ESDi - Design School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

school

Over ESDi

In 1989 kwamen verschillende administratieve organismen, bedrijven en bedrijfsverenigingen bijeen om de Catalaanse industrie te versterken door de professionalisering van Design. Het resultaat van deze inspanning was de Hogere School van Ontwerp ESDi , die werd opgericht met het doel om concurrerende en gekwalificeerde Design-afgestudeerden te trainen.

Vanaf dat moment werd de school geconsolideerd als een pionier op het gebied van onderwijs, met inbegrip van de officiële universiteitsgraad in design, een reeks master's degree en postdoctorale cursussen en innovatieve studies zoals de bachelor in slim ontwerpen en de bachelor in digitale geesteswetenschappen .

De school, gelegen in Sabadell (Barcelona, ​​Spanje), heeft meer dan 14.000m2 aan faciliteiten uitgerust met geavanceerde technologie zoals onze Self-Labs van additive manufacturing, virtual reality (in samenwerking met HP) en digitalisering van ontwerp- en productieprocessen.

rankings

 • ESDi Higher School of Design, Nº 1 in de Design Schools van Catalonië voor twee jaar op rij in de U-Ranking van de BBVA Foundation 2016-2017
 • Ramon Llull University, Nº6 in de U-Ranking van de BBVA Foundation 2017
 • Ramon Llull University, Nº 125 in sociale wetenschappen en management van de QS World University Rankings op onderwerp 2017
 • Ramon Llull University, top 100 van de Global University Employability Ranking 2017
 • Ramon Llull University, top 151-200 in Management of the Shanghai Ranking's Global Ranking of Academic Subjects 2017
 • Ramon Llull University, Nº6 van de Spaanse staat in de CYD Ranking van Spaanse universiteiten 2017

school

Onderscheidingen die onze studenten hebben ontvangen

 • Ane Castro en Núria Costa (Fashion Design), winnaars van het Samsung EGO Innovation Project voor hun verzameling CONECT3D, prijs waarmee ze hun creaties konden laten zien tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Madrid
 • Ane Castro en Núria Costa (Fashion Design), winnaars van de 080 Investor Day 2018 van de Catalaanse baan 080 Barcelona Fashion en het platform Seed
 • Gerard Arderius (grafisch ontwerp), winnaar van een Golden Laus (Spanje) 2018 van ADG-FAD voor zijn afstudeerproject "El soso catalán que hace reír"
 • Mireia Mesalles (Product Design), winnaar van een Gouden ADI-medaille (Spanje) 2018 van ADI-FAD voor haar afstudeerproject "Minial"
 • Alba Alaminos (Interior Design), winnaar van de 3e prijs in de CODIC Awards (Spanje) 2018 van de Col·legi Oficial de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya voor haar afstudeerproject "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (grafisch ontwerp), winnaar van een Bronze Laus (Spanje) 2018 van ADG-FAD voor zijn afstudeerproject "Original Apparel Kids"

school

9 redenen om te studeren in ESDi

 1. Officieel diploma en de mogelijkheid om een ​​dubbele graad te behalen: Officieel diploma Design Bachelor in Smart Design. Wij zijn ook het enige centrum binnen de Spaanse staat om 6 ontwerpdisciplines te onderwijzen.
 2. Pioniers in Smart Design-studies en in Digital Humanities.
 3. Breed internationaal netwerk. Wij zijn aanwezig in meer dan 20 landen.
 4. Meer dan 14.000m2 aan voorzieningen in een historisch gebouw in het centrum van Sabadell.
 5. Workshops en laboratoria uitgerust met avant-garde technologie. Naast de workshops, laboratoria, video- en fotografiesets, open ruimtes en technologische klaslokalen, hebben we drie Self-Labs en een Help-Lab (additieve productie en 3D-printen, meeslepende en holografische virtual reality in samenwerking met HP, en digitalisering van textielontwerp en productieprocessen).
 6. Hoge inzetbaarheid en snelle integratie op de arbeidsmarkt: 95,5% van onze alumni kan binnen een jaar na afstuderen werk vinden.
 7. Universitair-zakelijke band, met projecten en samenwerkingsverbanden met belangrijke merken en instellingen: onder andere Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike en Harley-Davidson. Onderzoek en innovatie binnen en buiten de klaslokalen.
 8. Competent en gemotiveerd personeel, verbonden met de industrie en haar bedrijven. Studenten en alumni met projecten die worden erkend door de belangrijkste beurzen, exposities en prijsvragen in de sector.
 9. Beurzen en beurzen. Niemand met roeping en drive zou buiten het onderwijssysteem moeten worden gelaten.

school

Locaties

Sabadell

Address
Carrer del Marquès de Comillas,81
08202 Sabadell, Catalonië, Spanje