Lees de Officiële Beschrijving

BEBS is een school voor executive business met internationale ervaring op het gebied van bedrijfsbeheer en training. BEBS was een voorloper op het gebied van executive education, inspireerde, uitdagende en bijdragende aan de ontwikkeling van huidige en toekomstige leiders van vele landen en sectoren.

BEBS is een innovatieve instelling die een positieve, alomvattende en consistente impact heeft op mensen, bedrijven en de samenleving.

Het succes van BEBS is gebaseerd op een academische benadering, met een sterke focus op professionele en humanistische benadering van Business en Leadership: tijdens elk van onze programma's brengen onze professoren en uitvoerende professionals reflectie, dialoog, kritische analyse, projecten en initiatieven om uitstekend onderwijs te garanderen , waardoor een waardevolle bijdrage wordt geleverd aan zakelijke en sociale transformatie.

De missie van BEBS mensen over de hele wereld de mogelijkheid om zeer bekwame professionals te worden en hun rol in het bedrijf en de maatschappij volledig te begrijpen. Onze Business School heeft een sterke toewijding aan intellectuele striktheid en academische uitmuntendheid en een duidelijke focus op mensen - op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat maakt BEBS anders?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" is een businessschool die door leidinggevenden is opgericht voor leidinggevenden. We willen dat je leert door te doen en niet alleen academisch.
  • BEBS biedt Masters met dubbele accreditatie.
  • Onze leraren zijn een groep leidinggevenden en managers met een grote carrière in de bedrijfswereld.
  • Ons model is gebaseerd op wat bedrijven vandaag nodig hebben. Niet op oude patronen die niet langer passen in ons huidige bedrijfssysteem.
  • In BEBS zoeken we niet alleen dat je hebt geleerd, maar dat je in praktijk brengt wat je hebt geleerd, door middel van een educatieve, creatieve en ontwrichtende aanpak.

Wat ontvangen BEBS studenten?

· Onderwijs gericht op internationale zaken en gedreven door innovatie

· Empowerment voor het creëren van uw eigen bedrijf

· Een strategische visie op leiderschap die innovatieve en duurzame bedrijfsmodellen inspireert

· Een gevoel van sociale verantwoordelijkheid, dat gepaard gaat met professionele competentie en toegewijd leiderschap

· Uitstekende netwerkmogelijkheden door professoren, studiebezoeken en stages

· Huidige en actuele praktische kennis

· Een studieomgeving die bedrijfsgericht is met een zeer humanistische benadering

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Barcelona Executive Business School (BEBS)

Het MBA-programma in projectmanagement is ontworpen door BEBS , om de studenten te leren hoe ze effectieve vertalers van doelstellingen voor hun bedrijven kunnen worden. ... [+]

Tussen succes en mislukking is er goed projectmanagement of gebrek daaraan. Wie wil er falen? Het antwoord op deze vraag is de reden waarom Project Management de belangrijkste tool is geworden voor bedrijven in de afgelopen jaren. Het MBA-programma in projectmanagement stelt studenten in staat om groei duurzaam te maken door ervoor te zorgen dat een goed plan aanwezig is en om te profiteren van de veranderingen in plaats van ze als obstakels te zien.

Dit betekent dat bedrijven snel beslissingen moeten nemen, terwijl ze niet zeker zijn wat de volgende stap is. Op weg naar de meeste succesvolle bedrijven concretiseren ideeën door deze veranderingen om te zetten in projecten en ze uit te voeren via goed gepland projectmanagement.... [-]

Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Engels,Spaans
Voltijd
10 - 12 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Met een hands-on benadering van een snelgroeiend veld, zal de MBA in International Tourism and Hospitality Management je meenemen naar de plaatsen en vacatures die je zoc ... [+]

Wist je dat deze sector 50% sneller groeit dan de wereldeconomie zelf? En dat 1 op de 10 banen wereldwijd direct of indirect verband houdt met de sector toerisme en gastvrijheid? Kun je je de talloze kansen voorstellen die er zijn?

De MBA in International Tourism and Hospitality Management heeft als doel de carrière van studenten als directeuren, gebiedsmanagers of ondernemers te ontwikkelen, waardoor ze de kennis en vaardigheden kunnen opdoen die nodig zijn voor de besluitvorming in de sector.

Programma Curriculum

Strategie en globalisering

Leiderschap en Human Resource Management... [-]

Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Engels,Spaans
Voltijd
10 - 12 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Barcelona Executive Business School (BEBS)

De MBA in International Business Innovation (IMBI) gaat verder dan de theorieën over innovatie en opent paden voor het optimaliseren van oplossingen die het creëren van k ... [+]

De MBA in International Business Innovation (IMBI) wil de capaciteiten en vaardigheden van personeel van bedrijven uit verschillende sectoren en afdelingen ontwikkelen om hen in staat te stellen te reageren op de nieuwe uitdagingen waarmee ze in de huidige samenleving worden geconfronteerd. Een omgeving die structureel is veranderd, heeft een andere, meer ondernemende aanpak nodig.

Academisch Curriculum

De capaciteit om te innoveren: een van de weinige blijvende concurrentievoordelen

De sleutelfactor van innovatie: mensen

Identificatie van innovatie-uitdagingen (innovatiestrategie)... [-]

Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Engels,Spaans
Voltijd
10 - 12 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Barcelona Executive Business School (BEBS)

De MBA in Talent Management en Leiderschap (HR) door BEBS bereidt professionals voor op hun loopbaan als leider op het gebied van human resources (HR) en biedt oplossinge ... [+]

De MBA in Talent Management and Leadership (HR) biedt de studenten alle moeilijkheid

Academisch Curriculum

Strategie en globalisering

Leiderschap en Human Resource Management

Operationeel en innovatiemanagement

Internationale marketing

Financieel en economisch beheer

ondernemerschap

Zakelijk spel

HR Foundations, Business

Organisatiecultuur, leiderschap en teambuilding... [-]

Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
10 - 12 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Via de MBA in International eSupply Chain Management (IMSCM) verwerft u een uitstekend kennisniveau op het gebied van Supply Chain Management (SCM): inkoop, productie, op ... [+]

Wilt u uw carrière naar een leidende rol op het gebied van operaties en supply chain brengen? Door de MBA in International eSupply Chain Management (IMSCM) te volgen, krijgt u de strategische en geïntegreerde visie op verschillende gebieden die deel uitmaken van het management van het bedrijf.

Via dit programma kunnen de studenten de nodige vaardigheden en leiderschapscompetenties ontwikkelen om de uitdagingen aan te gaan op het gebied van supply chain management, met behulp van technologie en menselijk kapitaal.

Programma Curriculum

Een strategische en globale visie op supply chain management (SCM)... [-]

Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Engels,Spaans
Voltijd
10 - 12 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonië, Spanje
Telefoonnr.
false