Lees de Officiële Beschrijving

ESNECA geboren als de eerste business school met een 100% online content.

Wij zijn een business school internationaal, met leerkrachten en educatieve consultants over de hele wereld, uitgegroeid tot een marktleider en referentie in innovatieve programma's, met als doel deconseguir de beste leidinggevenden en managers.

Dit is ESNECA .

ESNECA is innovatie

ESNECA 's talent

ESNECA is flexibiliteit

ESNECA BUSINESS school heeft twee systemen Studie:

ON LINE

De methode van onderzoek 100% online tutorizado van ESNECA is als volgt:

Aan het begin van de werkzaamheden, zullen de deelnemers een bericht met alle richtlijnen voor de start van de klassen, zoals het e-mailadres van de virtuele klas, waar zijn gepubliceerd de onderwerpen van het podium te nemen (welkom e-mail), gebruikersnaam en wachtwoord, de naam van de mailinglijst; onder anderen.

In de Virtual Campus u informatie met betrekking tot de programma's, schema van activiteiten, facilitators, docent / leraar ondersteunend materiaal, de lijst van de deelnemers, evaluaties uit te voeren werkzaamheden en andere informatie afhankelijk van het stadium.

De tests zijn soort tests en online, aan het einde van elk van de modules waarin de student is ingeschreven. Het zal hetzelfde student te zijn, met de steun van de docent, die merk je examendata.

Je zult in staat om te studeren vanuit huis of werkplek waar ook ter wereld.

DISTANCE

De onderzoeksmethode 100% tutored afstand ESNECA is als volgt:

Aan het begin van de werkzaamheden, zullen de deelnemers ontvangen per koerier, met ontvangstbevestiging, de training pack (die handleidingen, notebook, en het onderzoek omvat, plus een dvd wanneer het geval is, op een binnen 7-8 dagen geschat de datum van inschrijving.

Binnen 24 uur zal contact opnemen met de tutor te begeleiden, adviseren, en beschikbaar is voor wat de leerling passend in het begin en in de loop kunnen overwegen gemaakt.

Tests op afstand. Het zal hetzelfde student te zijn, met de steun van de docent, die merk je examendata.

Je zult in staat om te studeren vanuit huis of werkplek waar ook ter wereld.

Programs taught in:
Spaans