DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dmad is een studie- en school voor interieurontwerp en architectuur in Madrid (Spanje) met een innovatief trainingsplan. De cursussen en masteropleidingen van de School of Design Dmad zijn gebaseerd op het leren van echte cases en zijn geaccrediteerd door de Nebrija University of Madrid en de eCampus University of Italy.

Op deze manier werkt de student van de school, naast het ontvangen van de nodige theoretische training, samen aan projecten, die hem zullen leren de uitdagingen aan te gaan waarmee hij zal worden geconfronteerd bij het uitoefenen van zijn beroep als binnenhuisarchitect.

In Dmad, School en Interior Design Studio in Madrid hebben we een breed scala aan cursussen en masters die verschillende gebieden beslaan: landschapsarchitectuur, etalages, management en merkimago, meubels, decoratie, interieurstyling, protocol- en evenementenorganisatie, infographics ...

voorbereidend werk

Om een ontwerper te worden, moet je veel aspecten beheersen, zoals contact leggen met de klant om hun smaak, behoeften en doelstellingen te kennen; een idee krijgen en ontwikkelen; de schetsen presenteren met de hand of met behulp van computerondersteund ontwerp; en finaliseer het project met respect voor deadlines en budget.

De educatieve methode van Dmad is gebaseerd op 'het vak leren'. Ondersteund door theoretische lessen, wordt leren verkregen uit echte projecten. Dit is mogelijk dankzij de Pre-work of first work-methode waarbij elke student zijn kennis in de praktijk brengt, uitbreidt en versterkt.

Locaties

Madrid

Address
Dmad - Madrid
Paseo de la Habana nº 151
Madrid, España.

28036 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

León

Address
Dmad - León
Calle Camino de Santiago nº 26
Ponferrada (León), España.

León, Castilië en León, Spanje