Lees de Officiële Beschrijving

EBES Spanje ™ Business School Business School Spanje - Zakelijk Spaans School, Ebes.com dochteronderneming, exploiteert haar online merk © ebes.es ™, wordt geboren met een grote investering van particulier kapitaal in Spanje en het ontwikkelen van een voortdurende ontwikkeling van online training, met de limiet zijn de wereldleider in high virtuele training online. Met een sterke marktconsolidatie, bezoek deze pagina elke dag honderden studenten en professionals over de hele wereld. De website en applicaties ebes.es ontvangt bezoekers op zoek naar de elite training en voorbereiding van het bedrijfsleven op het hoogste internationale niveau.

EBES Business School Spanje ™ Het garandeert de beste virtuele training jaarlijks in meer dan vijftig landen met de selectie van de beste geaccrediteerde professionals wereldwijd. Gevestigd in Spanje, werkt direct en vrijwel de hele wereld, en vooral in een persoonlijke manier en in de Europese steden Madrid, Barcelona, ​​Sevilla, Granada, Amsterdam, Athene, Berlijn, Brussel, Bordeaux, Cambridge, Dublin , Düsseldorf, Faro, Lissabon, Londen, Malaga, Parijs, Rome, Venetië en Zürich. We hebben een team van meertalige customer support die onze klanten alles wat ze nodig hebben helpt.

Waar is EBES Business School Spanje?

Spanje EBES Business School is een internationale school van Spaanse afkomst en studenten in meer dan 30 landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de stad van Sevilla, maar we zijn erg gelukkig om professionals in meer dan 10 landen, wat ons één van de meest multiculturele scholen zakenwereld hebben.

Wat ik kan studeren aan de School of Business EBES Spanje?

Het opleidingsaanbod bestaat momenteel uit meer dan 20 graden. Geavanceerde, deskundigen, professionals, Masters, MBA en postgraduate postacademische specialistische opleiding.

Gespecialiseerde opleiding omvat bijna alle exclusieve training aan bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen en talen.

Ik kan het bestuderen van overal in de wereld?

EBES Spanje is een school van innovatieve, multidisciplinaire, multiculturele zaken, gericht op het leren op afstand en online via een Virtual Campus intuïtief en toegankelijk.

Profiel van onze studenten belicht de diversiteit en de eliminatie van de grenzen, als de leden van onze educatieve gemeenschap kan studeren overal, worden begeleid door professoren van internationale prestige, interactie met studenten uit andere landen ... etc Met behulp van een internet-verbinding studenten U kunt overal studeren, op elk moment, ongeacht waar je bent.

KWALITEITSBELEID

Kwaliteitsaudits in de opleiding niveau van dienstverlening aangeboden aan verschillende bedrijven en studenten waarderen een gevoel van constante verbetering en kracht te bepalen beleid om excellentie, leidt tot kosten te minimaliseren, de efficiëntie te verbeteren en uiteindelijk volgen het geven van een maximaal niveau van opleiding door onze © Campus Virtual EBES ™.

Opleidingen te volgen in:
Spaans