CEI Escuela de Diseño

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpgCEI Escuela de Diseño","author_url":"","source":""}" alt="136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpg" />

Over ons

CEI - Centre for Innovation Studies - is een Digital Design School uit de 21e eeuw, opgericht in de 20e eeuw (jaar 1991). Wij zijn een officieel trainingscentrum voor Adobe, Apple, IBM, Maxon en Google Partner , gespecialiseerd in de digitale ontwerp- en marketingsector, met kantoren in Madrid, Sevilla en binnenkort in Lissabon. Onze cursussen, masters en hogere graden zijn ontwikkeld op vier gebieden: grafisch ontwerp , webontwikkeling , digitale marketing en digitale videobewerking en postproductie (VFX) en motion graphics .

Nu weten we dat we gelijk hadden toen we in 1991 kozen voor kwaliteitsonderwijs als Design School . Onze stelregel was, is en zal blijven dat, wanneer de schoolperiode eindigt, de student de technieken die tijdens hun opleiding worden geleerd perfect zal behandelen. Om deze reden is de overgrote meerderheid van de duizenden studenten die onze klaslokalen hebben gepasseerd de arbeidsmarkt betreden of hebben ze hun arbeidsomstandigheden verbeterd nadat ze hun studie aan CEI: School of Design hebben afgerond.

Met meer dan 29 jaar ervaring in de sector, meer dan 15.000 opgeleide studenten en een team van hooggekwalificeerde professionals, streeft CEI ernaar de vaardigheden van haar studenten te verbeteren door zich voortdurend aan te passen aan de sterke eisen van de wereld arbeidsmarkt. Bovendien is onze school door de Educational Excellence Awards 2018 en 2019 bekroond als beste face-to-face trainingscentrum, beste educatieve programma voor professionele inbrenging, beste face-to-face trainingscentrum-website en beste professionele trainingscentrum.

Onze methode

Wil je de methode van CEI: School of Design kennen?

Dit zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

Klaslokaal en online lessen

We weten dat de beste manier om de theoretische en praktische concepten te leren die deel uitmaken van onze cursussen, masters en hogere graden, is onder de persoonlijke en permanente aanwezigheid van de gespecialiseerde leraar in het vak die het leren van de student op een constante en persoonlijke manier begeleidt en leidt, het maximale gebruik ervan garanderen.

Maar altijd met de bedoeling om ons aan te passen aan de behoeften en omstandigheden van al onze studenten en vooral voor degenen die niet dagelijks naar onze faciliteiten kunnen komen, bieden we ook onze afstands- of online studies aan .

Kleine groepen

Een goede training moet in kleine groepen worden gegeven, naarmate de kwaliteit van het onderwijs toeneemt, wat resulteert in hogere studentenprestaties in elk vak dat tijdens de cursus of master wordt ontwikkeld. Het grootste klaslokaal in CEI Madrid en Sevilla heeft een capaciteit van 15 studenten en het kleinste voor 8 personen, waarbij groepen van ongeveer 10 personen normaal zijn.

Gegarandeerd onderwijssysteem

Eenmaal ingeschreven, heeft de student, indien gewenst, de mogelijkheid om de cursus, master of hoger reeds gedaan bij CEI: School of Design volledig gratis te herhalen, waardoor volledig leren van het gekozen onderwerp wordt gegarandeerd.

136283_136168_escuela-de-diseno.jpgCEI Escuela de Diseño","author_url":"","source":""}" alt="136283_136168_escuela-de-diseno.jpg" />

Diversiteit van schema's

Wij moeten ons als school aanpassen aan de behoeften van de leerlingen en niet andersom. Om deze reden heeft CEI: School of Design ochtend-, middag- en avondroosters voor al haar studies , om de beste training compatibel te maken met elke andere academische of professionele taak.

Job Board

Na de trainingsperiode beperkt onze school zich niet uitsluitend tot het bijhouden van een database van onze studenten en alumni. Onze 28 jaar ervaring en contacten in deze omgeving maken onze Job Bank tot een uiterst effectief hulpmiddel voor onze studenten om een baan te vinden. Beschikbaar voor een van onze studio's, volledig gratis.

Schriftelijke arbeidsgarantie

Door je in te schrijven voor een van onze professionele masterdiploma's of hogere graden, kun je profiteren van onze schriftelijke arbeidsgarantie, waarmee we ons inzetten om binnen een periode van maximaal 6 maanden een baan voor je studie te vinden.

Fractionering van het bedrag van uw studies

We vergemakkelijken de realisatie van onze cursussen, bootcamps, masters en hogere graden door de automatische en onmiddellijke financiering door het Centrum zelf te verstrekken door het bedrag van de studies te delen door automatische incasso. Je kunt je studie betalen in 3, 6 of tot 10 maanden.

Hoofdkwartier

Madrid

CEI Madrid heeft twee ruimtes, gescheiden door 100 meter: de school, volledig en exclusief gewijd aan training en, anderzijds, Coffice, waar de schoolcafetaria is gehuisvest, een coworkingruimte voor studenten en alumni en een ruimte voor het verzorgen van workshops, workshops en masterclasses.

Sevilla

CEI Seville heeft nieuwe faciliteiten. Een ruimte van bijna 300 m2 in het stadscentrum met veel nieuwe features zoals een bibliotheek, fotostudio, salons en digitale illustratie.

Wat omvat je studie gratis?

  • 3 uur academische of professionele oriëntatie per student
  • Gedeelde werkruimte
  • Maandelijks meerdere masterclasses en workshops
  • Onbeperkte Google-drive voor elke student, voor altijd
  • Online lessen op de dagen dat u niet persoonlijk aanwezig kunt zijn
  • Mogelijkheid tot uitwisseling tussen Madrid, Sevilla en Lissabon (2020/2021)
  • .Com-domein en eigen hosting voor elke student, voor een jaar
  • Jobbank en / of schriftelijke jobgarantie
  • Gehele of gedeeltelijke herhaling van de studies, indien de student daarom vraagt

Locaties

Madrid

Address
Calle de Rodríguez San Pedro, 2 y 10,
28015 Madrid

Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Sevilla

Address
Calle Conde de Cifuentes, 4, 41004 Sevilla
Sevilla, Andalusië, Spanje

Madrid

Address
Calle de Rodríguez San Pedro,2
28015 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden