Barreira Arte + Diseño

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

131426_BarreiraADluz-low.jpg

Kiezen om te studeren in Barreira AD is kiezen om een andere, diverse, creatieve omgeving te betreden; een omgeving waar je kunt zijn wie je wilt, omdat studenten en docenten niet alleen het verschil respecteren, maar ook de constructie van persoonlijkheid, talent en de stem zelf.

Barreira AD, met meer dan 60 jaar ervaring, geeft les in modeontwerp, grafisch ontwerp, interieurontwerp, 3D-animatie, videogamesontwerp en bioscoop in verschillende officiële programma's - middelste en hogere graden, hogere studies gelijkwaardig aan universitair diploma - en in Internationale meesters , met een methode gebaseerd op toegepaste kennis: onze studenten leren terwijl ze werken aan creatieve projecten met echte correspondentie in de professionele sector waarop ze zich richten.

Onze klaslokalen en klaslokalen in de werkplaats zijn uitgerust met de nieuwste technologische middelen zodat de student tot zijn beschikking heeft over de hulpmiddelen waarmee hij zal werken wanneer hij zijn studie in het centrum afrondt.

Omdat als er iets wordt gezocht in Barreira AD, naast het ontwikkelen van individueel en collectief talent, het is om onze studenten en studenten zodanig voor te bereiden dat ze de arbeidsmarkt verlaten met de garantie dat wat ze hebben geleerd hen zal toelaten om te werken bij Hoger niveau dankzij de verschillen die hen uniek maken. Dat maakt ze meer.

Wat is 'MEER ZIJN' voor ons?

BE MEER is niet alleen Barreira AD, jij bent het. Mensen zoals jij die hebben geloofd in het kiezen van een ander pad, al die mensen die dankzij hun creativiteit een betere wereld creëren. Jij die het conventionele opzij hebt gezet en voor jezelf hebt gekozen, omdat je meer bent.

Als je ervoor kiest om te dromen in plaats van te conformeren, als je kiest voor het innovatieve in plaats van het gewone, als je ervoor kiest om te transformeren, als je ervoor kiest om te creëren, ... kies je ervoor MEER TE ZIJN.

Studeren in Valencia (Spanje)

Valencia is de derde belangrijkste stad in Spanje, het zal de wereldhoofdstad van design zijn in 2022, en het is de Europese bestemming die meer buitenlandse studenten ontvangt, en het verbaast ons niet: de hoofdstad van de gemeenschap van Valencia, omringd door de Middellandse Zee, biedt een geweldige kwaliteit van leven voor zijn inwoners, het gebruikelijke en incidenteel. Veilig, warm, vriendelijk, groen, cultureel, levend, goed verbonden: wonen in Valencia is een ervaring gekenmerkt door licht, plezier en mogelijkheden voor persoonlijke en zakelijke groei die de stad biedt.

Lesmethode

De Barreira AD-methodologie is hoofdzakelijk gebaseerd op excellentie van studenten.

We onderscheiden ons door onze studenten in de beste banen te plaatsen dankzij de volgende pijlers:

  • Het beste onderwijsteam. Het is ons embleem en het meest geprezen van ons centrum. We hebben actieve professionals, die een positie van grote relevantie in de wereld van design innemen, en ongetwijfeld de student een echte en elite visie bieden, hen begeleiden in hun toekomstige professionele carrière, hun netwerk van contacten uitbreiden, en zelfs hun echte professionele projecten.
  • Overeenkomsten met bedrijven. Barreira AD biedt 3 posities in professionele praktijken voor elke student, naast echte projecten en workshops. We hebben een uitgebreid netwerk van overeenkomsten met gerenommeerde bedrijven op hoog niveau, zoals: IKEA, Porcelanosa, Samsung, Google, Fantasy, Centro Sperimentale di Cinematografia, Agatha Ruiz de la Prada, Dolby Labs, Polimoda, Istituto Marangoni, Habitat, IBM , AMIN, Leroy Merlin, SKY Television, El Corte Inglés, CANADA, HBO Spanje, Ogilvy, Telva, Casual Hotels, 3D Doubles, NUKE, ...
  • Professionele realiteit. De student vanaf de eerste dag die begint in Barreira AD traint in echte professionele aspecten. Beiden contact met professionals, realisatie van echte projecten voor bedrijven waar ze tegelijkertijd hun kennis koesteren en hun CV.
  • Internationalisering. Het is van vitaal belang dat onze studenten verschillende perspectieven hebben, dat ze zich voeden met verschillende culturen en dat alle deuren ze open hebben. Daarom integreren alle trainingsprogramma's van Barreira AD trainingsreizen, leraren en internationale projecten (CUMULUS, ELIA, ERASMUS).
  • Innovatie. De voortdurende toewijding aan het onderwijzen van innovatie en het gebruik van nieuwe technologieën als fundamentele ondersteuning.

Locaties

Valencia

Address
Gran Vía Fernando el Católico 69
Valencia, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden