EALDE Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

introductie

De School of Administration, Leadership, Management and Entrepreneurship (EALDE) is een toonaangevende online business school in de Spaanstalige wereld. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring, waarin hij heeft deelgenomen aan de training van meer dan 5.000 managers en professionals.

De masters en postdoctorale EALDE Business School van EALDE Business School gebruik van een innovatieve methode, waarbij wordt geprofiteerd van het potentieel van eLearning om onderwijs op hoog niveau aan te bieden. Het onderwijs is gericht op samenwerkend leren en het oplossen van praktische gevallen die van toepassing zijn op het echte leven. Alle online programma's worden afgesloten met een face-to-face week van vrijwillige coaching in Spanje.

EALDE Business School helpt je om een sprong in je carrière te maken met verschillende graden, gegeven door deskundige professoren, actief in prestigieuze bedrijven. Het heeft masters en postdoctorale cursussen gericht op leidinggevenden, professionals en ondernemers op gebieden zoals risicobeheer, projectbeheer, marketing, cybersecurity, financiën en bedrijfsbeheer.

Het EALDE Business School werkt vanuit het hoofdkantoor in Spanje om een unieke academische ervaring te bieden. Dit maakt het mogelijk om studies compatibel te maken met het werk en het professionele leven van de student.

Studenten profiel

EALDE Business School heeft een geweldige internationale projectie, vooral in Latijns-Amerikaanse landen. Elk jaar worden professionals uit 20 verschillende landen getraind met deze business school om verantwoordelijkheid te nemen voor het senior management van bedrijven en organisaties.

EALDE Business School zijn gericht op:

 • Internationale accountants
 • Financiële analisten
 • Civiele en industriële ingenieurs
 • Verzekeringsmanagers
 • advocaten
 • Software ontwikkelaars
 • Project managers
 • Informatiebeveiligings- en cyberbeveiligingsfunctionarissen
 • Ondernemers die geïnteresseerd zijn in e-Business
 • Experts in logistiek en supply chain
 • Adviseurs voor de olie- en gassector

Accreditaties:

San Antonio Katholieke Universiteit van Murcia (UCAM).

AEEN: Spaanse vereniging van bedrijfsscholen.

BALES: The Business Association of Latin American Studies.

ICDE: Internationale Raad voor open en afstandsonderwijs.

PMI: Sponsoring van het Spaanse hoofdstuk.

waarden:

"Ons doel is om de leiders van de organisaties van de toekomst op te leiden," Enrique Farrás, directeur van EALDE Business School .

Bij EALDE Business School begrijpen we het bedrijf als een organisatie gevormd door mensen met een gemeenschappelijk doel. De manager moet beslissingen nemen die aan hem denken, wetende dat elke actie, hoe klein ook, een proces is dat gevolgen heeft voor anderen. Ethiek en leiderschap, professionele ontwikkeling en vertrouwen zijn waarden die onze programma's overbrengen op studenten.

We zijn van plan vaardigheden en aanleg te bieden die de student garanderen zakelijk succes te behalen met behoud van een ethische en sociale verantwoordelijkheid in zijn organisatie.

Locaties

Gemeenschap van Madrid

Address
C/ del Golfo de Salónica, 27
28033 Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden