Central European University in Skalica (SEVS)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UCE

Het is de ambitie van UCE om waarden van onderwijs en cultuur, kennis en bewustzijn te ontwikkelen. UCEU biedt gespecialiseerd, volledig universitair onderwijs met aantrekkelijke, nauw gespecificeerde geaccrediteerde studieprogramma's. Ze zijn gericht op International Relations (Bachelor, Master) en Environmental Management (Bachelor, Master, PhD.). UCE in de exploitatie en het verlenen van universitair onderwijs staat onder de auspiciën van de non-profit organisatie Universiteit van Midden-Europa in Skalica, die de overheid toestemming heeft gekregen om als privé-universiteit, de universiteit van Centraal-Europa in Skalica, te fungeren.

UCE behaalde de prestigieuze kwaliteitscertificering volgens de criteria van de internationale norm EN ISO 9001: 2008.

UCE heeft momenteel twee vestigingen: Skalica en Košice. In Skalica biedt het volledige universitaire opleiding. In Košice heeft UCE NPO de Educational and Consulting Site geopend.

MISSIE EN VISIE

De Universiteit van Midden-Europa in Skalica ontwikkelt onderwijs en bewustzijn op basis van creatief wetenschappelijk onderzoek in internationale betrekkingen op internationaal, Europees en regionaal niveau, waarbij rekening wordt gehouden met de bescherming en de oprichting van het milieu. Op deze manier creëert UCE een basis om de kwaliteit van het onderwijsproces en zijn activiteiten te verzekeren en te verbeteren met als doel het talent en uitmuntendheid van zijn vakken te ontwikkelen en te ondersteunen.

De universiteit van Midden-Europa in Skalica brengt universiteitsspecialisten op met dergelijke waarnemingen, kennis, vaardigheden en competenties die hen in staat stellen succesvol te zijn op de arbeidsmarkt in Slowakije en ook in het competitieve omgeving in het buitenland.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk PhD » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd September 2018 Slowakije Vitriool

Internationale betrekkingen bestaan ​​uit vakgebieden die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de markt op het gebied van internationale betrekkingen zowel in de particuliere als in de publieke sector. Het omvat vakgebieden met zowel theoretische als praktische focus en zullen afgestudeerden voor werk op verschillende gebieden van het maatschappelijk leven voorbereiden. [+]

Master in internationale betrekkingen

Kenmerken van de opleiding:

De inhoud van de opleiding 3.1.5. Internationale betrekkingen bestaan ​​uit vakgebieden die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de markt op het gebied van internationale betrekkingen zowel in de particuliere als in de publieke sector. Het omvat vakgebieden met zowel theoretische als praktische focus en zullen afgestudeerden voor werk op verschillende gebieden van het maatschappelijk leven voorbereiden.

Graduate profiel

De afgestudeerden van de 2de graad van de masteropleiding hebben professionele vaardigheden en vaardigheden die nodig zijn voor werk in internationale organisaties, voor werk in centrale organen van staatsadministratie en lokale overheid, namelijk op het gebied van de Europese financiën en op het gebied van internationale betrekkingen. Zij zijn ook gekwalificeerd om te werken in humanitaire missies en in multiculturele omgeving. Hun competitieve voordeel is de mogelijkheid om mondeling en schriftelijk op het vereiste niveau te communiceren in twee vreemde talen. Ze zijn in staat om problemen te analyseren en oplossingen voor te stellen. Hun computergeletterdheid is van het vereiste niveau om de taken op een operatieve manier te waarborgen.... [-]


Meester In Het Milieubeheer

Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Slowakije Vitriool

Milieubeheer profielen zijn afgestudeerd als multidisciplinaire professional op het gebied van planning en beheer van duurzame ontwikkeling in alle aspecten. Het biedt theoretische en praktische kennis van de bescherming van elementen van het milieu en de invloeden van activiteiten op het milieu, uit economisch en wetgevend gebied, bevordert progressieve systemen van management en projectontwikkeling, evenals instrumenten voor milieu-marketing, aangevuld met onderwerpen van Werken met het publiek. [+]

meester in het milieubeheer

Kenmerken van de opleiding:

Masteropleiding Milieubeheer geaccrediteerd op het vakgebied 4.3.3. Milieubeheer profielen zijn afgestudeerd als multidisciplinaire professional op het gebied van planning en beheer van duurzame ontwikkeling in alle aspecten. Het biedt theoretische en praktische kennis van de bescherming van elementen van het milieu en de invloeden van activiteiten op het milieu, uit economisch en wetgevend gebied, bevordert progressieve systemen van management en projectontwikkeling, evenals instrumenten voor milieu-marketing, aangevuld met onderwerpen van Werken met het publiek.

Het doel van de opleiding is om afgestudeerden voor te bereiden op een breed milieu- en economisch overzicht op basis van hoogwaardige kennis van disciplines die opvolgen op de bescherming en het creëren van milieu in het kader van duurzame ontwikkeling. De opleiding heeft tot doel een theoretische basis, praktijkervaring en een interdisciplinaire visie op te leggen op het oplossen van milieuproblemen voor de oprichting en uitvoering van het milieubeleid en zijn instrumenten in het systeem van overheidsadministratie en in de particuliere sector.... [-]


Contact
Bezoekadres
University of Central Europe in Skalica
Kráľovská 386/11

Skalica, 909 01 SK