Lees de Officiële Beschrijving

ESADE Business School

ESADE is een internationale academische instelling met meer dan vijftig jaar geschiedenis. Mensen zijn onze nummer een troef. leden en professionals faculteit die voeden reflectie, dialoog, projecten en initiatieven om excellent onderwijs, baanbrekend onderzoek en een waardevolle bijdrage aan het maatschappelijk debat en transformatie te verzekeren. de belangrijkste missie van ESADE is om mensen op te leiden tot zeer competente professionals zich volledig bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid geworden. We bevorderen onderwijs en onderzoek via onze Law School en Business School met een stevige inzet voor intellectuele strengheid, kritische analyse en academische excellentie. De overgrote meerderheid van ESADE's bijna 50.000 alumni zijn ambassadeurs van deze waarden in meer dan honderd landen en houden top-level functies in bedrijven, overheid en de non-profit sector.

global prestige ESADE komt voort uit de kwaliteit van het onderwijs, de internationale focus en de holistische benadering van professionele en persoonlijke ontwikkeling van vaardigheden. Door de jaren heen, heeft ESADE diepgewortelde banden met het bedrijfsleven, economische en sociale sectoren als platform voor onderwijs en innovatie gesmeed, als benchmark onderzoekscentrum en als een podium voor reflectie en dialoog. Wat meer is, ESADE zoekt actief uit innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van human resource en kennismanagement, corporate innovatie en globalisering, ondernemerschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen, alsmede de oplossing van juridische problemen in verband met nieuwe zakelijke uitdagingen. ESADE Business School Met meer dan 50 jaar ervaring en meer dan 50.000 alumni over de hele wereld, is ESADE Business School internationaal erkend voor de hoge normen van haar opleidingen. Met vestigingen in Barcelona en Madrid, evenals Buenos Aires, wordt executive programma ESADE's zet zich in voor de opleiding van individuen van een groot potentieel aan de organisaties van vandaag en de toekomst te leiden. ESADE is consequent in de top 10 business schools in de wereld als het gaat om de behoeften van bedrijven (Financial Times, Business Week en The Wall Street Journal).

Waarom ESADE

Na een halve eeuw ervaring, de oprichters imprint ESADE onthult een aantal tekenen van identiteit, die de taken van de instelling hebben geïnspireerd, waardoor het bij te dragen aan de samenleving in een belangrijke en innovatieve manier. Door middel van opleiding, onderzoek en maatschappelijk debat, heeft ESADE bijgedragen, draagt ​​en zal bijdragen tot:

Het bevorderen van een open visie van het management Het betrekken van alle soorten organisaties: bedrijven, overheden en non-profit organisaties Het bevorderen van het proces van modernisering van de Spaanse economie en de succesvolle internationalisatie in de afgelopen decennia Versterking van innovatie en ondernemerschap Training ondernemers in staat om de uitvoering van innovatieve en duurzame bedrijfsmodellen Lesgeven en het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen, het combineren van het perspectief van vakbekwaamheid met een visie op leiderschap als een dienst en inzet voor de samenleving

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans
Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: