CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BEKENDE CESCOMPOL: COMMUNICATIE EN POLITIEK

De Center for Advanced Studies in communicatie en Politieke Marketing Het is een particuliere instelling gewijd aan de opleiding, onderzoek en advies op verschillende gebieden die verband houden met de uitoefening van de politiek. Gevestigd in Madrid, het centrum is actief in het land en in verschillende Latijns-Amerikaanse landen.

Vanuit een mondiaal en interdisciplinair perspectief richt zich op de opleiding van ambtenaren en publieke managers, analisten en politieke adviseurs, maar ook voor professionals private sector gekoppeld aan de overheid zaken.

Het centrum bestaat uit academici en consultants nationale en internationale organisaties met bewezen ervaring in het ontwerpen, uitvoeren en evalueren van het overheidsbeleid, de overheid plannen in de drie niveaus van de overheid, communicatiestrategieën en politieke marketing en verkiezingscampagnes .

Activity Centre

TRAINING

Graduate programma's in samenwerking met universiteiten en academische instellingen zijn gericht op specialisatie student in politieke consulting, politieke marketing, verkiezingscampagnes, institutionele communicatie, mediarelaties, analyse van de politieke scenario's , ontwerp en uitvoering van de openbare orde, veiligheid, defensie, geostrategie, internationale betrekkingen en public affairs (lobby).

ONDERZOEK

De publicatie van teksten, werkdocumenten en verslagen, als gevolg van het onderzoek naar het gebied van opleiding, is een van de fundamentele elementen van het Centrum.

CONSULTANCY

Het Center for Advanced Communication Studies en politieke Marketing helpt regeringen van de drie regeringen en politieke partijen en particuliere instanties in verband met de openbare optreden op specifieke gebieden geschetst.

Locaties

Madrid

Address
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

28801 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden