Lees de Officiële Beschrijving

De beste garantie voor het concurrentievermogen van de beste training.

CPA Salduie geboren vrucht van de overeenkomst tussen de CPA (Audiovisuele Training Center) en San Valero Foundation een entiteit met meer dan 60 jaar leservaring.

Een cutting-edge technologie en uitgebreide professionele en onderwijservaring van onze faculteit, geconfigureerd CPA Online als een enkele verwijzing in de panorama van media-educatie in ons land, die de pionier in online methodologie.

Ons doel is om toekomstige professionals die betrokken zijn bij de creatie en productie van audiovisuele in de bioscoop, radio, video en televisie en podiumkunsten trainen.

In 2009, met de medewerking van de Hogere Studies SEAS Open, de gang wordt lijn afstandsonderwijs, het uitbreiden van ons aanbod en het doorbreken van geografische barrières. De vorming van CPA Online combineert de ervaring die is opgedaan tijdens de jaren in klassikale training met het gemak van studeren waar en wanneer u wilt, zonder dat de kwaliteit van het onderwijs.

Voortzetting van de inzet voor de beste opleiding in de specialiteiten meest in trek zijn bij de markt, Online CPA bedrijf in september 2010, een overeenkomst met het aanbieden Universidad San Jorge, Waarin de erkenning van al onze graden vanaf deze Graden University is gevestigd.