Lees de Officiële Beschrijving

ESIC is een groep toonaangevende business schools in Spanje, met een ervaring van meer dan vijftig jaar training business en marketing professionals. We streven naar het stimuleren, bevorderen en onderhouden van een directe relatie met de zakelijke omgeving om u een praktische academische opleiding te bieden die zich richt op de behoeften van de arbeidsmarkt. We bieden training met waarden, om succesvol te zijn als een hooggekwalificeerde professional met een uitstekende kennis van en kennis van de nieuwste trends.

ESIC was de eerste businessschool die in Spanje werd opgericht, uit de behoefte aan professionele zakenmensen om hun opleiding op het gebied van marketing te voltooien. Vandaag de dag wordt ESIC beschouwd als een toonaangevende onderneming en marketingtraining school, die zowel nationaal als internationaal bekend staat als een van de beste opleidingsscholen op dit gebied. Met meer dan 50.000 alumni is ESIC een referentiepunt voor bedrijven en professionals.


Het heeft tien campussen in heel Spanje en twee in Brazilië, waardoor deze school de grootste nationale territoriale implementatie krijgt.

ESIC wordt ook geassocieerd met de universiteiten Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge en Rovira i Virgili in respectievelijk Madrid, Valencia, Zaragoza en Tarragona, en de Curitiba Campus wordt door het ministerie van onderwijs in Brazilië erkend als officieel centrum.


ESIC richt zijn activiteiten op vijf gebieden/>

Undergraduate Studies
ESIC verleent een Advanced Degree, Official Degrees en een combinatie van beide in Marketing, Business Management en Administratie, Internationale Zaken, Communicatie, Reclame en Public Relations, Bedrijfskunde en Digital Business. Al deze carrières zijn praktisch en op de werkgelegenheid gericht.

Graduate Studies
Het trainingsaanbod is gebaseerd op MBA's, University Masters, Specialized Masters (in functionele gebieden van het bedrijf) en hogere programma's gericht op het trainen van professionals om zakelijke uitdagingen te kunnen aangaan.

Executive Education
Binnen de Executive Education Area bieden we een breed scala aan open programma's en training op maat voor bedrijven.

ESIC Language School
ESIC Language School is een opleidingscentrum en een erkend Cambridge-examencentrum. Het biedt cursussen Engels, Duits, Frans en Chinees met ervaren docenten en geeft u de mogelijkheid om deze kennis te certificeren. Het trainingsaanbod omvat open groepen, scholen, professionals en bedrijven op alle niveaus.
Daarnaast biedt het cursussen in het Spaans als vreemde taal: algemeen Spaans, officiële testvoorbereiding, toelatingsexamens aan de universiteit, zakelijk Spaans, korte programma's en studiereizen.

ESIC Editorial
Dit vertegenwoordigt ESIC's projectie in de wereld van publiceren, waar het bijdraagt ​​aan onderzoek en populaire artikelen op het gebied van economie, business, marketing en managementvaardigheden. We streven ernaar om boeken, handleidingen en publicaties aan te bieden voor studenten en professionals, van verschillende gerenommeerde auteurs die een grondige blik werpen op alle gebieden met betrekking tot bedrijven en bedrijven.

RANGNUMMER


ESIC verschijnt systematisch in de meeste bekende internationale ranglijsten van bedrijfseducatie. Dit biedt een externe en objectieve erkenning van de trainingskwaliteit van de school in de afgelopen 50 jaar./>
Laatste posities in ranglijsten:

Bloomberg Business Week ranglijst van Best Business Schools 2017.
ESIC's International MBA (IMBA) verschijnt op de 27e plaats van internationale MBA's.

QS Return on Investment 2015./>
ESIC MBA's opvallen tussen 46 Europese MBA-programma's in deze ranglijst; ze verschijnen in de bovenste positie in twee van de zes categorieën, 'werkgelegenheid binnen 3 maanden na afstuderen' en 'kortste terugverdientijd'. Ze verschijnen ook in de top 15 in de meeste categorieën, en eerst in Spanje in alle gebieden behalve twee waarin het tweede en derde lijkt. Details van de belangrijkste categorieën volgen:

  • Werkzaam binnen 3 maanden na afstuderen, positie 1,
  • Kortste terugverdientijd, positie 1,
  • 10-jaars Return on Investment, positie 8,
  • 20-jaars Return on Investment, positie 8,
  • Het bevorderen van ondernemerschap, positie 11,
  • Salaris opheffing, positie 15.

