', in zijn verschillende vormen, helpt organisaties om zich te onderscheiden van de concurrentie en om hun doelgroep te behouden . Een sector die de laatste jaren een constante evolutie heeft doorgemaakt, juist door de toename van het concurrentievermogen van de markten, de massamedia -reclame en het gebrek aan doeltreffendheid, naast de ontwikkeling van nieuwe technologieën en de opkomst van nieuwe formaten van communicatie .

De studies van de sector tonen de daling die de investering in conventionele media heeft gekost, vooral in reclame. Bedrijven en agentschappen, op zoek naar meer effectiviteit en rendement op investeringen, hebben voor hun bedrijfsdoelstellingen gekozen voor evenementen in hun verschillende modaliteiten (beurzen, tentoonstellingen, congressen, promoties, enz.).

De organisatie van evenementen was een van de gebieden die een meer opmerkelijke evolutie heeft gepresenteerd. Bedrijven en instellingen gebruiken evenementen om in contact te komen met hun doelgroep, klantentrouw op te bouwen , toegevoegde waarde voor hun merk uit te drukken en het te versterken, de aandacht van de media te trekken, nieuwe producten te presenteren en te lanceren, ideeën door te sturen, berichten over te dragen, te creëren ervaringen en, kort gezegd, tastbaar maken van het ongrijpbare .

De buitengewone groei van deze sector vereist nieuwe hooggekwalificeerde professionals. Met het doel om die aspecten aan te pakken die verband houden met zakelijke en institutionele communicatie, evenals met de uitgebreide organisatie van evenementen , heeft ESODE haar trainingsprogramma's in deze disciplines ontworpen, vandaag de dag een referentie in cursussen voor het organiseren van evenementen .

De school heeft een belangrijke studie gemaakt bij het ontwerpen van de programma's van dit trainingsplan om gespecialiseerde en continue adequate training aan te bieden. Er zijn praktisch praktische graden ontworpen, waarmee we onze studenten de nodige kennis bieden om de dagelijkse communicatie en marketing van een bedrijf, een instelling, een sportentiteit, een productiebedrijf, een concert te verzorgen. of vanuit het perspectief van een bureau van integrale organisatie van evenementen . Hiervoor hebben we een team van hoogleraren die gespecialiseerd zijn in lesgeven , evenals actieve sectorprofessionals die hun kennis en ervaringen inbrengen in de studenten.

Locaties

Madrid

ESODE Formación

Address
Complejo Empresarial Arco
C/Virgilio 2B, Edificio 4
Pozuelo de Alarcón

28223 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje
Telefoonnr.
+34 915 12 34 88