EAE Business School International

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EAE is een internationale instelling voor hoger onderwijs. Met 50 jaar ervaring in een Business School is EAE betrokken geweest bij de training van meer dan 65.000 directeuren en professionals. Elk jaar ontwikkelen deelnemers uit meer dan 72 landen hun vaardigheden bij EAE en stellen ze hen in staat taken uit te voeren binnen de zakelijke en institutionele wereld.

EAE's activiteit vindt plaats op drie Campussen: 2 in Barcelona, met programma's voor gezamenlijke kwalificaties met de Universitat Politècnica de Catalunya en de opleiding Bedrijfskunde; en de Madrid Campus, waar programma's voor hoger onderwijs worden georganiseerd in samenwerking met de Universidad Camilo José Cela. De integratie van EAE binnen de opleidingsafdeling van Grupo Planeta heeft een nieuwe impuls gegeven aan het hogere bedrijfseducatieproject van de instelling. De links naar en ondersteuning van Grupo Planeta, een wereldleider in het genereren van content en publicatie op het gebied van management, heeft de solide ervaring van EAE versterkt en geeft ons een bevoorrechte positie tussen Spaanse en internationale Business Schools.106806_4.jpg

EAE Business School is momenteel gerangschikt als de op een na beste Business School in Spanje in de MERCO Ranking 2014. Dit is bereikt dankzij een vast geloof in ons project: streven naar academische excellentie om een leidend centrum van managementkwaliteit te worden. Met onze blik stevig in deze richting gericht, zijn we volledig toegewijd aan het bedrijfsleven en de ontwikkeling van toekomstige leiders. Onze leidinggevenden moeten daarom over een niveau van kwaliteit en vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer beschikken die hen de autoriteit verlenen die nodig is om een instelling effectief te besturen.

Deze doelstelling heeft ons ertoe gebracht steeds meer van onszelf te eisen. Dientengevolge hebben de hoge kwaliteitsnormen die door EAE worden toegepast, de instelling in staat gesteld om de eerste Business School van Spanje te worden om ISO 9001 International Quality Certification te verkrijgen, die het hoge academische niveau van onze programma's onderschrijft en garandeert. We hebben ook AEEDE-accreditatie gekregen, een goedkeuring die de erkenning en het academische niveau van de beste Spaanse Business Schools weerspiegelt. EAE maakt ook deel uit van prestigieuze nationale en internationale instanties zoals AACSB International (de associatie voor geavanceerde bedrijfsscholen), EFMD (Europese stichting voor managementontwikkeling), CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración), ForQ (vereniging voor kwaliteit in een leven lang leren), EBEN (European Business Ethics Network) en het European MBA Network.

Kortom, bij EAE Business School zijn we vastbesloten om de bedrijfsleiders van de toekomst te trainen met een duidelijk menselijke benadering en internationale visie.106823_5.jpg

Locaties

Madrid

Address
EAE Business School
C/ Menéndez Pidal 43

28036 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Barcelona

Address
Campus Barcelona
C/ Aragó, 55
C/ Tarragona, 110

08015 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden