Lees de Officiële Beschrijving

De Pan-European University (PEU) is een particuliere instelling voor hoger onderwijs die universitaire opleidingen aanbiedt op alle 3 cycli van studies in 20 geaccrediteerde opleidingen aan de 5 faculteiten. Sinds de oprichting in 2004 zijn meer dan 12.000 studenten afgestudeerd aan PEU. Een breed aanbod van studie-inhoud, moderne en technologisch goed uitgeruste gebouwen en de integratie van eersteklas academici in zijn programma's zijn slechts enkele kenmerken die de universiteit waarschijnlijk aan haar studenten zal aanbieden om hen uit te rusten met een praktisch georiënteerde opleiding met betrekking tot maak succesvolle professionals bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Elk van de vijf faculteiten biedt moderne onderwijsmethoden, waaronder een geïndividualiseerde aanpak, aantrekkelijke specialisaties en professionele training in de vorm van stages. Al het bovengenoemde doel om het belangrijkste doel van de universiteit te bereiken, namelijk een toonaangevend centrum van moderniteit in het hoger onderwijs te worden. We zijn toegewijd om uw ideale keuze te zijn voor een goede start van uw succesvolle carrière.

De PEU bestaat uit 5 faculteiten, die geleidelijk in reactie op de behoeften van de markt van het hoger onderwijs werden opgericht, in chronologische volgorde: Faculteit der Rechtsgeleerdheid (2004 ), Faculteit Economie en Ondernemerschap (2005) , Faculteit Media (2007 ), Faculteit of Informatics (2009) en Faculty of Psychology (2011) .

Als de enige particuliere instelling voor hoger onderwijs in Slowakije hebben we het recht om een ​​doctoraat aan te bieden. studies en tegelijkertijd gekwalificeerde kandidaten kunnen streven naar een professioneel doctoraat, habilitation (universitair hoofddocent) en inauguratie (volledige professoren) procedure.

Als lid van de commerciële holding Prosperita, een investeringsgroep met een meer dan 20-jarige bedrijfstraditie, maken wij deel uit van een portefeuille van een van de toonaangevende familiebedrijven in Tsjechië. Het lidmaatschap dient als een voorwaarde voor financiële en organisatorische stabiliteit en vormt een platform om deel uit te maken van de internationale investerings- en kapitaalmarkten.

Als een zeer belangrijk onderdeel van het onderwijs is een praktische ervaring ons strategisch doel. Door al tijdens de studies praktijkervaring op te doen, kunnen afgestudeerden in een relatief betere positie naar de arbeidsmarkt.

Collectieve partnerschappen met onder meer IBM, de Slowaakse voetbalbond, het Slowaakse nationale centrum voor mensenrechten, de nationale vereniging van onroerendgoedagenten, nieuws en media, of de Slowaakse vereniging van verzekeringsmaatschappijen , hebben onder meer tot doel praktische aspecten van studies onder de aandacht te brengen. Experts worden uitgenodigd voor het directe onderwijs en gespecialiseerde seminars, workshops en professionele evenementen worden aangeboden in samenwerking met de zakelijke partners.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Pan-European University

Afgestudeerden van de masteropleiding op het gebied van International Business zijn bereid om alle uitvoerende, managementfuncties in het vakgebied te kunnen uitvoeren. ... [+]

Afgestudeerden van de masteropleiding op het gebied van International Business zijn bereid om alle uitvoerende, managementfuncties in het vakgebied te kunnen uitvoeren.

De inhoud en de aard van hun studie stelt hen in staat uitgebreide kennis te verwerven om vakkundig in staat te zijn specifieke taken op te lossen die zijn toegewezen door de economische praktijk en het echte economische leven met de nodige mate van creativiteit en autonomie. De afgestudeerden van het internationale studieprogramma zullen bekend zijn met onderwerpen uit de volgende gebieden: wereldeconomie, internationale handel, strategisch management, internationale marketing, internationale financiën en internationaal bedrijfsbeheer... [-]

Slowakije Bratislava
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Pan-European University

De nadruk ligt op diepgaande kennis en begrip van verschillende aspecten van internationale betrekkingen - voornamelijk de politieke, economische, juridische, culturele a ... [+]

Na afronding van het studieprogramma "internationale betrekkingen en diplomatie" , (master's degree, tweede cyclus van universitaire studies) kunnen afgestudeerden, met een hoge mate van onafhankelijkheid en creativiteit, theoretische kennis toepassen in de context van praktische situaties en aanverwante kwesties naar hun werkprestaties in relevante beroepen.

De nadruk ligt op diepgaande kennis en begrip van verschillende aspecten van internationale betrekkingen - voornamelijk de politieke, economische, juridische, culturele aspecten, enz. En op communicatievaardigheden, inclusief de communicatie binnen internationale teams.

Na het afronden van de studie "internationale betrekkingen en diplomatie", (mastergraad tweede cyclus van universitaire studies), zullen afgestudeerden:... [-]

Slowakije Bratislava
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands