Lees de Officiële Beschrijving

missie

Het doel van de CMI is om bij te dragen aan het ontwaken van de samenleving om een nieuwe en betere wereld te creëren door onderzoek, ontwikkeling en innovatie en de integrale educatie van de mens.

Wij zijn gebaseerd op een nieuwe opleiding in organisatiebeheer die de fundamentele pijler vormt in de integriteit van de mens en in de verantwoordelijkheid van alle mensen met de maatschappij en de natuur, om bij te dragen aan het oplossen van de uitdagingen van onze tijd.


Dit zijn de 5 hoofdlijnen van actie van de CMI :

 • Als een onderzoeks-, ontwikkelings- en innovatieorganisatie, genereer je avant-garde wetenschappelijke en technologische kennis in harmonie en samenwerking met vertegenwoordigers van de industrie.
 • Bied trainingsproducten en -diensten voor uitmuntendheid in het bewuste beheer van organisaties, waarbij de ontwikkeling van talent en de capaciteiten van mensen worden gemaximaliseerd.
 • Via de CMI Universal Foundation mensen en groepen helpen met onvervulde behoeften, ongeacht hun situatie of afkomst, door de ontwikkeling en verbetering van hun capaciteiten te ondersteunen.
 • Advies en ondersteuning voor de promotie en oprichting van nieuwe verantwoordelijke organisaties.
 • Bied geavanceerde adviesdiensten aan leiders en organisaties die streven naar uitmuntendheid ten dienste van de samenleving.

Het CMI werkt om te groeien als een ecosysteem dat verantwoordelijk is voor producten en diensten die de hele cyclus bestrijken, vanaf de conceptie van het idee tot het einde van zijn levenscyclus.


uitzicht

De toekomstplannen van de CMI van CMI zijn om wereldwijd bij te dragen aan het bereiken van een samenleving in vrede en harmonie met de omgeving door het vormen van bewuste leiders, dat wil zeggen, volledig en verantwoordelijk.

De visie van de CMI is om een wereldwijde benchmark te zijn op het gebied van onderwijs, consulting en ondernemerschap met betrekking tot leiderschap en bewust beheer van mensen en organisaties.

 • Onze specialiteit en eigenschappen die ons onderscheiden.
 • We streven ernaar om het centrum van referentie in Europa te zijn in bewuste management.
 • Pioneer Institute in onderzoek, ontwikkeling en innovatie op het gebied van training en verantwoord management van bedrijven en organisaties.
 • De faculteit bestaat uit artsen en onderzoekers in de voorhoede van de specialisaties van de CMI .
 • We houden van ons werk en verzenden met passie de meest geavanceerde wetenschappelijk-technologische ontwikkelingen op het gebied van management en administratie, gedreven door een geest van uitmuntendheid en service.
 • Studieplannen van topkwaliteit, ontworpen om een wereldwijd bereik en impact te hebben.
 • Toegewijd aan de integrale ontwikkeling van de mens.


Geest van zoeken naar perfectie en continue verbetering

De CMI geboren met een roeping voor uitmuntendheid en continue verbetering, wat voor ons betekent altijd de hoogste kwaliteit bieden en trouw zijn aan onze verplichtingen.

Over ons

Onze toewijding aan uitmuntendheid is fundamenteel voor het succes van CMI , een instituut in voortdurende evolutie dat de nieuwste ontwikkelingen in verantwoord management van bedrijven en organisaties brengt.

ondernemerschap

Ondernemerschap is een essentieel onderdeel van de activiteiten van de CMI van CMI . Hun hoogleraren werken op verschillende gebieden: onderzoek in het opzetten van organisaties, advies aan startups en ter ondersteuning van ondernemerschapsprojecten van de studenten van de MBA-programma's Verantwoordelijk. Met dit alles presenteert de CMI een uniek ecosysteem, waar een ondernemer alle noodzakelijke middelen kan vinden om zijn kansen op succes te maximaliseren.

Al deze projecten delen een gemeenschappelijke geest: die van het creëren van verantwoorde startups.

Natuurlijke, sociale en economische omgeving

Voor de CMI ontwikkelen organisaties zich in omgevingen die van invloed zijn en worden beïnvloed vanuit verschillende perspectieven, zoals milieu, sociologisch, economisch, enz. dus om een echt verantwoordelijk leiderschap uit te oefenen, is het noodzakelijk om de studie van de omgeving uit te diepen met een holistische en multidisciplinaire aanpak.

De CMI onderzoekers verdiepen zich in de verschijnselen van de verschillende wetenschappen die in het spel komen en hun onderlinge relaties, waarbij de nieuwste innovaties op deze gebieden worden overgebracht.

Commercieel en marketing

Het team van hoogleraren uit de handels- en marketingsector werkt innovatieve instrumenten uit om deze disciplines op het hoogste niveau te begrijpen, in te zetten en te promoten.

Door de aanpassing aan een wereldwijde en digitale markt te optimaliseren, wordt een bewuste en integrerende visie geboden die alle fundamentele factoren van dit gebied dekt om de gewenste positieve impact in de hoofden van de klanten en een blijvend en duurzaam succes te bereiken.

financiën

In de CMI onderzoekers uit de financiële sector aan het realiseren en overbrengen van wetenschappelijke vooruitgang op verschillende gebieden die economisch-financiële en kostenanalyse krachtiger en nuttiger maken om de complexiteit van de wereld met een breder bereik te beheersen en te beheren. huidige en alle partijen die worden beïnvloed door bedrijfsactiviteiten, waardoor een meer accurate en toegewijde beoordeling van de financiële gezondheid van de organisatie wordt bereikt.

De hoogleraren van de financiële sector zijn experts in het veld en met succesvolle loopbaanpaden in hun sector en die werken als pioniers en promotors van verantwoord financieren.

operaties

Het CMI onderzoekt om innovaties in de richting van Operations te ontwikkelen om een positieve impact op de maatschappij en het milieu te bereiken, door te zorgen voor industriële modellen en ecologische en duurzame diensten die profiteren van de nieuwste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen.

De professoren van Operations van de CMI behandelen een breed scala aan ervaringen als specialisten op dit gebied en zijn in de voorhoede om de grens van kennis uit te breiden en de stand van de techniek over te brengen in de verschillende gebieden, sectoren en bedrijfsmodellen.

Human Management

De CMI betekent een grote verandering in de richting van het personeel: zijn evolutie naar menselijk management, dat stopt met het beschouwen van mensen als een hulpbron voor de doelen van de organisatie, en erkent in mensen het cruciale belang en het ware protagonisme dat Het correspondeert met hen als menselijke wezens. Een volledig respectvolle visie die is gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van neurowetenschappen, psychologie, administratie en management.

strategie

Op het gebied van de Strategie van de CMI van CMI worden nieuwe ontwikkelingen en theorieën ontwikkeld die onder andere voortkomen uit onderzoek naar de evolutie van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de impact ervan op de conceptie en strategische implementatie van organisaties. De CMI hoogleraren met uitgebreide ervaring op dit gebied helpen om het belang en de consequenties op alle gebieden van strategisch management duidelijk te begrijpen.

kwaliteit

Om te streven naar perfectie en maximale kwaliteit bij alles wat we doen, is een essentieel onderdeel van de CMI . Daarom is het een transversaal aspect voor alle vakken van het curriculum. De faculteit van het kwaliteitsgebied legt de nadruk op alle relevante aspecten en innovaties om uitmuntendheid te bereiken, zoals managementsystemen, administratie, certificeringen, normen, enz.

In een omgeving zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen, werkt het CMI aan de ontwikkeling en overdracht van zijn eigen visie op certificeringssystemen.

Digitale technologieën

Als een nieuwe instelling geboren in het digitale tijdperk, heeft het CMI hoogleraren die gepassioneerd zijn over de voordelen die onze tijd biedt om informatie- en communicatiesystemen te beheren. In een context van industrie 4.0, sociale netwerken en groeiende digitalisering op alle gebieden, biedt de faculteit van de Digital Technology Area training met de nieuwste tools en kennis om digitale systemen en technologieën met topkwaliteit te beheren.


Onderzoek, ontwikkeling en innovatie

Het CMI is een instituut voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie en werkt daarom aan het overschrijden van de grenzen van kennis en het ontwikkelen van technologieën en innovaties op verschillende gebieden, zoals het beheer van organisaties, productieprocessen, sociale innovatie, enz. .

Het klooster van de CMI van CMI bestaat daarom voornamelijk uit artsen of doctoraatsstudenten in de verschillende specialisatiegebieden van het Instituut.

Bij de oprichting en het beheer van organisaties legt de CMI speciale nadruk op de kenmerken van onderzoek, ontwikkeling en innovatie, en daarom bevatten haar programma's deze velden met twee doelstellingen: de basis leggen om een organisatie te kunnen beheren op basis van de IDI en zo dat studenten verwerven de kennis en vaardigheden die hen in staat stellen zich te ontwikkelen om in de toekomst een doctoraatstudieprogramma uit te voeren, zodat de verantwoordelijke MBA's ook worden opgevat als masters van onderzoek, ontwikkeling en innovatie, inclusief het curriculum voor de realisatie van een onderzoekswerk.

Programs taught in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

CMI

De Master in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid van het CMI Research Institute wil zich positioneren als referentiemaster op het gebied van CSR en duu ... [+]

modaliteiten:

Master in MVO en duurzaamheid, online. Begin in februari 2019.Master in MVO en duurzaamheid, semi-presencieel (blended), tweewekelijks. Begin in februari 2019.Master's degree in MVO en duurzaamheid, Full-time, van maandag tot en met donderdag. Start in oktober 2019.

De Master in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid van het CMI Research Institute wil zich positioneren als referentiemaster op het gebied van CSR en duurzaamheid op mondiaal gebied. Het wordt aangeboden in verschillende modaliteiten, fulltime, parttime en online. Dit programma verzamelt de nieuwste ontwikkelingen en de beste werkwijzen om CSR en duurzaamheid de echte aanjagers van een integrale groei van bedrijven en organisaties te maken.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
9 maanden
Campus
Online
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
CMI

Onze Master in Neuromarketing en Responsible Trade, een mastergraad in verschillende modaliteiten, voltijds, deeltijds en online, start vanaf oktober voor het academisch ... [+]

modaliteiten:

Master in Neuromarketing en Responsible Commerce, semi-presentieel (gemengd),Master in neuromarketing en verantwoordelijke handel, online

Onze Master in Neuromarketing en Responsible Trade, een mastergraad in verschillende modaliteiten, voltijds, deeltijds en online, start vanaf oktober voor het academisch jaar 2019-2020. Een programma van uitmuntendheid, uniek, echt transformatief en innovatief om hun talenten en vaardigheden volledig te ontwikkelen voor een bewust beheer van bedrijven en organisaties.

[-]
Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
Online
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

¿Por qué elegiste CMI Business School?

El Mundo necesita líderes íntegros. CMI Business School