Lees de Officiële Beschrijving

WIE ZIJN WIJ?

ICC, alleen Centre officiële training meer dan 20 multinationals in Spanje, is nu een gemeenschap van meer dan 60.000 studenten uit meer dan 30 landen, met alle goedkeuringen van toonaangevende internationale bedrijven waarvan we geven haar officiële training en een staf van leraren opgeleide professionals van de meest prestigieuze Spaanse productiebedrijven.

Dit resultaat van constante werk meer dan 30 jaar professionele ervaring als Professional Training School, gespecialiseerd in ontwerp en de nieuwe technologieën.

missie

De missie van het ICC is het verschaffen van opleidingsprogramma's worden ondersteund door het gebruik van nieuwe technologieën, met behulp van de beste technische en menselijke middelen, het maken van afspraken met grote bedrijven Sector van nieuwe technologieën en zorgen voor een hernieuwd bewustzijn van de leraar professionaliteit en hoge kwaliteit .

visie

Een leider in de sector van de nieuwe technologieën, scholing van de beste professionals in uiteenlopende gebieden als design en audiovisuele productie gebieden, Digital Imaging, Application Development en Communicatie.

Waarden

  • Klantgerichtheid - Excellence in Management - Teamwork - Innovatie en creativiteit De definitie en de bovengenoemde doeleinden, materialiseren aan de ene kant, aan de activiteiten en het gedrag van alle mensen binnen de organisatie van het ICC, en een andere, in de opwekking en transmissie van kennis voor de samenleving (de bedrijven en haar instellingen), door middel van een professionele relatie die gericht zijn op het maken van ICC, een referentiemodel op het gebied van kennis die eigenaardig zijn.
Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

CICE La Escuela Profesional de Nuevas Tecnologías

Predictive analytics is de wetenschap van het voorspellen van het gedrag, en is aanwezig in elk aspect van ons leven is. Het voegt waarde toe aan de kracht van de gegeven ... [+]

Predictive analytics is de wetenschap van het voorspellen van het gedrag, en is aanwezig in elk aspect van ons leven is. Het voegt waarde toe aan de kracht van de gegevens en van invloed op elke dag het maken van miljoenen beslissingen.

Banken, bedrijven, politici en organisaties gebruiken het om ons te overtuigen dat we hun producten of diensten nodig hebben.

Business Intelligence (Business Intelligence) is een benadering van business management dat een organisatie het mogelijk maakt om te bepalen welke informatie nuttig en relevant zijn voor zakelijke besluitvorming. Dit concept helpt organisaties betere beslissingen te nemen en hun concurrentiepositie in de markt.

Big Data (Big Data) als een concept is de verzameling van technologieën en hulpmiddelen voor het verzamelen, opslaan, verwerken en visualiseren van grote hoeveelheden data tegen een kostprijs en op een redelijke en draaglijk door een organisatie tijd.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands