EADA Business School Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EADA - Escuela de Alta Dirección y Administración

Financiële tijden huidige ranking: 84 Onze instelling is gebaseerd op de waarden van inspanning, inzet en het werk goed gedaan. Onze missie is om bij te dragen aan een rechtvaardiger, evenwichtige en duurzame samenleving. Opgericht in 1957, EADA was een van de eerste Spaanse instellingen om opleidingen die specifiek gericht op de zakelijke wereld te bieden.

We hebben altijd bekend gestaan ​​om onze strenge academische en praktische aanpak gericht op het toepassen van kennis naar de echte dag tot dag bedrijf wereld. Onze educatieve methodes te bevorderen "leren door te doen". Al meer dan 50 jaar EADA is in de frontlinie van manager training en in-company training programma's voor het bedrijfsleven. Onze langdurige relaties met meer dan 350 geassocieerde ondernemingen vormen de ruggengraat van onze opleiding en is van plan om aan de behoeften van het bedrijfsleven aan te pakken door er bij de deelnemers aan onze programma's op een actieve rol in hun eigen loopbaanontwikkeling te nemen. Meer dan 120.000 deelnemers uit meer dan 40 landen hebben hun opleiding bij ons, wat op zich toont aan dat EADA is één van Europa's meest innovatieve en prestigieuze business schools toevertrouwd. EADA is een open, meervoud en diverse instellingen. We hopen te kunnen samenwerken met u op om te begrijpen en aan te pakken uw opleidingsbehoeften.

Missie

Wij zijn een onafhankelijke, non-profit instelling opgericht in Barcelona (Spanje) in 1957. Wij geloven in organisaties en bedrijven met menselijke waarden. We zijn toegewijd aan de opleiding en ontwikkeling van mensen en aan het bevorderen van professionele excellentie. Door middel van onderzoek en onderwijs zijn we van plan om managers van bedrijven en organisaties die economisch doeltreffend, sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke trainen. We willen blijven in de tijd om te kunnen een invloed op de samenleving vormt. Wij beheren ons efficiënt. We moeten een winst door onze activiteiten te maken met het oog op een gezonde en levensvatbare toekomst voor onze instelling te verzekeren.

Om deze reden, de deelnemers die deelnemen aan de unieke Professional Development Programme (PDP) in EADA's residentiële opleidingscentrum nemen. De PDP omvat een plan van persoonlijke en professionele groei en de deelnemers aan de soft skills die nodig zijn om te slagen in het bedrijfsleven te ontwikkelen (Culturele Diversiteit, Presentatievaardigheden, Onderhandeling Technieken, Leiderschap en Integratie)

Locaties

Barcelona

Address
EADA
C/ Aragó 204 - 08011

CP 08011 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties