Lees de Officiële Beschrijving

EDEM Escuela de Empresarios is een particuliere non-profit stichting. Onze missie is om zakelijke leiders, managers en ondernemers te trainen en om leiderschap, ondernemerschap en de cultuur van inspanning te promoten.

EDEM werd ontworpen om een ​​behoefte te voldoen: aan het bedrijfsleven van de regio Valencia te voorzien van een "Business School" gepromoot door en gericht op de bedrijven zelf. Ons doel is om een ​​voertuig om kennis en succesvolle ervaringen te verzenden zijn.

EDEM heeft meer dan 12 jaar bewezen ervaring in business training en de kwaliteit van opleidingen.

Onze University Center, aangesloten bij de Universitat de Valencia en de polytechnische universiteit van València, werd opgericht om de behoeften van het bedrijfsleven en de samenleving van vandaag. Wij zijn van mening dat jonge mensen zijn de sleutel tot de toekomst; alleen door middel van een passende opleiding kunnen we zorgen voor een betere en meer 'volledig in dienst "samenleving.

Ons doel is om kennis te geven, maar ook om het management vaardigheden en waarden die essentieel zijn voor alle succesvolle zakenmensen, zoals leiderschap, een sterke werkethiek, nederigheid, doorzettingsvermogen en eerlijkheid zijn inboezemen, terwijl ook het verhogen van het profiel van de ondernemer.

In 2014 werd EDEM lid van Babson Global, een internationaal initiatief van Babson College, Amerikaanse universiteit leider in ondernemerschap, en is de eerste Spaanse instelling lid van dit consortium.

Onze waarden

EDEM identiteit, het onderwijzend personeel en methodologie, maakt het een uniek business school met duidelijk onderscheidende kenmerken:

Wij zijn een business school met wortels in de zakenwereld. De programma's worden gegeven door bedrijfsleiders, managers en hoog gekwalificeerde leraren die doorgeven aan hun ervaringen, samen met de meest innovatieve en effectieve management tools en technieken. Onze fundamentele principes zijn leiderschap, de geest van ondernemerschap en een sterke werkethiek. Onze programma's worden gegeven, gevolgd en beoordeeld naar een hoge standaard en kwaliteit om optimaal te ontwikkelen en verbeteren van vaardigheden en kennis van onze studenten.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

EDEM - Escuela de Empresarios

De Master in ondernemerschap en leiderschap is gericht op potentiële ondernemers te trainen in zowel de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om een ​​project en bus ... [+]

De Master in ondernemerschap en leiderschap is gericht op potentiële ondernemers te trainen in zowel de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om een ​​project en business management kennis die de student in staat zal stellen om een ​​idee om te zetten in een duurzame bedrijfsvoering in de tijd uit te voeren.

Onze academische model is bedoeld om u te laten zien hoe je een ondernemer te worden met houding en passie, een ondernemende cultuur te verzenden en te trainen ondernemers van morgen. Wij doen dit door onze vier pijlers:

Waarden - Het verschil dat het verschil maakt Ondernemers en professionals zoals leerkrachten Praktische training Mentoring en persoonlijke ondersteuning ... [-]
Spanje Valencia
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands