CESMA Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CESMA Business School is een onderwijsinstelling die zich richt op management, innovatie en ondernemersgeest. We zijn ons ervan bewust dat onderwijs in het bedrijfsleven niet beperkt is tot het opleiden van goede managers, bekwame financiële of goed voorbereide managers, maar ook training in waarden en bedrijfsethiek.

We zijn ervan overtuigd dat training een integraal onderdeel moet zijn, een proces van echte transformatie voor onze studenten. Daarom versterken onze studenten niet alleen specifieke training in een specifiek specialisatiegebied, maar versterken ze ook hun leiderschapskwaliteiten, emotionele intelligentie en communicatie, wat nodig is voor het effectieve beheer van werkteams vandaag.

Aerial Panorama view of Barcelona city skyline and Sagrada familia at dusk time,Spain

Ons academisch aanbod omvat de belangrijkste verschijnselen die van invloed zijn op het huidige panorama van bedrijfsopleidingen: de globalisering van het management, de impact van nieuwe technologieën op het leerproces, de acceptatie van diversiteit en nieuwe soorten intelligentie bij studenten, evenals de ontwikkeling van diverse bronnen en kanalen om kennis over te dragen.

Wij bieden u een Double Degree van 4 jaar in de specialiteiten van Bedrijfskunde en Management, Commercieel Management en Marketing of Protocolbeheer en Organisatie van Evenementen, waarbij u in het vierde jaar een Master-programma uitvoert. Onze training is gebaseerd op een praktische methodologie, ondersteund door de ontwikkeling van persoonlijke en professionele vaardigheden.

We zullen u voorbereiden om problemen binnen de verschillende delen van het bedrijf te analyseren en op te lossen. Dankzij de samenwerkingsovereenkomsten die we hebben gesloten met prestigieuze Universiteiten en Scholen in het buitenland, kun je een jaar buiten Spanje studeren en kiezen voor een officieel diploma in overeenstemming met de Europese ruimte voor hoger onderwijs EHEA. We stellen u een afdeling Professionele Ontwikkeling ter beschikking die u zal begeleiden wanneer u uw eerste stappen in de wereld van het bedrijf wilt zetten.

Wij trainen u in zakelijk Engels gedurende de eerste 3 jaar van de opleiding. We zullen je voorbereiden op het Cambridge English: Business Certificate, officiële titel van Cambridge English Language Assessment (onderdeel van de University of Cambridge, UK).

Wij bieden u de mogelijkheid om een tweede taal (Chinees) te leren, waarmee u uw professionele verwachtingen kunt verbeteren. Deze taal positioneert zichzelf als een sleutel in het bedrijfsleven.

Locaties

Madrid

Address
Calle Bausá,23
28033 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje