ENEB

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ENEB is een businessschool die gespecialiseerd is in master- en postdoctorale training in hoge prestaties op basis van pedagogische afstandsmethoden. ENEB doceert verschillende internationale referentieprogramma's in Spanje en Latijns-Amerika en ENEB hoge posities in de hele Spaanstalige gemeenschap.

Waarom ENEB ?

Academische uitmuntendheid

ENEB is een businessschool die gespecialiseerd is in master- en postdoctorale training in hoge prestaties op basis van pedagogische afstandsmethoden. ENEB doceert verschillende internationale referentieprogramma's in Spanje en Latijns-Amerika en ENEB hoge posities in de hele Spaanstalige gemeenschap.

ENEB heeft zijn hoofdkantoor in Barcelona, de derde beste ENEB van Europa, na Londen en Parijs en de tweede Europese stad die zichzelf het best promoot als een businesscentrum volgens het rapport EUROPEAN CITIES MONITOR dat is uitgevoerd door het adviesbureau Cushman en Wakefield.

Via de virtuele campus en onze 7/24 methode wordt u permanent begeleid en geadviseerd door het docententeam, zodat uw leren voltooid is en alle twijfels of vragen die zich tijdens uw studie kunnen voordoen, kunnen worden opgelost. We bieden flexibele uren om uw studies te combineren met uw persoonlijke en professionele activiteiten, een studiesysteem dat volledig is afgestemd op uw behoeften. U kunt de studiemethode hier raadplegen.

Alle master-, ENEB en gevorderde cursussen die het ENEB doceert, zijn geaccrediteerd door de universiteit Isabel I, die is geprojecteerd binnen de Europese hogeronderwijsruimte door ECTS-punten (European Credit Transfer System) toe te kennen aan alle educatieve programma's van de school. homogeniteit en de kwaliteit van de studies.

Toegewijd aan kwaliteit en uitmuntendheid, is de European Business School van Barcelona, samen met EAE en IMF Business School, beloond met het Cum Laude 2018 kwaliteitszegel als de beste businessschool die gewaardeerd wordt door haar studenten. Bovendien heeft het het EFQM-certificaat van excellentie met de hoogste score behaald en is het een centrum verbonden aan de Universiteit van Isabel I. ENEB is geregistreerd door het Ministerie van Industrie en werkt samen met het Universitair Centrum van Barcelona.

De krant El País heeft onlangs een lijst gepubliceerd van de beste business schools in Spanje, die de kwaliteit ervan beoordelen. ENEB neemt de eerste plaats in met een score van 4,7 op 5, waarmee het zijn prestige en kwaliteit erkent als een toonaangevende business school in de sector. Daarnaast is het ook gepositioneerd in de financiële krant Financial Magazine als de op één na beste business school voor afstand in Spanje, evenals in de ranglijst van de beste internationale business schools in Club MBA en de op twee na beste online MBA in Spanje volgens de MBA-portal.

Internationaal karakter

ENEB is een internationale en internationale businessschool, gericht op het opleiden van bedrijfsleiders en experts op zakelijk gebied, en biedt de mogelijkheid om zowel in het Spaans als het Portugees te studeren. Met een breed scala aan Master en Postgraduate programma's biedt de European Business School van Barcelona de managementtools en de nodige vaardigheden om elke managementafdeling in bedrijven succesvol te beheren. Volgens de Financial Times "bezit het bezitten van een EMBA of MBA een direct effect op de loopbaan- en salarisontwikkeling." Om de procedures te vergemakkelijken, kunnen alle niet-EU-studenten de apostillatiedienst vragen in alle administratieve documenten die door de school zijn uitgegeven.

113519_pexels-photo-1249158.jpegrawpixel.com / Pexels

Triple titratie

Bij ENEB we ons niet alleen op theoretische training in bedrijfskennis, maar we nemen ook een specialisatiecursus in coaching en NLP (neurolinguïstisch programmeren) op in al onze masterprogramma's, zodat u deze kennis kunt en zal toepassen in het beheren en beheren van teams met Om professioneel succes te behalen in elk bedrijf.

Al onze trainingsprogramma's worden vergezeld door het Business English-programma, een optionele en gratis cursus Engels op onderhandelingsniveau waarmee u in een internationale werkomgeving kunt werken. Dankzij de instemming van ENEB en Trinity College London kunnen alle studenten die het Business English-programma met succes hebben afgerond doorgaan met hun opleiding op de school en kiezen voor de officiële ISE II-certificering.

Na afronding van de studies van onze Masters, ontvangt u een drievoudig diploma uitgereikt door ENEB goedgekeurd en gecertificeerd door de Universiteit Isabel I:

  • Titel van de Master's Degree
  • Diploma van specialisatie in coaching en NLP
  • Business English Program Certificate

Om administratieve procedures te vergemakkelijken, kunnen alle niet-EU-studenten de apostilledienst vragen in alle administratieve documenten die door de school zijn uitgegeven nadat zij hun opleidingsprogramma's hebben voltooid door de overeenkomstige vergoedingen te betalen.

Het enige legalisatieproces - apostille genaamd - bestaat uit het plaatsen van een apostille of annotatie op het administratieve document zelf dat de echtheid van de documenten die in een ander land zijn uitgegeven door de European Business School van Barcelona certificeert. De ondertekenende landen van de XII Conventie van de Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht van 5 oktober 1961 erkennen daarom de authenticiteit van de documenten die in andere landen zijn uitgegeven en de apostille dragen. U kunt het apostilleproces hier bekijken.

Geschenkentablet

In ENEB al onze studenten over de meest geavanceerde technologische middelen om hun studies zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Dat is de reden waarom wanneer u zich aanmeldt voor een van onze Master-programma's, u een gratis tablet krijgt om onbeperkt en met volledige vrijheid te studeren.

Toegewijd aan de omgeving, worden al onze studies 100% digitaal onderwezen. Ons studiemodel stelt u in staat om alle inhoud van onze trainingsprogramma's te downloaden en ze te visualiseren op de tablet of elk ander apparaat dat comfortabel van overal ter wereld studeert.

Uitwisseling van werk

ENEB wordt erkend door de meest prestigieuze bedrijven in verschillende sectoren. Zijn training, aangepast aan de huidige realiteit van de werkende wereld, laat de student zich perfect ontwikkelen in elk bedrijf en kan een veelbelovende professionele carrière ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken, heeft de school een overeenkomst met belangrijke bedrijven en een banenbank waar u wekelijkse vacatures kunt ontvangen.

Locaties

Barcelona

Address
C/ Llull 321-329
08019 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden