ESCP Business School - Madrid Campus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ESCP Business School , opgericht in 1819, heeft generaties leiders en ondernemers voortgebracht. Met zijn zes stedelijke campussen in Berlijn, Londen, Madrid, Parijs, Turijn en Warschau, stelt de echt Europese identiteit van ESCP het in staat om een unieke multiculturele onderwijsstijl te bieden op het gebied van zaken en een globale kijk op internationale managementkwesties. Elk jaar verwelkomt ESCP meer dan 6.500 studenten en 5.000 leidinggevenden uit meer dan 120 verschillende landen, en biedt hen een uitgebreid aanbod van managementcursussen en gespecialiseerde programma's (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD en Executive Education). ESCP Europe is multi-geaccrediteerd: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 Europese Higher Ed-normen. www.escp.eu - Volg ons op Twitter @ESCP_bs

128668_rsz_brooke-cagle-uduc5hjx2ew-unsplash.jpg

Cosmopolitan, Sophisticated, Bustling, Energetic, Vibrant

ESCP Business School - Madrid

Ons doel: de inzetbaarheid verbeteren. We werken samen met vooraanstaande bedrijven zoals Deloitte, EY, PwC, Ferrovial en Accenture, en vele anderen. We doen er alles aan om onze studenten de beste stages te bieden en onze partnerbedrijven de meest getalenteerde trainees.

De campus ligt in een rustige omgeving, op enkele meters afstand van het Nationaal Park van Monte de El Pardo. De Madrid Campus is de ideale plek voor studenten om zich te concentreren op hun studie en professionele ontwikkeling.

Het hoofdgebouw is omgeven door een tuin van 6.000 m2 met een prachtig bos en een grasweide. Er zijn comfortabele multifunctionele zalen, een bibliotheek, computerruimtes, een cafetaria en een parkeerplaats.

Op de campus is er een intens dagelijks leven, zoals dagelijkse lessen, informatiesessies en conferenties, bezoeken van nationale en internationale bedrijven, vergaderingen van studentengroepen, fora en een groot aantal andere activiteiten.

Van Puerta del Sol en de Plaza Mayor tot de Plaza de España, Malasaña, Chueca en het voetbalstadion Bernabeu, het is niet alleen de enorme omvang van de stad die het beroert.

Het is de madrileño-houding - een liefde voor gezelligheid, culturele flair en de warmte van de mensen. Elke hoek die je omdraait onthult iets om je te verrassen en te verrassen ..

Internationaal milieu

Madrid is de thuisbasis van enkele van de beste business schools ter wereld.

De hoofdstad biedt een diverse en internationale gemeenschap die een kans biedt om samen met studenten van over de hele wereld te studeren. Het is ook een van de meest betaalbare steden voor studenten in Europa.

Lanceer je carrière

Bekend als een centrum van industrie en innovatie, de Spaanse hoofdstad is een van de leidende financiële centra in Europa.

Madrid biedt studenten geweldige kansen om professionele contacten te leggen en relevante ervaring op te doen. Bij ESCP streven we ernaar gelijke tred te houden met de veranderende eisen en trends van de economie, waarbij we nieuwe technologieën en innovatie omarmen om te voldoen aan de behoeften van zowel studenten als toekomstige werkgevers.

Locaties

Madrid

Address
ESCP Europe
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Londen

Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited