Lees de Officiële Beschrijving

Mission VBO "De Faculteit Economie en Bedrijfskunde draagt ​​bij aan de holistische ontwikkeling van individuen en neemt deel aan de ontwikkeling van de economie en de gemeenschap, zowel op nationaal en breder Europees niveau door middel van de synthese van de economie en het bedrijfsleven onderzoek en onderwijs."

VBO Vision "Februari zal nationaal en in de bredere Europese regio worden erkend als een uitstekende onderzoeksgerichte en wereldwijd verbonden school van de economie en het bedrijfsleven."

Strategische Oriëntatie VBO De volgende strategische doelstellingen te ondersteunen de mission statement: Zinvolle en impactvolle onderzoek.

Continue ondersteuning voor docenten en ontwikkeling van medewerkers. Voortdurende samenwerking met het bedrijfsleven. Huidige en effectieve undergraduate en postdoctorale opleidingen en een leven lang onderwijs op het gebied van economie en bedrijfskunde. Toegenomen internationalisering in alle operationele gebieden. Aanmoediging van maatschappelijk verantwoord gedrag en moreel en ethisch principiële actie. Assurance van interdisciplinaire kennis en het verspreiden van kennis voor duurzame ontwikkeling.

VBO Kernwaarden

academische vrijheid Kennis Samenwerking Persoonlijke en sociale verantwoordelijkheid Gelijkheid en democratie Geloofwaardigheid en ethisch handelen Dialoog en interpersoonlijke respect Innovatie Kritisch denken Ondernemerschap.

Het VBO biedt een interessante, dynamische en uitdagende leeromgeving die de onmiddellijke toepassing van kennis in de praktijk biedt. Ongeveer 26.000 studenten (universitair onderwijs en het hoger beroepsonderwijs programma's) en meer dan 1.000 post-graduate studenten (specialisten, meesters van de wetenschap, MBA-afgestudeerden, artsen van de wetenschap) van het VBO hebben reeds hun succesvolle professionele carrière begon. Door het bestuderen aan de FEB, verwerven de studenten, uit te breiden en hun professionele kennis en ervaring uit te breiden aan de eisen van de snel veranderende economische en zakelijke omgeving te voldoen. Ze maken kennis met toonaangevende en innovatieve economische en zakelijke theorieën en voorzien van de mogelijkheid om meer ervaring door middel van praktische training en internationale uitwisseling van studenten in binnen- en buitenland. Het VBO biedt haar studenten om ofwel full-time of part-time te bestuderen. Afgezien van Maribor, is het part-time studie georganiseerd in Celje, Ljubljana, Koper en Murska Sobota en aan de behoeften van studenten die ook werkzaam zijn als van degenen die buiten Maribor wonen en willen studeren aan de FEB, terwijl de resterende om te leven in hun woonplaats. Afgezien van de nieuwe programma's, het VBO voert ook de volgende programma's die in de komende jaren zal worden geschorst:

Universitaire opleiding - 'Economics', Hoger beroepsonderwijs programma - 'Business Administration', Master of Science programma - 'Economics and Business', Master of Business Administration - MBA.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Študentski svet EPF 2013/14

E-business and information management master study programme FEB 2013

Študentsko življenje na EPF