ESCO Escuela Superior de Comunicación y Marketing de Granada

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een prestigieuze Europese universiteit met internationale roeping verbonden aan de Trinity Saint David University of Wales. ESCO is de eerste en enige hogere school gespecialiseerd in universiteitsstudies in communicatie, marketing en digitale inhoud in Spanje op basis van het model van bedrijfsscholen. Hij doceert alle niveaus van universitair hoger onderwijs en postdoctorale opleidingen.

Bij ESCO bieden we een zeer praktische training, zowel in de klas, door middel van actief leren, als in de meer dan 250 bedrijven waarmee de instelling tal van afspraken heeft, zodat studenten hun kennis in de praktijk kunnen brengen. Al onze studenten doen stageplaatsen vanaf de eerste cursus.

De wereld van marketing, communicatie en videogames zijn de sectoren met de hoogste profielen van personeel met betrekking tot ICT's die de afgelopen jaren zijn gecreëerd dankzij de ontwikkeling van het internet. De digitale transformatie van bedrijven is een kans voor nieuwe marketeers, journalisten, publicisten, audiovisuele communicatoren en ontwerpers van videogames. Betreed de carrières van de toekomst, waar meer de nieuwe professionele profielen hebben gegroeid die bedrijven vragen.

Locaties

Granada

Address
Calle San Antón, 73
18005 Granada, Andalusië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden