Lees de Officiële Beschrijving

school

Over ESDi

In 1989 kwamen verschillende administratieve organismen, bedrijven en bedrijfsverenigingen bijeen om de Catalaanse industrie te versterken door de professionalisering van Design. Het resultaat van deze inspanning was de Hogere School van Ontwerp ESDi , die werd opgericht met het doel om concurrerende en gekwalificeerde Design-afgestudeerden te trainen.

Vanaf dat moment werd de school geconsolideerd als een pionier op het gebied van onderwijs, met inbegrip van de officiële universiteitsgraad in design, een reeks master's degree en postdoctorale cursussen en innovatieve studies zoals de bachelor in slim ontwerpen en de bachelor in digitale geesteswetenschappen .

De school, gelegen in Sabadell (Barcelona, ​​Spanje), heeft meer dan 14.000m2 aan faciliteiten uitgerust met geavanceerde technologie zoals onze Self-Labs van additive manufacturing, virtual reality (in samenwerking met HP) en digitalisering van ontwerp- en productieprocessen.

rankings

 • ESDi Higher School of Design, Nº 1 in de Design Schools van Catalonië voor twee jaar op rij in de U-Ranking van de BBVA Foundation 2016-2017
 • Ramon Llull University, Nº6 in de U-Ranking van de BBVA Foundation 2017
 • Ramon Llull University, Nº 125 in sociale wetenschappen en management van de QS World University Rankings op onderwerp 2017
 • Ramon Llull University, top 100 van de Global University Employability Ranking 2017
 • Ramon Llull University, top 151-200 in Management of the Shanghai Ranking's Global Ranking of Academic Subjects 2017
 • Ramon Llull University, Nº6 van de Spaanse staat in de CYD Ranking van Spaanse universiteiten 2017

school

Onderscheidingen die onze studenten hebben ontvangen

 • Ane Castro en Núria Costa (Fashion Design), winnaars van het Samsung EGO Innovation Project voor hun verzameling CONECT3D, prijs waarmee ze hun creaties konden laten zien tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Madrid
 • Ane Castro en Núria Costa (Fashion Design), winnaars van de 080 Investor Day 2018 van de Catalaanse baan 080 Barcelona Fashion en het platform Seed
 • Gerard Arderius (grafisch ontwerp), winnaar van een Golden Laus (Spanje) 2018 van ADG-FAD voor zijn afstudeerproject "El soso catalán que hace reír"
 • Mireia Mesalles (Product Design), winnaar van een Gouden ADI-medaille (Spanje) 2018 van ADI-FAD voor haar afstudeerproject "Minial"
 • Alba Alaminos (Interior Design), winnaar van de 3e prijs in de CODIC Awards (Spanje) 2018 van de Col·legi Oficial de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya voor haar afstudeerproject "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (grafisch ontwerp), winnaar van een Bronze Laus (Spanje) 2018 van ADG-FAD voor zijn afstudeerproject "Original Apparel Kids"

school

9 redenen om te studeren in ESDi

 1. Officieel diploma en de mogelijkheid om een ​​dubbele graad te behalen: Officieel diploma Design Bachelor in Smart Design. Wij zijn ook het enige centrum binnen de Spaanse staat om 6 ontwerpdisciplines te onderwijzen.
 2. Pioniers in Smart Design-studies en in Digital Humanities.
 3. Breed internationaal netwerk. Wij zijn aanwezig in meer dan 20 landen.
 4. Meer dan 14.000m2 aan voorzieningen in een historisch gebouw in het centrum van Sabadell.
 5. Workshops en laboratoria uitgerust met avant-garde technologie. Naast de workshops, laboratoria, video- en fotografiesets, open ruimtes en technologische klaslokalen, hebben we drie Self-Labs en een Help-Lab (additieve productie en 3D-printen, meeslepende en holografische virtual reality in samenwerking met HP, en digitalisering van textielontwerp en productieprocessen).
 6. Hoge inzetbaarheid en snelle integratie op de arbeidsmarkt: 95,5% van onze alumni kan binnen een jaar na afstuderen werk vinden.
 7. Universitair-zakelijke band, met projecten en samenwerkingsverbanden met belangrijke merken en instellingen: onder andere Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike en Harley-Davidson. Onderzoek en innovatie binnen en buiten de klaslokalen.
 8. Competent en gemotiveerd personeel, verbonden met de industrie en haar bedrijven. Studenten en alumni met projecten die worden erkend door de belangrijkste beurzen, exposities en prijsvragen in de sector.
 9. Beurzen en beurzen. Niemand met roeping en drive zou buiten het onderwijssysteem moeten worden gelaten.

school

Programs taught in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

ESDi - Design School

De Master in Digital Art Curating biedt zowel professionele als academische trainingen bij het samenstellen van tentoonstellingen en evenementen, cultureel management, ku ... [+]

De Master in Digital Art Curating biedt zowel professionele als academische trainingen bij het samenstellen van tentoonstellingen en evenementen, cultureel management, kunst- en ontwerptheorie en kunstkritiek, met een bijzondere nadruk op de creatie en het gebruik van nieuwe technologieën.

Het cureren van digitale kunst kan worden beschouwd als een van de meest innovatieve activiteiten op het gebied van cultureel management, omdat het opereert in de hedendaagse, steeds veranderende context. Deze rol omvat een aantal culturele praktijken met betrekking tot nieuwe technologieën, waaronder:

organisatie van artistieke, recreatieve, educatieve of verspreidende activiteitenontwikkeling van multimediapresentaties en op conferenties, lezingen, enz.ontwikkeling van originele projecten waarbij kunst wordt gecombineerd met de nieuwe mediahet organiseren van evenementen, festivals, shows, etc.de nieuwe mediakritiektheoretisch onderzoek naar de nieuwste trends in kunst en designDeze studies maken deel uit van de specialisatie Arts and Humanities .De limiet voor deze master is 20 kandidaten .Voertaal: SpaansDOELEN... [-]
Spanje Sabadell Barcelona
November 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESDi - Design School

In de modewereld is het hebben van een multidisciplinaire training van fundamenteel belang om de behoeften van gebruikers en de mogelijkheden van de markt te identificere ... [+]

In de modewereld is het hebben van een multidisciplinaire training van fundamenteel belang om de behoeften van gebruikers en de mogelijkheden van de markt te identificeren. Daarom heeft onze managementmeester , die hand in hand is ontwikkeld met de modeminational MANGO, creaties en innovaties gecombineerd met hulpmiddelen zoals marketing, communicatie en technologie, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de juridische, commerciële en financiële aspecten van de sector.

Met een duur van één academisch jaar biedt onze master de mogelijkheid om stage te lopen in nationale en internationale bedrijven die verbonden zijn met de wereld van mode en design.

Titel: Master in management van de mode- en designindustrieCredits: 60 ECTSDuur: 1 academiejaar... [-]
Spanje Sabadell Barcelona
April 2019
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESDi - Design School

In het kader van een steeds mobielere en gebruikersgecentreerde samenleving traint onze UI / UX-master professionals die gekwalificeerd zijn in ontwerp en in systeemanaly ... [+]

In het kader van een steeds mobielere en gebruikersgecentreerde samenleving traint onze UI / UX-master professionals die gekwalificeerd zijn in ontwerp en in systeemanalyse voor de verschillende apparaten die momenteel bestaan.

Gedurende een academisch jaar zal de student conceptuele, theoretische en projectgerelateerde kennis verwerven die hem of haar in staat stelt taken te ontwikkelen met betrekking tot creativiteit, prototyping, informatiestructuur, interfaceontwerp, ontwerp aangepast aan het apparaat en analyse. Onze masteropleiding heeft de medewerking van bedrijven zoals Everis, Please, Atrápalo, ByHours, Experience_LAB en Community, en faciliteert de mogelijkheid om stages te doen in bedrijven en organisaties die gekoppeld zijn aan interactief digitaal ontwerp.... [-]

Spanje Sabadell
April 2019
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESDi - Design School

De Master in Advies van Styling, Image en Communicatie-programma biedt toegang tot verschillende professionele specialiteiten zoals: Styling in modebladen en reclame, Per ... [+]

Master in Advies van Styling, Image en Communicatie

&nbsp

Het succes van een merk is gekoppeld aan het beeld, en zijn consultants en stylisten die zijn belast met het definiëren van de merkpersoonlijkheid met een visuele voorstellen, de huidige en anders.

&nbsp

Het biedt toegang tot verschillende professionele specialiteiten zoals: Styling in modebladen en reclame, Personal Shopper, Advies over persoonlijke en corporate image, Public Relations, Advies over het ontwerp teams, Staff Selection, Media management consultant op technische communicatie protocol en de organisatie van evenementen, onder anderen.

&nbsp

&nbsp

Begunstigde ... [-]

Spanje Sabadell Barcelona
September 2019
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Carrer de Marquès de Comillas, 81-83
Sabadell, Catalonië, 08202 ES
Social Media
Location address
Extension classroom in Barcelona
Paseo de Gracia, 114 second floor

Barcelona, Catalonië, 08008 ES