Lees de Officiële Beschrijving

Missie

Blanquerna , als een meervoudige universitaire gemeenschap , wordt geïnspireerd door de principes van het christelijke humanisme . Het heeft de missie om een integraal onderwijs te bieden om individuen in staat te stellen competente professionals te worden , met een breed ethisch besef en gecompromitteerd met sociale transformatie. Dus in staat zijn om kennis te creëren die gericht is op gerechtigheid en het algemeen welzijn .

Visie

Om erkend te worden op zowel nationaal als internationaal niveau, evenals voor zijn eigen specifieke en innovatieve onderwijsstijl . Bovendien, voor de uitstekende vorming van professionals met een hoge werkgelegenheidsgraad , evenals een sterke maatschappelijke betrokkenheid . Tot slot, voor de impact die hun onderzoek heeft op de samenleving.

waarden

Programs taught in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

MA

Blanquerna - Universitat Ramon Llull

Deze Masters Degree is de eerste in zijn soort in Europa. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om managementprincipes van communicatie te bestuderen en te begrij ... [+]

Deze Masters Degree is de eerste in zijn soort in Europa. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om managementprincipes van communicatie te bestuderen en te begrijpen die inherent zijn aan bedrijven en organisaties die opereren in de internationale arena, met de nadruk op succesvolle toepassing van de strategische instrumenten voor communicatie en public relations en public affairs.

De cursus wordt uitsluitend in het Engels gegeven, met een faculteit van gerenommeerde docenten gedeeld met de VS, het VK en de rest van Europa. De inhoud van het programma beantwoordt aan de groeiende vraag van een wereldwijde sector. De meester verzamelt de tendensen van de toonaangevende communicatie- en PR-bureaus en adviesbureaus ter wereld en speelt ook in op de behoeften van de grote multinationals, die wereldwijde communicatieprojecten eisen, maar die zowel een identiteit als een lokale oorsprong hebben.... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands