University Of Ljubljana Faculty of Architecture

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

University Of Ljubljana Faculty of Architecture

De faculteit van de architectuur in Ljubljana wordt algemeen beschouwd als een van de beste Centraal-Europese scholen voor architectuur. Bevestiging van de kwaliteit is afkomstig van tal van succesvolle studenten en afgestudeerden, die vaak benijdenswaardige resultaten behalen in binnen- en buitenland. Onze afgestudeerden staan ​​bekend om hun algemene en professioneel geprofileerde kennis en systematische projectaanpak die succesvolle werkgelegenheid op verschillende gebieden van artistieke en architecturale inspanningen mogelijk maakt.


Structuur van het curriculum/>

De faculteit biedt academisch onderwijs en professioneel onderzoek op het gebied van architectuur, stedenbouw en design-graphic en product. Op dit moment bestaat het programma uit graduate cursussen die negen semesters plus een jaar duren voor een diploma. Graduate cursussen zijn in architectuur, stedenbouw of design. Postacademische cursussen duren twee jaar in de masteropleiding in de architectuur of in de stedenbouw of in een gespecialiseerde opleiding in de architectuur. Naast die Ph.D. cursus duurt vier jaar. In het academische jaar 2007/2008 zal de faculteit nieuwe bachelor- en mastercursussen introduceren op basis van de Bologna-verklaring. Het nieuwe doctoraatsprogramma in de architectuur begint in 2009/2010.

  • Bezoekadres: University Of Ljubljana Faculty of Architecture , Zoisova 12, 1000 Ljubljana, Slovenië
  • Admissions contact: Dean-kantoor
  • Deadline voor aanmelding - uniform masterprogramma: maart; - doctoraal programma: augustusToelatingseisen

Unified Masters studieprogramma in de architectuur: afstuderen van het middelbaar onderwijs (afstuderen certificaat-toelatingsexamen van de middelbare school, professionele afstuderen certificaat of het eindexamen), positief resultaat van toelatingsexamen aan de Faculteit Bouwkunde.


Doctoraat: algemene vereisten (details: zie volledige programmabeschrijving hieronder): MSc. of gelijkwaardig (termijn voor erkenning van aanvragen om door te gaan in het doctoraatsprogramma: mei)./>

Looptijd

De programmaduur is momenteel 3 jaar.

Prijs / vergoeding

4.000 EUR / jaar.

Mogelijke medefinanciering van de vergoeding is beschikbaar voor de beste kandidaten (afhankelijk van de cijfers van de eerdere opleiding van de kandidaat en zijn / haar reguliere promotie in het programma).

Locaties

Ljubljana

Address
University of Ljubljana Faculty of architecture
Zoisova 12

1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenië

Opleidingen

Deze school biedt ook: