Lees de Officiële Beschrijving

De manier waarop mensen leren is veranderd

Afstandsonderwijs is een realiteit van vandaag wereldwijd. Een groot deel van de Europese, Aziatische en Amerikaanse universiteiten bieden masteropleidingen en afstand. Onderwijsvernieuwing heeft plaatsgevonden dankzij de opkomst van nieuwe technologische ondersteuning, die veranderen de manier waarop mensen leren, het creëren van enorme kansen.

EAE Business School, op de hoogte van deze nieuwe realiteit, besloot in 2007 in hun programma's de opleiding methodologieën Afstand Online en Blended Blended op te nemen. Dus hun studenten kunnen profiteren van de vele voordelen van de mogelijkheid om te studeren op een afstand:

Verzoent werk en gezinsleven

Het actieve gebruik van nieuwe technologieën maakt het mogelijk om de training activiteit met professionele en gezinsleven te combineren.

Op uw eigen tempo

Ongetwijfeld een van de grote voordelen van de mogelijkheid om studeren op afstand. Het programma beschikt over EAE Afstand Online en Blended Blended kan elke student aan studies aan te passen in hun eigen tempo, als de academische kalender is flexibel en aanpasbaar aan de behoeften van elke student. De studieadviseur zal de student tijdens de training proces te begeleiden in het tempo dat dit merk, gezien het heeft tot 3 jaar tot masters en 2 jaar voor een superieure programma's te voltooien. 80% van onze studenten eindigen studies over een periode van 12 tot 18 maanden.

Waar en op elk gewenst moment

Modaliteiten Afstand Online en Blended Blended toestaan ​​studeren aan de tijd en plaats, dat de student wenst. De pedagogische model van EAE programma's aangepast aan alle omstandigheden (beschikbaarheid van de tijd of geografische locatie, bijvoorbeeld).

Deze flexibiliteit maakt het geschikt voor elke situatie toegang krijgen tot de online campus en hun studie voort te zetten. Daarnaast moeten studenten niet voorzien van het leermateriaal, de verwijdering van hen in digitale versie op de Campus.

U bespaart tijd

Met afstandsonderwijs modaliteiten Online of Blended Blended bespaart tijd: het is niet meer nodig om naar de plaats waar de lessen worden gehouden. Het is de student die beslist waar hij wil om te studeren.

Wees creatief

De student is het centrum van onze educatieve activiteit: alle inhoud en educatieve model draaien rond uw behoeften. De methodiek van EAE Business School is verdeeld in drie gebieden, die de student als de kern te nemen:

  • Leren is gebaseerd op ervaring: aan te passen en alle theoretische concepten toe te passen op de echte wereld.
Leren is gebaseerd op problemen: de student moet reageren op verschillende tegenslagen en de opgedane kennis toe te passen.

De training is gebaseerd op case studies: leraren simuleren echte cases in de klas om het leren van studenten te stimuleren.

Daarnaast hebben de studenten de online campus van EAE Business School en middelen, diensten en activiteiten om hun leerproces verder te ontwikkelen. Al deze elementen zijn aangepast aan de eisen en wensen van elke student te ondersteunen.

Programs taught in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

EAE | Programas Distancia

De Master in Commercieel Management is ontworpen voor professionals en universitair afgestudeerden, met ervaring in commercieel management, die geïnteresseerd zijn in het ... [+]

1. PRESENTATIE

Voor wie is de koers bedoeld? De Master in Business Management is ontworpen voor professionals en universitair afgestudeerden, met ervaring in bedrijfsbeheer, die geïnteresseerd zijn in het verdiepen van de nieuwe tools en specifieke strategieën van het commerciële veld.Wat zijn je doelstellingen? De Master in Business Management stelt voor om een ​​efficiënt en effectief antwoord te bieden op de nieuwe uitdagingen van de nationale en internationale zakelijke omgeving, als leidraad voor de optimalisatie van het commerciële management van elk bedrijf.

Waar wordt de training gegeven? In onze kantoren in Madrid en Barcelona, ​​gemengd of gemengd .

Wat zijn de toegangseisen? Om toegang te krijgen tot de Master in Business Management moet de student een universitair academisch diploma hebben (bachelor, diploma of ingenieur).... [-]

Spanje Spain Online
September 2019
Deeltijd
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Opinión EAE | Programas de formación online