QS Global 250 Business Schools 2017./>
ESIC is gerangschikt in de top 250 van Business Schools in de wereld en nog belangrijker een van de zeven 'Top-Tier Employability' business schools in Europa.


QS Global 100 EMBA Ranking 2017.
De EMBA van ESIC verschijnt in deze ranglijst van de 100 grootste EMBA's ter wereld, die de 29e positie in Europa innemen.


U-Multirank 2017/18.
ESIC staat op de 29e plaats van 492 hogeronderwijsinstellingen voor afgestudeerde bedrijfskunde in de wereld.


dichters
ESIC Business


Youth Incorporated Global B-School Rankings 2017.
ESIC is gerangschikt in de top 100 MBA's in de wereld, en nog belangrijker in de top 50 voor marketing (Master in Marketing Management, MIM), Finance (Master in Finance, MDF) en voor de Executive MBA (EMBA).


America Economia MBA Global 2017.
ESIC's MBA's verschijnen 18e in de ranking van de beste 49 programma's voor Latijns-Amerikaanse studenten.


CNN Expansion Ranking van de beste internationale MBA-programma's 2017.
De MBA's van ESIC zijn opgenomen in de elite van 77 internationale programma's en bezetten de 52e positie in deze ranglijst.


Merco Talent
ESIC wordt erkend als de 2e Business School in Spanje met de grootste capaciteit om talent aan te trekken en te behouden, en als de 51e van de eerste 100 meest getalenteerde bedrijven in ons land.
ESIC staat op de zevende plaats als een van de meest getalenteerde bedrijven in Spanje met minder dan 1.000 werknemers.


El Mundo 2017 ranglijst van afstudeerprogramma's.
ESIC's Master in Marketing, Master in Reclame en Public Relations, Master in Human Resources en Organisatieontwikkeling en Master in Internationale Handel
Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

ESIC Business & Marketing School

Marketing Master in International Fashion en luxe (MM ... [+]

Marketing Master in International Fashion en luxe (MM

featuresGericht op al diegenen die internationaal willen carrière te voeren in de mode-industrie en luxe.De Masters wordt gedoceerd in het weekend vrijdagmiddag en zaterdagochtend van oktober tot juli.Inclusief Masterclass gegeven door experts uit de industrie mode en luxe.verschillen factorenCITEERTITEL: eigen titel Rey Juan Carlos University.Inzetbaarheid: Mogelijkheid van stages bij bedrijven.Methodologie: De master bevat nieuwe onderwerpen zoals innovatie, ervaringsgerichte marketing, digitale marketing, consumentengedrag, branding, de presentatie van collecties van modeshows, mode en recht, enz, gegeven door docenten en docenten uit het bedrijfsleven scholen, universiteiten en deskundigen industrie, met de hulp van de zaak methode. Daarnaast is de mogelijkheid om innovatie, creativiteit, aanpassing te motiveren om te veranderen en kritisch denken.voordelengespecialiseerd in Marketing programma toegepast op de mode en luxe-industrie met een internationale visie, die gericht is op de toekomstige managers in de vaardigheden en instrumenten te trainen voor het beheer van de strategische en operationele marketing internationaal.Besteed speciale aandacht aan het ontwerp van winkelen ervaringen en kritisch denken.Combineert innovatieve leermiddelen, een typisch voorbeeld van een business school is het ESIC ZakenMethode bevat technische en strategische case simulatie.Klooster gekozen uit professoren en specialisten uit de mode-industrie.Het bevat nieuwe onderwerpen zoals innovatie, trends marktonderzoek, consumentengedrag, nieuwe materialen, ervaringsgerichte marketing, enscenering van collecties en internationale modeshows, luxe e-commerce, en mode en recht, onder anderen.Het geeft toegang tot een professioneel netwerk van modebedrijven.Samenwerking te vergemakkelijken en adviezen van de belangrijkste Spaanse modebedrijven, de prioritering van de opleiding van marketing professionals in de sector.Praktijken in bedrijven. *Bezoeken aan winkels... [-]
Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Deeltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

Deze Master in communicatie en nieuwe technologieën naar voren om de groeiende vraag naar gekwalificeerde professionals in deze onder-verkende gebieden te ontmoeten en bi ... [+]

Deze Master in communicatie en nieuwe technologieën naar voren om de groeiende vraag naar gekwalificeerde professionals in deze onder te voldoen - verkende gebieden en bieden nieuwe en spannende carrièremogelijkheden.

doelstellingen

Georiënteerde studies voorgestelde titel reageren op een behoefte van de maatschappij en het bedrijfsleven, en dat vertaalt zich in een groeiende vraag naar professionals op het gebied van communicatie en nieuwe technologieën.

Bedrijven en instellingen over te brengen veel berichten, vrijwillig of onvrijwillig. En het is juist in de mededeling aan de menselijke factor -unida waar het echte verschil tussen succes of falen in de zakelijke relatie met de andere actoren die betrokken zijn bij hun activiteiten.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

Master in Business Management ... [+]

De Master in Business Management URJC heeft specifieke high-level programma dat zal je voorbereiden op leidinggevende functies aannemen op het gebied van marketing, business organisatie en het bedrijfsleven.

Deze graad kunt u de functionarissen van een college-programma te combineren met functionaliteit, ervaring en professionaliteit van het bedrijf, een business school van de internationale prestige.

U kunt de Master's Degree ook te verkrijgen in Marketing van ESIC het bestuderen van 12 extra programma of toegang tot de doctoraatsopleiding credits.

educatieve stichtingen Curriculum/>

Curriculum van de Master in Business Management (URJC) is ontworpen rekening houdend met de algemene beginselen in art. 3.5 van het Koninklijk Besluit en het definiëren van de opleiding doelstellingen in de vorm van academische en professionele competenties waarin de student moet worden opgeleid. Het primaire doel van de opleiding is om een ​​científicaadecuada training en postdoctoraal niveau te verschaffen met betrekking tot de directie van Marketing en Sales Management, het overbrengen van kennis en het verstrekken van managementvaardigheden. De training van de Masters is gebaseerd op het combineren van wetenschappelijke nauwkeurigheid met zakelijke realiteit, de integratie van theorie en praktijk, met een methode gebaseerd op dialoog en uitwisseling van ervaringen, reflectie op "gevallen" training for business "simulatoren" en, basis, de ontwikkeling van de analyse en synthese capaciteit en een overzicht van de betekenis en de verantwoordelijkheden van het werk zelf.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

De MPC faciliteert de kennis en vaardigheden die nodig zijn om met succes de uitdagingen van deze nieuwe informatiemaatschappij waar de macht is, grotendeels in handen va ... [+]

Bedrijven brengen veel berichten vrijwillig en onvrijwillig. En het is -unida communicatie naar de mens - factor ligt het verschil tussen succes en falen in de zakelijke relatie met de andere actoren die betrokken zijn bij hun activiteiten.

De MPC faciliteert de kennis en vaardigheden die nodig zijn om met succes de uitdagingen van deze nieuwe informatiemaatschappij waar de macht is, grotendeels in de handen van de consument gereedschappen.

De Master in communicatie en reclame, wordt gevormd door twee bovenste postdoctorale opleidingen, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden bestudeerd, in welk geval de graden werden verkregen: Superior Management Program Communication (GVDB) en Advanced Program in de reclame en digitale omgevingen ( PSDP).... [-]

Spanje Madrid Barcelona
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

Uw bedrijf en uw carrière vragen voor een tijdje: digitalizarte behoefte. Als uw doel is om de posities van verantwoordelijkheid en leiderschap in dit nieuwe digitale omg ... [+]

Hij leidt, beheert en bevordert de digitalisering van het bedrijf.

Uw bedrijf en uw carrière vragen voor een tijdje: digitalizarte behoefte. Als uw doel is om de posities van verantwoordelijkheid en leiderschap in dit nieuwe digitale omgeving te nemen, verandering begint met de Master in Digital Business bij ICEMD. Uitgebreide training die u zal toestaan ​​om het proces van het digitaliseren van uw bedrijf te stimuleren, of start je eigen online business.

Zes complete modules waarin je dingen als hoe u uw verkoopvolume vergroten dankzij cloud computing, hoe de effectiviteit van uw digitale reclame of de sleutels tot succes van e-commerce te meten zullen leren.

Met een methodologie op basis van leren in de praktijk de hand digitale experts actief tijdens de 9 maanden van de opleiding leert u van de meer technische aspecten van digitale omgevingen, die meer gericht op management, marketing of sales.... [-]

Spanje Madrid Valencia Marbella Pamplona Bilbao  + 2 Meer
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

De Master in Digital Marketing is een innovatief, academisch verantwoord, praktijkgericht en op digitale marketing gericht programma dat de huidige uitdagingen van de mar ... [+]

De Master in Digital Marketing is een innovatief, academisch verantwoord, praktijkgericht en op digitale marketing gericht programma dat de huidige uitdagingen van de markt weerspiegelt.

Het belangrijkste doel van de MDM is om studenten te helpen en te ondersteunen bij de overgang naar strategisch management, met name op het gebied van digitale marketing. Door het voltooien van de MDM krijgen deelnemers de belangrijkste vaardigheden en kennis om digitale marketingstrategieën te evalueren, te beheren en uit te voeren en tegelijkertijd hun vermogen te versterken om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen in een steeds meer geglobaliseerde / gedigitaliseerde marketingomgeving.... [-]

Spanje Madrid Barcelona
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

Digitale technologie heeft alles veranderd en het is tijd om de controle over uw merk relatie met uw klanten in een digitale omgeving te herwinnen. Ontdek de Master in Di ... [+]

Uitgegroeid tot een wereldwijde digitale marketing professional leerstrategieën, technieken en praktijken digitale marketing en online advertising milieu vandaag

Digitale technologie heeft alles veranderd en het is tijd om de controle over uw merk relatie met uw klanten in een digitale omgeving te herwinnen. Ontdek de Master in Digital Marketing kansen ICEMD een onstuitbare revolutie, de targeting mogelijkheden, twee-weg communicatie, meetresultaten, de toegang tot een wereldwijde markt.

Zes complete modules die u zullen helpen beheersen de meest geavanceerde en effectieve disciplines in Marketing, Communicatie, Reclame en online te koop, met de hand digitale experts actief. Iedereen van Digital Marketing in een enkele master, waarna u alle noodzakelijke kennis om digitaal te verbeteren van uw bedrijf en geven een nieuwe draai om je carrière te hebben.... [-]

Spanje Madrid Barcelona Valencia Sevilla A Coruña Pamplona  + 3 Meer
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Deeltijd
5 - 12 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

De Master in Financial Management (MDF) van ESIC biedt de mogelijkheid om een ​​expert in corporate finance geworden. Door middel van een uitgebreide, strenge en praktisc ... [+]

In onze economie moeten bedrijven experts met een compleet beeld van de financiering in de huidige Spaanse bedrijf dat de technische en financiële criteria te begrijpen en in staat zijn om met succes het hoofd te bieden aan de nieuwe eisen.

De Master in Financial Management (MDF) van ESIC biedt de mogelijkheid om een expert in corporate finance geworden. Door middel van een uitgebreide, strenge en praktische opleiding die financiële training garandeert en bevordert de ontwikkeling van managementvaardigheden.

De MDF heeft een faculteit bestaat uit professionals uit de bedrijfsleiding profiel delen hun kennis en ervaring met studenten door middel van praktische, educatieve media en interactieve training.... [-]

Spanje Madrid Valencia Sevilla Pamplona Bilbao Granada  + 3 Meer
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

Het MITB is ontworpen om u een goed begrip te geven van de aanjagers van globalisering, het proces van internationalisering, hoe de wereldwijde economische omgeving de co ... [+]

Het MITB is ontworpen om u een goed begrip te geven van de aanjagers van globalisering, het proces van internationalisering, hoe de wereldwijde economische omgeving de concurrerende reacties van bedrijven beïnvloedt en hoe de wereld met elkaar verbonden is. Dit resulteert in afgestudeerden die klaar zijn om de uitdagingen aan te gaan van het uitbreiden van het bedrijf naar nieuwe wereldwijde markten samen met die van het managen van teams over culturen en continenten heen.

Door het MITB te voltooien, bent u in staat om de motieven en middelen te identificeren om buitenlandse markten te bedienen, om controversiële kwesties in de internationale handel aan te pakken

De MITB zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de complexiteit te beheersen die vereist is voor het nemen van beslissingen in een geglobaliseerde bedrijfsomgeving . Het zal ook bijdragen aan uw kennis van hoe internationale bedrijven werken, u voorbereiden om zaken te doen in een mondiale context en nieuwe problemen in de internationale handel en zaken omarmen.... [-]

Spanje Madrid Barcelona Valencia
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

De Master in Logistiek en Supply Chain (LOCS) toont het cruciale belang van uitstekende management keten, van levering aan de consument om te kopen of te consumeren van h ... [+]

De rol van de directeur van Logistiek en Supply Chain is één van de belangrijkste strategische assen van de meeste bedrijven.

De Master in Logistiek en Supply Chain (LOCS) toont het cruciale belang van uitstekende management keten, van levering aan de consument om te kopen of te consumeren van het product. Het omvat ook het beheer van het product als het eenmaal in inrichtingen wordt afgezet voor de marketing: strategische onderhandelingen en selectie van distributeurs, trade marketing, category management, visual merchandising.

De LOCS meester houdt rekening met de nieuwe instrumenten en online markten, teneinde de beschikbare consument producten met een hoge toegevoegde waarde te maken.... [-]

Spanje Madrid Valencia
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

Deze Master's Degree is momenteel een van de meest complete in de opleiding van experts in Human Resources-programma's. Een strikt programma met een lange ervarin ... [+]

Deze Master's Degree is momenteel een van de meest complete in de opleiding van experts in Human Resources-programma's. Een strikt programma met een lange ervaring die mensen benadrukt als strategische activa en toekomstige human resource managers als onbetwiste leiders van dit proces.

De Master is een officieel programma gezamenlijk worden aangeboden met de Universiteit Rey Juan Carlos, op basis van een methodologie die cutting-edge educatieve elementen samen high-performance training in Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling bevat.

educatieve stichtingen Curriculum

Curriculum van de Master's Degree in Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling is ontworpen rekening houdend met de algemene beginselen in art. 3.5 van het Koninklijk Besluit en de definitie van de training doelstellingen geformuleerd als algemene en specifieke vaardigheden professionele, academische en waarin de student moet worden opgeleid. De primaire doelstelling van de titel is voldoende en postdoctoraal niveau wetenschappelijke opleiding met betrekking tot het personeel en organisatie, het overbrengen van kennis en het verstrekken van leidinggevende vaardigheden die rechtstreeks toepasselijk is in het werkveld van afgestudeerden. De opleiding van Master is gebaseerd op het combineren van wetenschappelijke nauwkeurigheid met zakelijke realiteit, de integratie van theorie en praktijk en een methodologie op basis van opleiding, dialoog en uitwisseling van ervaringen, reflectie op "gevallen" training met "simulatoren "business en als basis, de ontwikkeling van het vermogen tot analyse en synthese en een overzicht van de betekenis en de verantwoordelijkheden van het werk zelf.... [-]

Spanje Madrid Sevilla Marbella Granada  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

De Master in Marketing en Sales Management (GESCO) is de master verwijzing naar leidinggevende functies aannemen op het gebied van marketing, business organisatie en het ... [+]

Master of verwijzing in Spanje op het gebied van marketing en business.

De Master in Marketing en Sales Management (GESCO) is de master verwijzing naar leidinggevende functies aannemen op het gebied van marketing, business organisatie en het bedrijfsleven.

Met een jaarlijkse herziening van de inhoud ervan differentiatie van dit programma over anderen is de mate van upgraden naar de meest recente behoeften van de markt en de digitale focus op de zakelijke wereld van de toekomst zal ontvouwen.

featuresMaster programma met grote zakelijke erkenning, die een aanzienlijke verbetering van de inzetbaarheid van de mensen die deelnamen. U wordt beschouwd als een van de best getrainde professionals Marketing met grote kansen voor professionele ontwikkeling in de markt.Het heeft huidige inhoud van Marketing en Management Development en managementvaardigheden.... [-]
Spanje Madrid Barcelona Valencia Sevilla Zaragoza Marbella A Coruña Pamplona Bilbao Granada  + 7 Meer
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Deeltijd
9 - 12 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

De Master in Marketing Management (MiM) is een innovatief, academisch verantwoord, praktijkgericht en marketinggericht programma dat de huidige uitdagingen van de markt w ... [+]

De Master in Marketing Management (MiM) is een innovatief, academisch verantwoord, praktijkgericht en marketinggericht programma dat de huidige uitdagingen van de markt weerspiegelt./>

Door het MiM te voltooien, krijgen de deelnemers de belangrijkste vaardigheden en kennis om marketingstrategieën te evalueren, te beheren en uit te voeren en tegelijkertijd hun vermogen te versterken om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen in een steeds meer geglobaliseerde marketingomgeving. In deze context heeft het programma een duidelijke internationale aanpak ingebed in de leer van het curriculum, verrijkt met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing ; twee pijlers die de basis vormen voor de marketingleiders van morgen. Alle lessen worden in het Engels afgeleverd.... [-]

Spanje Madrid Barcelona
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

De MMS is een innovatief en geactualiseerde programma, de enige op de markt die opleiding in Marketing Research Business Intelligence combineert met een bij uitstek prakt ... [+]

De MMS is een innovatief en geactualiseerde programma, de enige op de markt die opleiding in Marketing Research Business Intelligence combineert met een bij uitstek praktische methodiek gericht op het creëren van intelligence voor zakelijke besluitvorming.

features/>Programma bestaat uit twee top-programma's: Advanced Program in Marketing Analytics en Advanced Program in Marketing ResearchLeerkrachten uit het bedrijfsleven, met uitgebreide ervaring in lesgeven.In aanmerking komt voor de toepassing van onderzoekstechnieken en bereidt zich voor op de analyse van informatie via tools als Excel, SPSS en SAS Enterprise Miner.Methodologie die wordt gebruikt om echte problemen op te lossen.verschillen factorenHet omvat een residentiële week in Londen te bezoeken en te leren belangrijke multinationale bedrijven en instellingen die gespecialiseerd zijn in Marketing Research en Business Intelligence.Mogelijkheid van stages in ALD Automotive, Altadis Imperial Tobacco, Burger King, Campofrio, DKV Seguros, GFK, Kantar Media, Mindshare, Nielsen, Telefonica, Vodafone.kandidaat profiel... [-]
Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

De Master in Sports Marketing bestrijkt een behoefte aan professionaliteit in de marketing wereld sport. Het is een sector van de enorme kansen voor de nationale en inter ... [+]

Master of verwijzing in Spanje op het gebied van marketing en sport.

De Master in Sports Marketing bestrijkt een behoefte aan professionaliteit in de marketing wereld sport. Het is een sector van de enorme kansen voor de nationale en internationale ontwikkeling, en gaat ervan uit dat de toekomstige professionals die willen worden in deze sector moet gespecialiseerde kennis te verwerven, die hen in staat om een ​​goed beheer, de exploitatie en het gebruik van de kansen en uitdagingen die zich voordoen uitvoeren .

featuresBedrijfs sport-industrie is een sector die steeds meer gespecialiseerde professionals in staat om het leveren van waarde en oplossingen sportmarketing nodig heeft.De impact van de sport in de Spaanse economie nu goed voor 2,5% van het bbp, en zal naar verwachting blijven groeien in een hoger tempo dan in andere sectoren. Dit is een van de snelst groeiende sectoren, zowel economisch als sociaal.verschillen factoren400 uur22 experimentele zaken10 masterclass28 uur begeleiding... [-]
Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Deeltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

De DRHO is één van de meest complete programma kan op dit moment vinden op de markt in de opleiding van experts in Human Resources. ... [+]

De DRHO is één van de meest complete programma kan op dit moment vinden op de markt in de opleiding van experts in Human Resources.

Een strenge meester, met meer dan 35 jaar ervaring, dat de nadruk legt op mensen als strategische activa van de bedrijven, omdat ze zijn wie ze uiteindelijk leiden bedrijven tot succes.

Het succes van dit programma ligt in de nauwe relatie tussen studenten van grote bedrijven en instellingen gevestigd, zoals het Ministerie van Defensie, Cepsa, Rode Kruis, Iberdrola, Adecco of Cajamar met docenten, professionals in het beheer van human resources leveren kennis door middel van professionele ervaring.

featuresstrategische visie van people management.globale visie, inzicht in Human Resources als een deel dat alle gebieden van het bedrijf beïnvloedt.praktische visie georiënteerde zakelijke praktijk methodologie.ethische visie van het bedrijfsleven.verschillen factorenErvaring: geïmplementeerd in 1980 en voortdurend geactualiseerde programma.Flexibiliteit: Uren Compatibel met het werk.Methodologie: Op basis van individueel werk en team combinatie van theorieën en sterkere HR-instrumenten gecombineerd met de nieuwste trends en omvat seminars waar de werkelijke gevallen worden geanalyseerd.Klooster: senior docenten met pedagogische expertise en grote kennis van de werkelijkheid zoals vermogensbeheerders en business consultants.... [-]
Spanje Madrid Sevilla Marbella Granada  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Madrid, Spanje
Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonië, Spanje
Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencia, Spanje
Address
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Sevilla, Andalusië, Spanje
Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragón, Spanje
Address
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Andalusië, Spanje
Address
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicië, Spanje
Address
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Pamplona, Navarra, Spanje
Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Baskenland, Spanje
Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusië, Spanje
Address
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicië, Spanje
Address
Spain Online, Spanje