Barcelona Executive Business School (BEBS)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BEBS is een school voor executive business met internationale ervaring op het gebied van bedrijfsbeheer en training. BEBS was een voorloper op het gebied van executive education, inspireerde, uitdagende en bijdragende aan de ontwikkeling van huidige en toekomstige leiders van vele landen en sectoren.

BEBS is een innovatieve instelling die een positieve, alomvattende en consistente impact heeft op mensen, bedrijven en de samenleving.

Het succes van BEBS is gebaseerd op een academische benadering, met een sterke focus op professionele en humanistische benadering van Business en Leadership: tijdens elk van onze programma's brengen onze professoren en uitvoerende professionals reflectie, dialoog, kritische analyse, projecten en initiatieven om uitstekend onderwijs te garanderen , waardoor een waardevolle bijdrage wordt geleverd aan zakelijke en sociale transformatie.

De missie van BEBS mensen over de hele wereld de mogelijkheid om zeer bekwame professionals te worden en hun rol in het bedrijf en de maatschappij volledig te begrijpen. Onze Business School heeft een sterke toewijding aan intellectuele striktheid en academische uitmuntendheid en een duidelijke focus op mensen - op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat maakt BEBS anders?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" is een businessschool die door leidinggevenden is opgericht voor leidinggevenden. We willen dat je leert door te doen en niet alleen academisch.
  • BEBS biedt Masters met dubbele accreditatie.
  • Onze leraren zijn een groep leidinggevenden en managers met een grote carrière in de bedrijfswereld.
  • Ons model is gebaseerd op wat bedrijven vandaag nodig hebben. Niet op oude patronen die niet langer passen in ons huidige bedrijfssysteem.
  • In BEBS zoeken we niet alleen dat je hebt geleerd, maar dat je in praktijk brengt wat je hebt geleerd, door middel van een educatieve, creatieve en ontwrichtende aanpak.

Wat ontvangen BEBS studenten?

· Onderwijs gericht op internationale zaken en gedreven door innovatie

· Empowerment voor het creëren van uw eigen bedrijf

· Een strategische visie op leiderschap die innovatieve en duurzame bedrijfsmodellen inspireert

· Een gevoel van sociale verantwoordelijkheid, dat gepaard gaat met professionele competentie en toegewijd leiderschap

· Uitstekende netwerkmogelijkheden door professoren, studiebezoeken en stages

· Huidige en actuele praktische kennis

· Een studieomgeving die bedrijfsgericht is met een zeer humanistische benadering

Locaties

Barcelona

Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden