CESTE Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het beste trainingsmodel voor studenten en professionals

Bij CESTE, de International School of Business, bieden we u een andere manier om te leren.

Voor studenten op universitair niveau: undergraduate en graduate degrees behoren tot 's werelds beste onderwijsmodel: de Britten.

Voor professionals en leidinggevenden: belangrijke prestigieuze certificeringen, executive programma's en coachingdiensten om u te helpen de volgende uitdaging van uw professionele carrière te overwinnen.

CESTE Model

Bij CESTE, Escuela Internacional de Negocios, bieden wij u een ander soort educatief model. Voor universiteitsstudenten: officiële undergraduate en master-graden omlijst door het beste onderwijsmodel ter wereld - de Britten. Voor professionals en leidinggevenden: belangrijke en prestigieuze certificeringen, uitvoerende programma's en coachingsdiensten waarmee u de volgende uitdaging in uw professionele carrière kunt overwinnen.

Onze specialiteitgebieden

Bankieren en financiën

 • Informatie- en communicatietechnologieën
 • Administratie en bedrijfsbeheer
 • Logistiek en supply chain management
 • Toerisme
 • Ondernemerschap en innovatie

Online Campus

Onze online campus is ontworpen om het leren van onze studenten te vergemakkelijken en de nodige middelen beschikbaar te stellen om zichzelf te trainen: interactieve multimedia-inhoud, discussiegroepen, aanvullende materialen en bronnen, live virtuele lessen, opgenomen webinars en zelfevaluatie-oefeningen.

Het Ceste Online-leermodel is gebaseerd op een strategische combinatie van zelflerend, begeleid leren, sociaal en samenwerkend leren en met respect voor het ritme van elke student. We hebben een team van deskundige instructeurs die de studenten door het hele proces begeleiden en de uitwisseling van kennis tussen de studentengemeenschap stimuleren. We bieden trainingen van hoge kwaliteit en meerdere apparaten, op het moment en de plaats waar de student beschikbaar is.109452_pexels-photo-1068523.jpegrawpixel.com / Pexels

Missie, visie en waarden

Missie

Studenten zijn het brandpunt van ons werk en de reden voor ons zijn.

Mensen opleiden en opleiden met een ondernemende roeping, bekwaam zijn in het licht van de uitdagingen van digitalisering, in dienst staan van de samenleving, integriteit hebben en ondersteunend zijn die in staat zijn waarde te creëren in hun bedrijven, organisaties en gemeenschappen.

Leren van ervaringen ontwikkelen met innovatieve methoden en met een focus op praktisch lesgeven in inhoud, vaardigheden en competenties, die persoonlijke en professionele ontwikkeling mogelijk maken.

We werken aan het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van onze training en leren van de besten, om de inzetbaarheid van onze studenten te vergemakkelijken, waarbij zij het centrum van hun eigen leerproces vormen.

Visie

Innoverende methodologieën en toegewijd aan de toekomst.

We willen onze bijdrage aan het onderwijs, dat innovatief is en permanent in contrast staat met de eisen van het echte leven, om bedrijven en professionals in Aragón te voorzien, evenals alle gebieden en landen die we kunnen bereiken met onze programma's, met meer ontwikkeling en vooruitzichten voor economische en sociale groei.

Als universitair centrum begrijpen we dat onze bijdrage niet alleen jonge mensen maar ook professionals moet bereiken die in ons een oproep vinden om te blijven leren en zichzelf te inspireren in hun professionele mogelijkheden.

Waarden en cultuur

Onze waarden en beleidsmaatregelen draaien rond de ontwikkeling van ons studentenlichaam, hun rol in hun eigen leerproces zowel qua inhoud als competenties, en onze focus op de omgeving waarin we werken, net als onze Missie en Visie.

Samenvattend, rekening houdend met de bijdragen van onze contacten bij de UWTSD (University of Wales Trinity St. David), via:

 • Samenwerking en het aangaan van een reeks strategische relaties op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Dit type netwerk heeft de potentie om onze studenten, medewerkers en partners te inspireren om nieuw toekomstig leren te creëren.
 • Opname door studenten op de eerste plaats te stellen en doorlopend te blijven leren zonder barrières. We ondersteunen studenten van alle achtergronden en op elk moment tijdens hun opleiding. We accepteren tweede kansen en het proces van professionele heruitvinding.
 • Inzetbaarheid en creativiteit, profiteren van ondernemerschap, onderzoek, creatieve en ondernemersvaardigheden van onze studenten, educatieve programma's aanbieden die de grootst mogelijke kans bieden op het vinden van werk en het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden.
 • Duurzame ontwikkeling door middel van een focus op een systeem dat significante en relevante onderwijstrajecten biedt en dat sociale verantwoordelijkheid en leren bevordert.
 • De verbintenis om samen te werken aan de ontwikkeling van de gebieden waarin we werken, met speciale verwijzing naar Aragón, aandacht te schenken aan de ontwikkelingsbehoeften en de sterke punten te versterken en iedereen erbij te betrekken.
 • Het concept van Global Citizenship door de ontwikkeling van andere multinationale activiteiten en kansen voor onze studenten, medewerkers en partners.
 • Met de hulp van onze academische partners, de ontwikkeling van onderzoek en de sociale impact ervan, in overeenstemming met hun doelen.

Wij zijn een universitair centrum dat:

 • Voegt waarde toe aan de leerervaring door een systeem dat traditioneel hoger onderwijs combineert met professionele en academische beroepsonderzoeksactiviteiten met academische nauwkeurigheid en gericht op een praktische toepassing;
 • Biedt een goed gedefinieerd curriculum van zowel niet-gegradueerden als afgestudeerden, met onderscheidende kenmerken op het gebied van werkgelegenheid, zaken, duurzaam onderwijs en mondiaal burgerschap;
 • Is toegewijd aan het waarderen van het potentieel van elke student op individueel niveau en om hen te ondersteunen bij elke stap van hun opleiding;
 • Is een pionier voor nieuwe benaderingen van on-the-job training en professionele praktijken die de vaardigheden van werknemers en het bedrijf zelf verbeteren; en
 • Is toegewijd aan elk aspect van duurzame ontwikkeling.

Locaties

Zaragoza

Address
Paseo Infantes de España, nº 3
50012 Zaragoza, Aragon, Spanje