ENAE Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een toonaangevende business school

ENAE Business School is een internationale instelling gericht op postdoctorale en executive training. Interactie met bedrijven wordt als centraal beschouwd bij het inspireren en leveren van ENAE Business School prestaties Wij geloven dat management- en bedrijfstrainingen moeten vertrouwen op een selectief toelatingsproces, een ervaren en gekwalificeerde faculteit in combinatie met interactie tussen studenten en zakenmensen, dit alles maakt de directe communicatie tussen bedrijven mogelijk deelnemers, studenten en professoren om de leeromgeving te creëren die nodig is voor het verbeteren van managementcapaciteiten.

ENAE is de toonaangevende business school in het zuidoosten van Spanje en ons leiderschap heeft ons internationaal doen groeien en rekenen op een internationale faculteit en studentengemeenschap. ENAE is in een continu verbeteringsproces dat leidt tot een internationale referentie.

We trainen leiders al 25 jaar om in staat te zijn topniveau in management en administratie van bedrijven te bereiken en hun professionele toekomst met vertrouwen en veiligheid tegemoet te zien; met behulp van onze kennis om de best mogelijke postuniversitaire opleidingen te bieden.

ENAE behoort tot de Fundación Universidad Empresa de la Región de Murcia (FUERM), een organisatie die in 1988 werd opgericht om de kloof tussen de universiteit en het bedrijfsleven te overbruggen. Dankzij onze stichting kunnen we bij ENAE rekenen op de steun van meer dan 300 partnerbedrijven en onderhouden we relaties en overeenkomsten met meer dan 50 internationale universiteiten. Dit netwerk stelt ons in staat binnen een zeer bevredigend kader te presteren met de andere nationale en internationale bedrijven en instellingen die met ons samenwerken.121733_camera-coffee-composition-1509428.jpg

Missie

ENAE Business School bereidt professionele afgestudeerden vooral uit Spanje en Latijns-Amerika voor om te leiden in de wereldwijde economische en zakelijke omgeving. Studenten leren bewezen toegepaste kennis en managementvaardigheden gebaseerd op humanistische en ondernemerswaarden van professoren en zakenmensen. Interactie met bedrijven wordt als centraal beschouwd bij het inspireren en leveren van ENAE Business School prestaties.

Continue verbetering van het leren van studenten staat centraal en ENAE heeft leerzekerheidsmethodologie in het curriculum ingebed. ENAE-studenten vormen nauwe relaties met leidinggevenden, professoren, consultants en corporate recruiters. Deze relaties brengen een kritisch analytisch vermogen en voorspellingsvermogen voort in het gezicht van een geglobaliseerde en veranderende markt. Evenzo strekt de directe communicatie tussen zakelijke deelnemers, studenten en professoren zich uit tot het creëren van kennis gericht op toegepast onderzoek naar ondernemerschap en bedrijfsplanning afgestemd op de economische omgeving, culturele en sociale context waarin onze bedrijven actief zijn.

waarden

 1. Verantwoordelijkheid. ENAE gelooft in het belang om onze plichten goed te vervullen, maar ook om het juiste te doen in overeenstemming met onze maatschappelijke en marktverantwoordelijkheid. ENAE beschouwt verantwoordelijkheid als een deugd om leiding te geven aan leidinggevenden en professionals om persoonlijke en sociaal duurzame ontwikkeling te bereiken. De sociale en individuele verantwoordelijkheid leidt tot persoonlijke integriteit voor degenen die ijverig hun plichten vervullen.
 2. Openheid en respect voor diversiteit. De acceptatie en het begrip van culturele en persoonlijke diversiteit is een zeer positieve eigenschap en kracht, verder in deze groeiende geïntegreerde wereld met zijn toenemende interconnectiviteit tussen mensen, landen en culturen.
 3. Uitmuntendheid. Vereisten en strengheid in ons onderwijs staan niet tegenover openheid en flexibiliteit voor een nieuwe methodologische aanpak. Degenen die interactie aangaan op ENAE Business School verbinden ook de excellentie in het leveren van onderwijs aan het respect voor het intellectuele eigendom en het verantwoorde gebruik van informatie.
 4. Ondernemersgeest. ENAE ondersteunt en bevordert de ondernemersgeest sterk. Deze geest is de kern van innovatie, alternatief denken en besluitvorming op zoek naar waardecreatie. Deze zoektocht naar waardecreatie en risicoacceptatie zit in de structuur van onze Business School.
 5. Exemplariness. Toonaangevende door voorbeeldigheid. ENAE gelooft in samenhang en we leren niet wat niet werkt op datgene waar we niet in geloven. Persoonlijke integriteit en voorbeeldigheid is de beste manier van lesgeven en leiden. Het voorbeeld impliceert eerlijkheid en toewijding met de plicht.121734_adult-beautiful-beauty-826349.jpg

Internationale aanwezigheid

Bij ENAE zijn we trots op de internationale kansen die we onze studenten bieden. We hebben momenteel meer dan 450 leraren die masterprogramma's, op maat gemaakte trainingsprogramma's, cursussen en seminars geven in Spanje, Mexico, Guatemala, Panama, Ecuador, Dominicaanse Republiek, Costa Rica, Colombia, Venezuela en de VS.

We zijn gecertificeerd door CLADEA (de Latijns-Amerikaanse overheidsschool) en voor ISO-EN-UNE 9001: 2000, en we zijn lid van de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Onze campus

De moderne faciliteiten van ENAE Business School bevinden zich binnen de campus van de universiteit van Murcia, in een gebouw van vier verdiepingen met 2.200 vierkante meter leerruimte, 10 klaslokalen met een capaciteit voor 18 tot 45 studenten, 3 werkkamers, 1 IT-ruimte met 31 geavanceerde computerwerkstations, wifi-verbinding en 1 bibliotheek- en documentatieruimte.121735_businessmen-businesspeople-businesswomen-1249158.jpg

Waarom maakt ENAE het verschil?

 1. Omdat ENAE Business School een toonaangevende particuliere particuliere instelling is die internationale bedrijfsontwikkeling bevordert.
 2. International Scope, onze faculteit en studenten komen van over de hele wereld, vooral uit de VS, Europa en Latijns-Amerika.
 3. 250 hoogleraren geven jaarlijks les aan ENAE, meer dan 45 van hen PhD's, 15 internationale gastprofessoren en prestigieuze leidinggevenden
 4. Ons studentenprofiel bestaat uit 80% leidinggevenden en professionals
 5. 350 aangesloten bedrijven 500 Corporate recruiters vertrouwen op ons.
 6. We bereiden werving voor op campusbeurzen met meer dan 1.200 studenten die deze evenementen bijwonen.
 7. 2200 m2 Faciliteiten en diensten (klaslokalen, bibliotheek, balzaalkantoren en computerlokalen)
 8. Omdat we onze studenten kwaliteitsvol, dynamisch, innovatief postuniversitair onderwijs garanderen op basis van de casestudiemethode en bedrijfssimulator, onze innovatieve bedrijfssimulator die teamwerk aanmoedigt en deelnemers vertrouwd maakt met de moeilijke uitdagingen waarmee ze in de bedrijfswereld worden geconfronteerd.
 9. Omdat we onze studenten helpen excellentie te bereiken in de oprichting, administratie en het management van bedrijven, met behulp van academische en professionele experts met een bewezen nationaal en internationaal trackrecord.
 10. Omdat we directe banden onderhouden met een belangrijk netwerk van universiteiten en bedrijfsscholen die bijdragen aan de normen van uitmuntendheid die we onszelf stellen voor onze postdoctorale opleiding.
 11. Omdat we samenwerken met meer dan 300 bedrijven en andere relevante instellingen (zowel nationaal als internationaal), wiens ervaring ons helpt om de innovatieve geest te ontwikkelen die ons kenmerkt en die we toepassen op de projecten en educatieve activiteiten die we aanbieden.
 12. Omdat we ons Career Development-kantoor hebben om al onze studenten op te volgen en aan te moedigen, niet alleen tijdens hun schooltijd, maar ook voor de rest van hun carrière.
 13. Omdat we bij ENAE stages en werkervaring voor onze studenten garanderen.
 14. Omdat onze studenten genieten van een welverdiend prestige en erkenning in de zakenwereld.
 15. Omdat de programma's van ENAE een van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen in Spanje hebben.
 16. Vanwege de hoge werkgelegenheidsgraad kunnen we bieden: 98% van onze studenten hebben 12 maanden na hun afstuderen werk gevonden.

Locaties

Murcia

Address
Edificio Enae Nº 13. Campus Universitario de Espinardo, Murcia, Spain
30100 Murcia, Regio Murcia, Spanje

Accreditaties

AACSB Accredited