Bau Design College of Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

PRESENTATIE

Bau is een centrum dat het hoger onderwijs biedt op het gebied van design. Gelegen in Barcelona, Één van de belangrijkste steden op het gebied van design, BAU is gelegen in een industrieel gebied van meer dan 6.000 m2 uitgerust met specifieke kamers voor onderwijs en multifunctionele ruimtes ontworpen voor onderzoek, creatie en innovatie te bevorderen.

De training aangeboden bij Bau materialiseert in universiteit graden in grafische, audiovisuele, interieur en mode-ontwerp, alsmede Master-en Postgraduate graden. Het biedt ook andere cursussen, zoals de Diploma in Design 'Bau Nit' (Bau Avond), in de specialisaties van het Graphic Design en Interior Design, en de Summer UniversityNaast diverse vakken, monografie cursussen en workshops.

geschiedenis

Bau, Design College van Barcelona, ​​werd opgericht in 1989, Op initiatief van een groep van professionele ontwerpers met een sterke opleiding en onderwijs roeping, als een moderne, innovatieve en multidisciplinaire high-level centrum van studies in Design, met de modellen van de meer traditionele opleidingscentra bestaande op dat moment te vullen in Barcelona.

In 2003, Bau verbindt zich ertoe om een ​​verhuizing naar het district 22 @, nu de innovatie en design district van de stad, waar hij herstelt en renoveert een prachtig industrieel oppervlakte van meer dan 6000 m2.

2009 was een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons centrum: in het kader van de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHOR), BAU werd een centrum verbonden aan de Universiteit van Vic (UVic). Het werd dus een baanbrekend centrum in het leveren van universitaire studies voor de Bachelor's Degree in Design.

De kwaliteit van een opleiding op Bau, die wordt beoordeeld door de Catalaanse University Quality Assurance Agency (AQU Catalunya), garandeert ons heden en onze toekomst.

Pedagogische systeem

Het doel van Bau en de leraren is om de hedendaagse, vragen, creatieve, open-minded ontwerpers die in staat zijn om sociale, culturele en economische veranderingen te begrijpen en zich inzetten voor duurzame ontwikkeling in te spelen op de veranderende behoeften van de samenleving te leiden.

De opleiding model van Bau brengt een stevige humanistische, culturele, artistieke, technische en methodologische opleiding die wordt gekenmerkt door up-to-date leer verbonden met de echte wereld professional uit de cultuur van de projectperspectief. Bau garanties kleine klassen aan te moedigen uitgebreide training, teamwork en persoonlijke onderwijs, en is voorzichtig om te waken over de onderzoeksactiviteiten van zowel docenten en studenten als basis voor het verbeteren van creatieve vaardigheden en innovatie.

De Bau docententeam van toepassing innovatieve, hoogwaardige pedagogische praktijken gebaseerd op de toepasselijkheid van het leren door middel van de ontwikkeling van de projecten, en leert studenten om rigoureus en systematisch te werken aan de professionalisering van het creatieve proces te realiseren.

Bau is gericht op bevordering van meertaligheid voor professionele doeleinden, en met name beheersing van de Engels taal, als de essentiële taal voor de concurrentiepositie op de arbeidsmarkt op het gebied van design, alsmede voor de uitoefening van het beroep, en bij te dragen aan de internationale reputatie van haar studenten.

Locaties

Barcelona

Address
Escuela Superior De Diseño Barcelona
c/ Pujades, 118

08005 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden