ESEI International Business School Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

foto ter beschikking gesteld door ESEI International Business School Barcelona

INNOVATIE IN HET BEDRIJFSONDERWIJS

Leren voor realtime zaken

ESEI biedt internationaal zakelijk onderwijs dat voldoet aan de eisen van internationale bedrijven. Sinds onze oprichting in 1989 zijn we gedreven door een passie voor het aanbieden van zakelijke programma's die relevante vaardigheden en professionele training bieden om de carrièreperspectieven van onze studenten te verbeteren en hen voor te bereiden op succes in een internationale werkomgeving.

INTERNATIONALE ERKENNING VOOR EXCELLENTIE

Britse en Spaanse accreditaties

ESEI is een erkende internationale instelling voor hoger onderwijs in Spanje. ESEI Bachelor-programma's zijn officiële kwalificaties toegekend door Britse topuniversiteiten. ESEI-masterprogramma's zijn particuliere diploma's die rechtstreeks worden uitgereikt door ESEI en de Universidad Católica de Murcia (UCAM) - een van de meest prestigieuze universitaire instellingen in Europa, met een uitstekende reputatie in bedrijfsonderwijs.

ESEI BARCELONA CAMPUS - BESTE STAD VOOR INTERNATIONALE STUDENTEN

Top 5 Europese start-up hub

ESEI is gevestigd in Barcelona, ​​Spanje, een internationaal centrum voor bedrijven en innovatie. Evenementen zoals het Mobile World Congress, dat jaarlijks meer dan 100.000 mensen trekt, maken van de stad een van de beste netwerklocaties in Europa. Onze potentiële afgestudeerden hebben de mogelijkheid om te netwerken met ondernemers en investeerders en levenslange contacten te leggen met klasgenoten, docenten en docenten.

INTERNATIONALE FACULTEIT EN DESKUNDIGEN IN HET BEDRIJFSLEVEN

Leren van ervaren professionals

ESEI internationaal facultair onderzoek, inspireert en produceert kennis die relevant is voor de behoeften van onze studenten. Ze stellen een collectieve benadering voor van complexe problemen terwijl ze individueel talent academisch en professioneel ontwikkelen. ESEI-faculteiten komen van over de hele wereld en bieden ESEI-studenten een echt wereldwijd zakelijk perspectief.

foto ter beschikking gesteld door ESEI International Business School Barcelona

Coachen voor uitmuntendheid

Onze faculteit is professioneel actief: ze zijn CEO's, bedrijfseigenaren, ondernemers, marketingmanagers of andere senior-medewerkers van bedrijven. ESEI is een springplank voor onze studenten naar de carrière die ze willen en onze faculteit is degene die hen kan helpen daar te komen!

foto ter beschikking gesteld door ESEI International Business School Barcelona

PRAKTISCHE BEDRIJFSMETHODIEK

Project Based Learning (PBL)

Bij ESEI is onze hoogste prioriteit om onze studenten de best mogelijke leerervaring te bieden. Projectgebaseerd leren verbindt studenten met de echte wereld. Studenten krijgen de autonomie, flexibiliteit en verantwoordelijkheid om samen te werken aan projecten, zoals een case study, een schriftelijk rapport, een video, een rollenspelactiviteit, een website enz. De rol van onze docenten is in wezen die van een facilitator . Ze maken de projectopdrachten en houden toezicht op de vooruitgang die teams week na week boeken, met regelmatige incheckpunten - net als op de werkplek.

foto ter beschikking gesteld door ESEI International Business School Barcelona

STUDENT GECENTREERD LEREN

Gepersonaliseerde aandacht binnen kleine klasgroepen

ESEI-studenten profiteren van persoonlijke begeleiding en begeleiding van onze internationale professionals op het gebied van onderwijsmanagement. De klassen zijn klein om aan te moedigen en een cultuur te creëren waarin het talent van de ESEI-studentengemeenschap wordt gekoesterd en verbeterd.

foto ter beschikking gesteld door ESEI International Business School Barcelona

HET STERKS LEVEN VAN DE STERREN

Een gevarieerde community van 150 studenten uit meer dan 40 landen

ESEI biedt een echt wereldwijde ervaring met internationale studenten met verschillende achtergronden. De ESEI-studentengemeenschap bestaat uit jonge, carrière gerichte individuen met een passie voor ondernemen. Met een achtergrond van beroemde architecturale gebouwen, prachtige zandstranden, een geweldig mediterraan klimaat, een opwindend nachtleven, een fantastische keuken en tal van culturele en sportieve activiteiten, garandeert Barcelona studenten een onvergetelijke ervaring binnen een redelijk budget.

foto ter beschikking gesteld door ESEI International Business School Barcelona

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

ESEI verbindt Talent met Business

ESEI biedt een unieke kans om professionele ervaring op te doen in Barcelona. ESEI-studenten kunnen stage lopen en internationale professionele ervaring opdoen bij nationale en internationale bedrijven in Barcelona.

Locaties

Barcelona

Address
Carrer de Montevideo, 31
08034 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden