EDAP - Escuela de Dirección y Administración de Proyectos

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dankzij het partnerschap tussen EDAP en de Katholieke Universiteit San Antonio van Murcia (Spanje), hebben wij een uitgebreid COLLEGE Graduate Program ontwikkeld, waarbij deskundigen uit verschillende landen.

Bij het ontwerpen van dit programma afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit van Murcia is voorzien van een volledig modulaire structuur waarbij de leerlingen dit goed geheel of zelfstandig doen van elk van de cursussen of component modules, vergemakkelijken zodat elke student toegang tot het niveau van de opleiding te allen tijde vereist.

ucamEn de graduate programma EDAP-UCAM bieden wij een multidisciplinaire opleiding die real-time virtuele seminars (maximale beschikbaarheid) waar leerkrachten presenteren de inhoud van de verschillende materialen, versterkt met de activiteiten op de lijn (maximale flexibiliteit) combineert. Deze webinars maken volledige interactiviteit in real time tussen alle deelnemers en overal toegang tot internet (PD, smartphones, tablets ..). Wij bieden u alle voordelen van klassikaal onderwijs zonder inconvenietes van reizen en bijkomende kosten.

Gedurende de gehele periode van de cursus hebben studenten toegang tot een online campus waar u het tijdens de webinars op diverse aanvullende materialen en het doen van verschillende oefeningen en vragenlijsten door de leerkrachten voorgestelde verworven kennis kunnen versterken.

Locaties

Murcia

Address
Avda. Teniente Montesinos, 8 Torre A - 4ª Planta
30100 Murcia
España

30100 Murcia, Regio Murcia, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: