Lees de Officiële Beschrijving

Onze geschiedenis

In de jaren 80 begon een groep ondernemers hun professionele activiteit als etaleurs en merchandisers in Barcelona. Geleidelijk aan wordt het aanbod van commerciële decoratiediensten uitgebreid naar andere gemeenschappen, waardoor in 1990 de eerste raamkoerscursus in Barcelona voor de Kamer van Koophandel wordt gevolgd en vervolgens wordt uitgebreid.

In de jaren 90 begon een vormende band met het Institute of Education van de Universiteit van Barcelona, die in 1995 de eerste cursus van etaleren en merchandising aan professoren van handel en marketing gaf. De diversiteit van het team maakte het mogelijk om professionele diensten in internationaal erkende bedrijven te combineren en nieuwe trainingsplannen op te stellen voor bedrijven, gemeentehuizen, vakbonden, verenigingen en andere professionele groepen.

Zakelijke banden, erkenning van opleidingen en de vraag naar professionals maakten plaats voor de inhuldiging van de ÁRTIDI raamkledingschool, in een oud metaalwerk uit 1910, opgericht met het doel nieuwe professionals op te leiden. Op dit moment zijn we uitgegroeid tot de grootste school in Europa op het gebied van window dressing en visual merchandising training en handelsgerelateerd onderwijs.

filosofie

De filosofie van ÁRTIDI is een pionier in training omdat we niet alleen lesgeven. Onze studenten innoveren en verbeteren verkoopstrategieën voor bedrijven en bedrijven. In ÁRTIDI bieden we de strategieën en training om dit te bereiken. ÁRTIDI-studenten staan in het bedrijfsleven niet alleen bekend als professionele experts, maar ook als innovators in verkooptechnieken.

Onze studenten leren geïnformeerd te worden om hun eigen criteria en beslissingen te hebben. Studenten die het nieuws brengen, trends creëren en marktbehoeften ontdekken, omdat we hen ervoor motiveren en leren hoe ze het moeten doen.

Hoe kunnen we onze studenten trends laten bepalen? Op school leren ze specifieke klassen om de markt te analyseren en de nieuwigheid te ontdekken. Ronde tafels waar studenten Coolhunter worden en hun specifieke visie op nieuwe trends bijdragen. Motivatie- en creativiteitslessen. Ze nemen deel aan conferenties waar ze de hoofdrolspelers zijn, genereren creatieve acties, origineel en met echte resultaten. Zelfstandige studenten die merktrends creëren.

De methodiek

In ÁRTIDI wordt een erkende, professionele, multiculturele training gegeven met een open en meervoudige houding die verschilt van de andere formaties. Onze ervaring van meer dan 20 jaar professionele en onderwijscarrière heeft ons geleerd dat om een goede professional te zijn, je moet leren door het te doen in echte ruimtes en met gekwalificeerde professionals.

De ARTIDI-methodologie heeft een echte internationale erkenning die veel verder gaat dan het realiseren van conventionele cursussen. Van de meest specifieke en gedetailleerde theorie tot het kennen van de meest innovatieve strategieën, in onze school streven we naar formatieve excellentie. De trainingsmethode is praktisch, effectief en reëel omdat alleen ÁRTIDI een infrastructuur heeft die exclusief is ontworpen voor dit type training.

Studenten nemen deel aan een complete training die alle aspecten omvat, zoals echte etalages, ontwerp van originele en decoratieve elementen tot visuele merchandising in een echte winkel en de nieuwste computertool voor exclusieve training in onze school. Naast winkelontwerp, meubels, 3D-productlay-out en bedrijfspraktijken. Het formatieve resultaat wordt bereikt met de meest geavanceerde methoden die bevorderen van training tot professionele waarden, attitudes en strategieën.

119504_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c732a78d0904dc05a_1280.jpg

Faciliteiten Visual Merchandising en Window Dressing Area

"Wat we leren doen we leren door te doen" Dit citaat van Aristoteles beschrijft de training in Ártidi. Een etaleur en een visuele merchandiser moeten worden getraind in oefenen. Het ontwerp, de constructie en de montage is de echte volgorde waarin deze professionals moeten worden opgeleid. Daarom heeft Ártidi de grootste infrastructuur in Europa die speciaal is gericht op dit type training.

Vertegenwoordigers van de "London School of Architects", evenals andere nationale en internationale media hebben onze faciliteiten genoemd als de meest toegeruste om hooggekwalificeerde professionals te creëren.

Theoretische klaslokalen; werkplaatsen uitgerust met meerdere gereedschappen en materialen; pilootwinkel om te oefenen van productplaatsing, sfeer tot bedrijfsimago-ontwerp; 3D-ontwerplokaal en meer dan 40 echte vitrines van verschillende soorten en gloeilampen die samen meer dan 1000 m2 aan voorzieningen vormen. We hebben ook meer dan 100 zakelijke mannequins, echte productwinkels en een buitenterras.

Dankzij onze infrastructuur kunnen studenten leren in een echte omgeving die verder gaat dan standaardtraining.

Kwaliteits- en trainingsgarantie

Momenteel is het geven van een training essentieel om deel uit te maken van deze competitieve werkwereld. Hiervoor zijn er verschillende evaluatiefactoren zodat belanghebbenden de meest geschikte keuze kunnen beoordelen.

Het keurmerk van kwaliteit en formatieve garantie, is een concept van nationale zelfregulatietraining van de sector van de etalage- en visuele merchandising. Badge die degenen die geïnteresseerd zijn in cursussen garandeert; dat het beheer, de programmering, het ontwerp en de planning van het onderwijsplan en het onderwijzend personeel; Ze zijn uitgevoerd en begeleid door gekwalificeerde professionals in training engineering.

Sinds 1992 moedigen we ons aan en dragen we bij aan uitmuntende educatie. De CGF-badge identificeert Ártidi als een trainingscentrum waar kwaliteit en garantie aanwezig zijn in al zijn trainingsprogramma's.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Artidi Escuela Superior

De professionele opleiding voor imago-advies met een European Expert-diploma is een exclusieve cursus op het gebied van persoonlijk en bedrijfsimago. Dit programma komt v ... [+]

presentatie

De professionele opleiding voor imago-advies met een European Expert-diploma is een exclusieve cursus op het gebied van persoonlijk en bedrijfsimago. Dit programma komt voort uit de professionele vraag in de sector van advies voor bedrijven en gebruikers.

Via het beeld communiceren en brengen we waarden en een identiteit naar buiten. Dat is de reden waarom de professionele image consultant zowel persoonlijk als zakelijk handelt; Uw kennis en vaardigheden zullen u toelaten om te reageren op de behoeften van communicatie, coherentie en verspreiding van het beeld om het hoogtepunt van succes te bereiken.

De Master in Professional Image Consulting-cursus bereidt je voor op een professional die in staat is om wereldwijde beeldprojecten te ontwikkelen. Het trainingsprogramma biedt u de hulpmiddelen om uw professionele vaardigheden, attitudes en aanleg, evenals technische en theoretische vaardigheden te verbeteren.... [-]

Spanje Barcelona
November 2019
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Artidi Escuela Superior

De Master in Visual Merchandising en Window Dressing is een weekendcursus en is ontworpen voor degenen die geen intensieve training kunnen combineren. De cursus heeft een ... [+]

presentatie

Implementatie en animatie van commerciële ruimtes, EUROPESE EXPERT in VISUELE MERCHANDISING en ESCAPARATISM is meer dan een cursus Visuele Merchandising en Window Dressing, het is om een erkend diploma en een kans op een baan te krijgen. Bedrijven hebben nu meer dan ooit professionals nodig die onderscheidende waarden bieden. Een cursus gericht op degenen die hun professionele carrière willen richten op een erkende arbeidsmarkt.

Het doel van de cursus is om academische effecten bij te dragen en te investeren in de toekomst. Een internationaal erkend diploma behalen. Krijg een professioneel zegel en betreed een professioneel veld met geweldige vacatures.

De cursus is exclusief voor ÁRTIDI, ontworpen met eigen regels, dus ÁRTIDI is niet gepland, geprogrammeerd of gegeven voor enig ander trainingscentrum of bedrijf.... [-]

Spanje Barcelona
November 2019
Spaans
Deeltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands