AIDIMME

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Technologisch Instituut AIDIMME , is een particuliere non-profitorganisatie van nationale reikwijdte, die tot doel heeft de verbetering van het concurrentievermogen van de bedrijven via het ID en zowel in hun productieprocessen als in hun producten te bevorderen.

Sinds haar oprichting, in 1987, heeft zij acties uitgevoerd in het opleidingsveld, die tot doel hadden technische specialisten op te leiden die onmiddellijk bij het bedrijf konden komen en de opgedane kennis konden inbrengen in het belang van de continue verbetering van ons productief weefsel.

Als gevolg van deze acties werd in 1993 een initiatief gelanceerd dat, met de verbeteringen en updates die in de loop van de jaren nodig zijn, de dag van vandaag heeft bereikt, de Master in industriële afvalwaterzuivering en recyclingtechniek .

Jaren later, in 2002, met het oog op de bestaande behoeften van bedrijven op het gebied van procesbeheer, werd de Master in Quality Systems, Environment en Occupational Risk Prevention Management gelanceerd, een kwalificatie voor de beroepspraktijk. als Senior Technician in PRL .

In 2007 en voor het nieuwe Europese universitaire kader geboren in Bologna en de noodzaak om deze mastertitels officieel te verklaren , wordt een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen AIMME en de Katholieke Universiteit van Valencia - UCV , die dezelfde verificatie door een deel van het ministerie van Onderwijs van beide graden.

In 2014 stellen AIMME en UCV voor om de master in systeembeheer een extra waarde te bieden, een onderscheidend element dat de concurrentiepositie van onze studenten op de arbeidsmarkt verbetert. Als resultaat van deze analyse wordt een nieuwe Double Master- graad uitgereikt voor het academiejaar 2015-2016, dat de vakken van de vorige masteropleiding in systeembeheer voltooit, maar studenten in staat stelt twee universitaire masterdiploma's te behalen in één opleiding:

  • Master's Degree in geïntegreerd beheer van kwaliteitssystemen, milieu en veiligheid en gezondheid op het werk
  • Master's Degree in preventie van beroepsrisico's

Deze training zal de volgende editie 2017-2018 halen, editie nummer 15 heeft al meer dan 500 studenten getraind (12 als een enkele graad en 3 als dubbele graad).

Tot slot, in 2016, na een jaar van samenwerking met het AIDIMA technologiecentrum , fuseren de metaaltechnologie (AIMME) en hout (AIDIMA) technologische centra, die aanleiding hebben gegeven tot de oprichting van het Metaalbewerking Technologie Instituut, Mueble , Wood, Packaging and Allied - AIDIMME , hernieuwing van de overeenkomst met de UCV van de Katholieke Universiteit van Valencia en daarom, doorgaand met de samenwerking in de universitaire masters, sindsdien, AIDIMME - UCV .

De volgende cursus, de AIDIMME -UCV- mastertitels, zal zijn 11e editie als officiële universitaire masterdiploma's vervullen, waardoor studenten een studiebeurs kunnen aanvragen, stage kunnen lopen, doctoraatsstudies kunnen volgen, punten kunnen behalen in competitieve examens of hun graden in elk land van herkomst kunnen worden erkend. de Europese Unie.

Locaties

Paterna

Address
Carrer de Leonardo da Vinci,38
46980 Paterna, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden