Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UPF Barcelona School of Management is de managementschool van Pompeu Fabra University, een van de beste universiteiten wereldwijd volgens grote internationale ranglijsten. Het maakt deel uit van het Permanente Educatie Instituut van de Pompeu Fabra Universiteit, onder voorzitterschap van de rector van de universiteit. Onze missie is om professionals te ontwikkelen die de maatschappij zullen transformeren door de normen van wetenschap en sociaal bewustzijn aan te vechten. Wij bieden masterprogramma's, postdoctorale cursussen en specialisatiecursussen in Bedrijfskunde en Management, Recht, Politiek en Openbaar Management, Creativiteit en Technologie, Economie, Gezondheidsbeheer en Wetenschappen, Communicatie, Journalistiek en Vertalen, Marketing en Branding, Accounting en Financiën en Human Middelen. We definiëren management als een hulpbron die fundamenteel is voor elke vorm van professionele ontwikkeling; het is niet alleen gekoppeld aan de bedrijfswereld of leiderschapsrollen. Wij zien onderwijs als een band tussen de universiteit en het bedrijf. Daarom worden alle masterprogramma's en postdoctorale cursussen gezamenlijk ontwikkeld door UPF's meest prestigieuze academici en gerespecteerde professionals van toonaangevende bedrijven en overheidsinstanties.

608_img4.jpg

Waarom voor ons kiezen?

Omdat het de business school is van de Pompeu Fabra University, een van de beste universiteiten ter wereld volgens de belangrijkste internationale ranglijsten:

  • Gerangschikt als de 12e beste universiteit ter wereld onder de 50 jaar volgens de Times Higher Education Ranking (2015).
  • Top 10 van de beste universiteiten van Europa volgens U-Multirank (2015)
  • In de top 400 van universiteiten volgens de Academic Ranking of World Universities (2014). De beste Spaanse universiteit op het gebied van sociale wetenschappen

Voor zijn nationaal en internationaal gerenommeerd onderwijzend personeel; een combinatie van de beste UPF-docenten, leiders in onderwijs, onderzoek en wetenschappelijke output, met hooggekwalificeerde directeuren en professionals van de beste bedrijven in de markt. Vanwege de veelomvattende, veelzijdige visie op management, die wordt gedefinieerd als een hulpbron die fundamenteel is voor elke vorm van professionele ontwikkeling; het is niet alleen gekoppeld aan de bedrijfswereld of leiderschapsrollen. Om te genieten van een internationale leerervaring op al haar campussen. In 2015:

  • 45 nationaliteiten vertegenwoordigd door de studentenorganisatie
  • 82% van de beurzen toegekend aan internationale studenten
  • 71% van het onderwijzend personeel van Masters of Science studeerde aan prestigieuze universiteiten buiten Spanje

Voor zijn sterke verbinding met de industrie. In 2015:

  • Meer dan 900 studenten volgden een stage.
  • Meer dan 1200 stageovereenkomsten werden gesloten met bedrijven

Voor zijn magnifieke locatie in de dynamische, kosmopolitische stad Barcelona en zijn emblematische faciliteiten: de Ciutadella Campus, het Balmes-gebouw, de Poblenou Campus en de Mar Campus. Voor zijn steun aan en toewijding aan het talent en de motivatie van zijn studenten. Vorig jaar:

  • 29 studenten van de Master of Science genoten van een MSc Scholarship
  • 26 Talent Scholarships toegekend aan de meest briljante studenten van de Barcelona School of Management

Omdat 91% van de studenten de masterprogramma's en postdoctorale cursussen van de school zou aanbevelen aan een vriend.

Locaties

Barcelona

UPF Barcelona School Of Management

Address
Barcelona School of Management
Balmes, 132-134


08008 Barcelona, Catalonië, Spanje
Telefoonnr.
+34 935 42 18 00

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited