Centro de Estudios Biosanitarios (CEB)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bedrijfsprofiel

Biosanitary Studies Center (CEB) is een bedrijf dat zich toelegt op het werk consultancy, adviesdiensten en het beheer van educatieve projecten, onderzoek en ontwikkeling op het gebied van de experimentele wetenschappen en gezondheidswetenschappen oefenen.

De CEB ontwerpt en beheert de handen van de beste nationale en internationale experts undergraduate en post-graduate en Masters in het gebied biosanitary volgens de eisen en behoeften van elke instelling.

Academic Director Dr .. Monica Lopez Barahona

Dr. DC Chemical (specialiteit van Biochemie en Moleculaire Biologie) en Master in de Wijsbegeerte. Het heeft meer dan 20 jaar onderzoek ontwikkeld in moleculaire oncologie bij:

Max-Planck-Institut für Chemie Strahlein. Mülheim ad Ruhr (Duitsland) General Hospital Gregorio Maranon, Madrid (Spanje) Antibiotica Farma, Madrid (Spanje) Instituut voor Biomedisch Onderzoek (CSIC), Madrid (Spanje) IMP, Wenen (Oostenrijk) MD Anderson Cancer Center in Houston, Texas (USA) Bristol-Myers Squibb Pharmaceutical Research Institute, Princeton (New Jersey) (USA)

De resultaten van hun onderzoek zijn gepubliceerd in de beste wetenschappelijke tijdschriften en hebben meer dan 300 communicatie die betrokken zijn bij de nationale en internationale, meervoudige voorzitterschappen organiserend comité van nationale en internationale conferenties en tal van plenaire lezingen in nationale en internationale congressen congressen. En erkenning met verschillende prijzen, waaronder:

Award van de Spaanse vereniging tegen kanker, 1988. Human Frontiers Science Award Program, 1994. 2000 Pfizer Award. FEDEPE Excellence Award (2004)

Hij was decaan van CC Biosanitary in de Francisco de Vitoria University 1996-2006. Wetenschappelijk en Technisch directeur-generaal van de Bank van stamcellen uit navelstrengbloed VidaCord één jaar, waar hij zich aansloot bij zijn huidige positie als Academic Director van het Center for Studies Biosanitary.

Locaties

Madrid

Address
C / Ponferrada, 54
28029 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Opleidingen

Deze school biedt ook: