CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Maak kennis met CEV

CEV is aanwezig in Madrid en Barcelona . We trainen toekomstige audiovisuele professionals op basis van de realiteit van de sector en technologische ontwikkelingen.

Meer dan 40 jaar educatieve ervaring onder hetzelfde uitgangspunt: officiële kwalificaties van internationale geldigheid en professionele cursussen door een bij uitstek praktische methodologie en met kleine groepen studenten te geven.

Een van onze grootste waarden als school is ons onderwijzend personeel , bestaande uit professionals die actief zijn in verschillende gebieden en met een uitgebreide werkervaring. In hen zul je een belangrijke ondersteuning hebben om je vaardigheden te verbeteren en al je creativiteit te ontwikkelen. Hiervoor beschikt u over de nieuwste generatie technologische apparatuur op onze school.

In CEV kun je professionele cycli van intermediate en advanced degrees, master's degrees, internationale graden en professionele cursussen volgen . Een verscheidenheid aan trainingen om uw kennis en zorgen te professionaliseren en naar waar u wilt te komen.

Maak uw ideeën een verschil maken

Wij zijn aanwezig in de belangrijkste televisies, platforms en games die u gebruikt dankzij de professionele overeenkomsten met meer dan 1.300 bedrijven.

We weten hoe je je roeping kunt laten ontdekken. Essentiële waarden voor uw vooruitgang, zoals werken als een team, samenwerken en het bevorderen van vriendschap tussen uw collega's, zullen u helpen een profiel te bereiken dat op menselijk niveau is voorbereid en dat in staat is om grote projecten uit te voeren. Ontdek al je talent Wij geloven in hem.

110292_pexels-photo-1462630.jpeg

Ontdek CEV

Ervaring in de audiovisuele sector

Sinds de start in 1975 zijn we in CEV blijven uitbreiden en onze activiteiten updaten met technologische veranderingen en nieuwe marktbehoeften. Daarom lopen we nog steeds voorop bij opleidingen op het gebied van communicatie, beeld en geluid . Met meer dan 20.000 professionals getraind in de verschillende gebieden van cinema, 3D-animatie, videogames, fotografie, geluid, grafisch ontwerp en zang en interpretatie.

Officiële kwalificaties

We weten dat het belangrijk is om een formele academische opleiding te volgen, daarom geven we Superior Degrees of Official Vocational Training , goedgekeurd door het Spaanse Ministerie van Onderwijs en Hoger Nationaal Diploma , erkend in de Europese Unie. Een uitgebreid academisch aanbod, zodat je naast eigen meesters kunt integreren in de arbeidsmarkt met alle garanties.

Internationale vooruitgang

Wij zijn een Buitenlands Centrum erkend door de Gemeenschap van Madrid en gecertificeerd door PEARSON , die ons accrediteert om Britse officiële kwalificaties aan te bieden, BTEC Higher Nationals level 5 (HND) . Deze kwalificaties bieden de mogelijkheid van universitaire progressie naar de British Bachelor Degree . Mede dankzij de samenwerking met Teesside University, heb je de mogelijkheid om als CEV-student verschillende Topup- bachelor te studeren of postuniversitaire studies te volgen aan NYFA (New York Film Academy) of Computer Engineering aan de Marconi University in de VS.

Arbeidsinzet en ondernemerschap

We weten hoe belangrijk het is om het maximale uit uw potentieel te halen door middel van ondernemerschap. Ons bedrijfsstageplan biedt u een eerste contact met entiteiten om uw training te voltooien, ervaring op te doen en uw contact met de sector aan te moedigen om uw werkintegratie te vergemakkelijken. Via de Job Exchange voor studenten heb je toegang tot nationale en internationale samenwerkingsaanbiedingen met het Erasmusplan .

Locaties

Madrid

Address
Calle de Gaztambide,65
28015 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje
Telefoonnr.
915 502 960

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonië, Spanje