ESCO E-Universitas

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom ESCO E-Universitas ?

121401_PorqueESCOeu.jpg

6 redenen om met ons te trainen:

  1. Je leert op een gespecialiseerde school in toegepaste neurowetenschappen.
  2. Online cursussen, maar met totale en permanente verbinding met uw persoonlijke tutor en leraren.
  3. Je studeert in je eigen tempo, zonder planningen of planningen.
  4. Je leert dynamisch en aangenaam. Een onvergetelijke ervaring!
  5. U deelt met collega's van over de hele wereld.
  6. Je hebt de beste leraren.

Toegepaste neurowetenschapsspecialisten

1e Spaanstalige school gespecialiseerd in neurowetenschappen toegepast op organisaties.

We geven masters en cursussen in Marketing, Management, Communicatie en Human Resources , vanuit het perspectief van toegepaste neurowetenschappen .

Er zijn tal van afgestudeerden die momenteel hun werk uitvoeren met meer kennis en nauwkeurigheid bij de besluitvorming op deze gebieden. Hun unieke en memorabele studie-ervaring heeft hen in staat gesteld een belangrijke professionele sprong in hun carrière te maken . Dit blijkt uit zijn getuigenissen en de vele interventies tijdens zijn carrière, na het behalen van zijn diploma.

Neurowetenschappen zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd in de handen van technologie en worden tegelijkertijd steeds succesvoller toegepast in organisaties bij management-, leiderschaps- en communicatieactiviteiten.

Het bestuderen van de hersenomgeving, het toepassen van toegepaste neurowetenschappen in organisaties en tussen managers en medewerkers, is al een noodzaak en een duidelijk gemak .

We hebben een uitstekend team van docenten uit verschillende landen, specialisten in toegepaste neurowetenschappen, waarmee we praktische kennis kunnen opdoen in echte applicatie-omgevingen , deze variabele is een van de meest gewaardeerde door onze studenten.

Online, maar heel dichtbij

Altijd heel dicht bij je zijn is ons kenmerk. Daarom heb je een persoonlijke coach die je studie stimuleert en de evolutie van je leren op een continue en onmiddellijke manier volgt, voor alles wat je nodig hebt. Je caoch is altijd beschikbaar via e-mail, telefoon, Skype en WhatsApp.

Dus leraren staan altijd tot uw beschikking en beantwoorden uw vragen in minder dan 48 uur .

Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Train in je eigen tempo

Maak uw werk, andere studies of uw gezins- en sociale leven compatibel met een 100% online training die u totale flexibiliteit van schema's en plaats biedt .

Voor meer flexibiliteit heb je de klassen nog steeds live, maar ze worden opgenomen zodat je ze zo vaak als je wilt kunt zien.

Academische excellentie die uw studie prestige

Onze leraren zijn erkende experts met uitgebreide onderwijs- en professionele ervaring , die niet alleen fundamentals en theorie overbrengen, maar vooral cases, ervaringen en "knowhow".

ervaring

We voegen meer dan 20 jaar toe en bieden kwaliteitsvolle training, zowel face-to-face als online.

Meer dan 10.000 studenten kunnen getuigen van de kwaliteit van de ontvangen training.

Onze studenten komen uit Argentinië, Bolivia, Colombia, Costa Rica, Chili, Dominicaanse Republiek, Spanje, Ecuador, Honduras, Mexico, Nicaragua, enz.

Leer op een leuke, dynamische en praktische manier

Continue dynamisatie, forums, debatten en de beste multimediatools zorgen ervoor dat je geniet van studeren met een leuke, dynamische en praktische studiemethode .

Ontwikkel uw netwerk van contacten

Onze online training is zo ontworpen dat u permanent contact hebt met studenten en professionals overal ter wereld , waardoor u kennis opdoet en uw professionele horizon verruimt.

We hebben ook samenwerkingsovereenkomsten, die elke dag worden verlengd, met bedrijven en professionals uit verschillende Spaanstalige landen.

Bestudeer wat de huidige arbeidsmarkt het meest vraagt

Trainingsvoorstellen product van de reële behoeften van de markt, maar die op hun beurt een unieke aanpak bieden, met toegevoegde professionele waarde .

Locaties

Granada

Address
Calle San Antón nº73
18005 Granada, Andalusië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: