University of Deusto: Deusto Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ondanks de huidige situatie die COVID-19 teweegbrengt, is het opnameteam van Deusto Business School beschikbaar om vragen over onze masterprogramma's te beantwoorden via e-mail, Skype of telefonisch.

DEUSTO BUSINESS SCHOOL: EEN EEUWIG OUDE INSTELLING

Deusto Business School is de 1ste business school in Spanje, met meer dan honderd jaar geschiedenis als wereldwijde referentie voor goed afgeronde bedrijfseducatie. Het is pionier in de training van bedrijfsleiders op zijn twee locaties:

  • La Comercial, dat sinds 1916 deel uitmaakt van de campus van Bilbao.
  • ESTE, opgericht in 1956 op de campus van San Sebastián.

Deusto Business School onderscheidt zich door zijn samenhang met eeuwenoude traditie en prestige en omarmt tegelijkertijd de belangrijkste trends die momenteel de bedrijfswereld transformeren.

DBS biedt u een onderwijzend personeel gevormd door docenten van de Universiteit van Deusto en zakelijke leiders met ruime ervaring. Onze gevarieerde, moderne en interactieve methodologie is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden door samenwerking en innovatie.

Als afgestudeerd aan DBS, word je lid van een gerenommeerd en groeiend professioneel netwerk van meer dan 15.000 voormalige studenten via Deusto Business Alumni.

Via onze programma's ontwikkelen onze studenten diverse managementvaardigheden en competenties volgens waarden van duurzaamheid, verantwoordelijkheid en professionele ethiek.

Met onze studentenverenigingen krijg je de kans om je kennis en andere vaardigheden op het gebied van investeringen, financiën en advies te ontwikkelen.

Onze arbeidsparticipatie bedraagt 95% *. Deusto Business School-alumni werken in een groot aantal verschillende functionele gebieden in zowel de private als de publieke sector: bankdiensten, financiën, investeringen, marketing, consulting, administratie.

We hebben een sterke relatie tussen business en universiteit. Zo kunt u deelnemen aan verschillende conferenties die worden gegeven door professionals van belangrijke bedrijven.

Deusto is gerangschikt onder de 200 beste universiteiten ter wereld in Business en Economie, en de 1e in het Baskische universitaire systeem volgens de Times Higher Education World University Ranking in 2018. Deusto werd ook geëerd met de 1e plaats in de University-Company ranking door de Everis Foundation, vanwege de aanpassing aan de behoeften van organisaties in de particuliere sector.

INTERNATIONALISERING

Deusto Business School onderhoudt belangrijke overeenkomsten en strategische allianties met enkele van de beste business schools en universiteiten ter wereld, met programma's die gezamenlijk worden onderwezen of intensieve modules die worden uitgevoerd in gerenommeerde centra in het buitenland. Bovendien verwelkomt Deusto elk jaar internationale studenten van over de hele wereld.

FACILITEITEN EN OMGEVING

Bilbao Campus

De Universiteit van Deusto in Bilbao heeft een bevoorrechte locatie in het hart van Bilbao, tegenover het Guggenheim-museum aan de rechteroever van de rivier de Nervion. La Comercial, een historisch gebouw met moderne renovaties, herbergt Deusto Business School. De bibliotheek van de universiteit bevindt zich net over de rivier de Nervion en biedt uitgebreide individuele en groepsstudieruimtes. Op de campus vinden studenten ook verschillende eetzalen en cafetaria's, evenals een onlangs gerenoveerd fitness- en wellnesscentrum "DeustoFit" en een verscheidenheid aan gemeenschappelijke ruimtes.

Bilbao is een bloeiende kosmopolitische stad open voor Europa, bekroond met de titel van beste Europese stad 2018. Het heeft grootschalige milieu- en stadsvernieuwing ondergaan sinds de jaren 1990 toen het Guggenheim-museum werd geopend als zijn vlaggenschipgebouw. Na vele jaren als industrieel centrum zijn de symbolen van de nieuwe stad nu zaken, vrije tijd en cultuur. De nabijgelegen kustgebieden zijn ideaal voor watersporten zoals surfen, windsurfen, duiken en zeilen, en nabijgelegen bergketens bieden wandeltochten in verschillende ervaringsniveaus.

1

106095_CampusBilbao.jpg

San Sebastián Campus

San Sebastián werd in 2016 gekozen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Het San Sebastián International Film Festival is een van Europa's meest opvallende, en "Jazzaldia" en de "Musical Fortnight" (respectievelijk jazz en klassieke muzikale festivals) zijn enkele van de belangrijkste culturele evenementen, zonder de belangrijkste traditionele feesten van de stad te vergeten, ook bekend als de "Tamborrada". De oude wijk van San Sebastián is een van de beste plaatsen om de lokale keuken te proeven, variërend van de beroemde "pintxos" tot de restaurants van de beste auteur. De San Sebastián-campus van de Universiteit van Deusto, gelegen aan de Paseo de Mundaiz aan de oevers van de rivier de Urumea en in het gebied rond het Cristina-Enea-park, vormt een universiteitscomplex van 32.000 m 2 , in het hart van de stad.

3

4

WAAROM EEN MASTER'S BIJ DBS STUDEREN?

  • Alle Deusto Business School-programma's zijn officiële programma's .
  • Alle programma's bevatten een stage-eis .
  • Als je geen economie of bedrijfsdiploma hebt , zijn enkele van de Deusto Business School-masterprogramma's een ideale manier om je een voorsprong te geven in de professionele wereld van het bedrijfsleven.
  • Als je al een diploma in Business Management hebt, zijn de gespecialiseerde Master's bij DBS de perfecte aanvulling om je te helpen een professionele carrière te beginnen in een bepaald vakgebied.

Carrière diensten afdeling

De volgende diensten worden aangeboden aan alle deelnemers: assistentie bij het beheren van stageaanbiedingen, bedrijfspresentaties, seminars om deelnemers uit te rusten met hulpmiddelen om hun jobperspectieven te verbeteren, persoonlijke professionele begeleiding, etc.

Deusto Business Alumni

Deusto Business Alumni is een netwerk van meer dan 15.000 professionals met grote bedrijfsposities in alle sectoren, zowel in Spanje, in heel Europa als in het buitenland.

Accomodation

De Universiteit van Deusto biedt een service die studenten helpt bij het vinden van accommodatie in zowel Bilbao als San Sebastián. Een verscheidenheid aan opties, waaronder privéaccommodatie, homestays, etc. worden aangeboden.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Internationale relaties

Deze afdeling beheert verschillende internationale programma's en alle aspecten met betrekking tot internationale studenten aan de Universiteit van Deusto.

Meer informatie: international.deusto.es

Campus leven

Deusto Business School gelooft dat het universitaire leven verder gaat dan het klaslokaal. DeustoCampus biedt onder meer de volgende activiteiten: sport, theater, schrijfworkshops, debatclub, sociaal en coöperatief vrijwilligerswerk, geloofsgroepen en solidariteit.

www.campusdeusto.es

Locaties

Bilbao

Deusto Business School.

Address
Bilbao Campus

Hermanos Aguirre, 2

48014 Bilbao, Baskenland, Spanje
Telefoonnr.
+34 944 139 441

San Sebastián

Address
San Sebastian Campus
Mundaiz, 50

20012 San Sebastián, Baskenland, Spanje
Telefoonnr.
+34 944 139 441

Madrid

Address
Madrid Headquarters
Castelló, 76

28006 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje
Telefoonnr.
+34 944 139 441

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden