EDEM - Escuela de Empresarios

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EDEM Escuela de Empresarios is een particuliere non-profit stichting. Onze missie is om zakelijke leiders, managers en ondernemers te trainen en om leiderschap, ondernemerschap en de cultuur van inspanning te promoten.

EDEM werd ontworpen om een ​​behoefte te voldoen: aan het bedrijfsleven van de regio Valencia te voorzien van een "Business School" gepromoot door en gericht op de bedrijven zelf. Ons doel is om een ​​voertuig om kennis en succesvolle ervaringen te verzenden zijn.

EDEM heeft meer dan 12 jaar bewezen ervaring in business training en de kwaliteit van opleidingen.

Onze University Center, aangesloten bij de Universitat de Valencia en de polytechnische universiteit van València, werd opgericht om de behoeften van het bedrijfsleven en de samenleving van vandaag. Wij zijn van mening dat jonge mensen zijn de sleutel tot de toekomst; alleen door middel van een passende opleiding kunnen we zorgen voor een betere en meer 'volledig in dienst "samenleving.

Ons doel is om kennis te geven, maar ook om het management vaardigheden en waarden die essentieel zijn voor alle succesvolle zakenmensen, zoals leiderschap, een sterke werkethiek, nederigheid, doorzettingsvermogen en eerlijkheid zijn inboezemen, terwijl ook het verhogen van het profiel van de ondernemer.

In 2014 werd EDEM lid van Babson Global, een internationaal initiatief van Babson College, Amerikaanse universiteit leider in ondernemerschap, en is de eerste Spaanse instelling lid van dit consortium.

Onze waarden

EDEM identiteit, het onderwijzend personeel en methodologie, maakt het een uniek business school met duidelijk onderscheidende kenmerken:

Wij zijn een business school met wortels in de zakenwereld. De programma's worden gegeven door bedrijfsleiders, managers en hoog gekwalificeerde leraren die doorgeven aan hun ervaringen, samen met de meest innovatieve en effectieve management tools en technieken. Onze fundamentele principes zijn leiderschap, de geest van ondernemerschap en een sterke werkethiek. Onze programma's worden gegeven, gevolgd en beoordeeld naar een hoge standaard en kwaliteit om optimaal te ontwikkelen en verbeteren van vaardigheden en kennis van onze studenten.

Locaties

Valencia

Address
Marina Real Juan Carlos I
Muelle de la Aduana s/n
46024 Valencia

46024 Valencia, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje