Lees de Officiële Beschrijving

IEDC - Bled School of Management, opgericht 31 jaar geleden als de eerste business school in zijn soort in Centraal- en Oost-Europa, is een van de toonaangevende instellingen internationale management development in Europa.

De IEDC - Bled School of Management ontwikkelt competente en verantwoordelijke leiders en richt zich op complexe leiderschapskwesties organisaties. We doen dit door het samenbrengen van de beste faculteit uit de hele wereld en het integreren van kunst, ethiek en duurzame ontwikkeling in het leerproces. IEDC biedt een creatieve omgeving voor creatief leiderschap, gebruik te maken van de prachtige ligging in het prachtige Bled, Slovenië. Wij streven naar het onderwijs met impact.

Bekijk Presentatie

Het bereik van de uitgebreide executive development programma's worden aangeboden door IEDC helpt individuen en organisaties bij het realiseren van hun strategische en / of persoonlijke doelen en omvat graad (EMBA, PhD) en non-degree programma's (General Management Program, zomercursussen voor high potentials, seminars, forums, in-company programma's) en richt zich op de behoeften van de verschillende niveaus van het management en industrieën. Sinds 1986 zijn meer dan 80.000 kaderleden en studenten uit meer dan 85 landen verschillende IEDC onderwijsprogramma's afgerond. In 2012 werd de Executive MBA-programma van IEDC-Bled School of Management door de Association of MBA's (AMBA) erkend als een van de vier meest innovatieve MBA-programma's in de wereld, waaronder 700 business schools in de wereld. De IEDC-Bled School of Management won die erkenning voor innovatie in het combineren van de kunsten met leiderschap en management onderwijs.

Programs taught in:
Engels